#Topraklarını işgal ediyor

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Bir Örümceğe Yardım Etmek 03:21

Bir Örümceğe Yardım Etmek

Herhalde Teksas'ın örümcek reisi olan abimiz örümceğin ayaklarına dolanmış toz yüzünden yürüyemediğini fark ediyor ve yardım ediyor. Örümcek yardımcı olmak isteyen adama önce direniyor, sonra ne yaptığını anlayıp ayaklar..

  • JET TV tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

 Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul 00:47

Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın şarkıcı Hatice’ye gönderdiği mesajlar deşifre oldu. Mustafa Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan,..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet Üstünde Saç Traşı Yapan Berber 00:58

Motosiklet Üstünde Saç Traşı Yapan Berber

Batman'da motosiklet tutkunu berber Osman Akın, müşterilerini motosiklet üzerinde tıraş ediyor. Akın, sadece koltuk yerine motosiklet koyduğu için gelen müşterilerinin olduğunu belirterek, müşterilerinin motosiklet üzeri..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi 02:59

Bahama Bayraklı Platform İstanbul Boğazı'na Girdi

Bahama Bayraklı 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğindeki, 'Scarabeo 9' isimli dev petrol arama platformunun İstanbul Boğazı’ndan geçişi devam ediyor. 115 metre uzunluğundaki platformun geçişi nedeniyle boğaz tra..

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor 05:35

'Soğukta Yapamazsın' Dediler, Şimdi Paraya Para Demiyor

Sivas'ın Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın köyünde bin 500 dönüm araziye Ayçiçeği eken Ali Çetin 'Sivas'ın soğuk havasında yapamazsın' sözlerine aldırış etmeden yaptığı işten yılda yaklaşık 2 milyon lira gelir elde ediyo İl..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..

Recep İvedik 3 İzle 1:33:03

Recep İvedik 3 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler 03:05

Son Dakika Teröristlerin Korkulu Rüyası Afrin'de İlk Görüntüler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı harekâtı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gönderilen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, Afrin kır..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Dünyanın En Adi Sineği 05:33

Dünyanın En Adi Sineği

Zümrüt Hamamböceği Sineği ya da diğer adıyla Ampulex Compressa avını adeta zombiye dönüştürüp konağın vücudunu yavrusunu büyütmek için kullanmasıyla ünlü. Önce bir hamamböceği bulup iğnesini batırarak kurbanın kaçma refl..

  • JET TV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü Tehlikeye Girdi 01:02

Mahkeme Hapse Mahkum Etti Çağatay Ulusoy'un Netfilix Dizisindeki Rolü

Uyuşturucu davasında hapse mahkum edilen Çağatay Ulusoy hakkında verilen karar; çekimleri devam eden Netfilix dizisindeki rolünü de tehlikeye attı. Çağatay Ulusoy yargılandığı uyuşturucu davasında uyuşturucu madde ticar..

Çikolatalı Sufle Tarifi 02:27

Çikolatalı Sufle Tarifi

Bugün sizler için çikolatalı sufle tarifi hazırladık. Videomuzu izleyin ve çikolatalı sufle nasıl yapılır.Kolaylıkla öğrenin. Malzemeler 2 yemek kaşığı şeker 80gr bitter çikolata 2 adet yumurta 50gr tereyağı Tepeleme 1 y..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Mahallelinin 'leylek' takvimi 04:02

Mahallelinin 'leylek' takvimi

Amasya'da bir mahallede bulunan leylekler mahalle sakinlerine rehberlik ediyor. Amasya'nın Suluova ilçesinde bulunan Eymir Mahallesi'nde leylekler mahalle sakinlerine yüz yıllardır rehberlik ediyor. Mahalle muhtarı Cemal..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce