#Topraklarını işgal ediyor

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü 00:52

Angry Birds Yepyeni Bir Oyunla Geri Döndü

Yılların eskitemediği Angry Birds serisi artık alışık olduğumuzdan çok daha farklı türdeki yapımlarla karşımıza çıkıyor. Şöhreti telefon ekranlarına sığmayan ve hatta beyaz perdeye taşan serinin yeni oyunu, bizleri farkl..

  • PengoTV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedinin Ayna İle İmtihanı :) 00:41

Kedinin Ayna İle İmtihanı :)

Aynada yansıması olan kedi Bİr başka kedi var zannediyor ve komik hareket ediyor....

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy 02:31

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy

Fransa seçimlere giderken cumhurbaşkanı adayları iş dünyasının çatı örgütü MEDEF'in toplantısında izleyecekleri ekonomi politikaları üzerinde durarak patronların desteğini almaya çalıştı. Sağın adayı Cumhuriyetçi Franço..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied  Season 1 Ep 13  01:17

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied Season 1 Ep 13

Mickey ve Alba, eve gelene kadar Sabrina'nın masasına bir miktar gülünmenin keyfini çıkarıyor ve onlara hakaret ediyor...

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme! 03:49

Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme!

Kısmetse Olur 29 Mart Çarşamba yeni bölümde, Emre ve Tuğçe arasında sürpriz bir yakınlaşma başlıyor! Tuğçe, Emre'ye olan beğenisini sonunda itiraf ediyor ve ikili birbirini tanıma yolunda ilerliyor.....

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Neden O ? Fragmanı 02:33

Neden O ? Fragmanı

Ned Fleming, kızının Silikon Vadisi milyoner erkek arkadaşının söz konusu konuyu ortaya çıkaracağını fark ettiğinde, bir tatil toplantısı raylardan çıkmakla tehdit ediyor...

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor 01:51

Trump'ın Damadı Federal Hükümeti Daha Verimli Hale Getirmeyi Umuyor

Başkan Trump, damadına yeni sorumluluklar yüklemeye devam ediyor. Jared Kushner, Beyaz Saray bünyesinde kurulan Amerikan İnovasyon Dairesi’nin başkanlığına atandı..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm 05:17

(Muazzez ersoy) - sevemedim kara gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Bana cef..

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi! 04:40

Kısmetse Olur- Tuğçenin Gözyaşları Emreyi Etkiledi!

Kısmetse Olur 31 Mart Cuma yayınlanan yeni bölümde Emre ve Tuğçe arasında başlayan yakınlık devam ediyor. Tuğçe'nin Farima yüzünden ağlaması, Emre'yi derinden etkiliyor ve ikili arasında romantik anlar yaşanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı 00:21

Fitness Modeli Ana Cherí Sosyal Medyayı Salladı

Sanal alemde paylaştığı videolarla ününe ün katan fitness modeli Ana Cheri, Instagram hesabından fitness videolarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor 00:35

Dijital Para Bitcoin Rekora Koşuyor

Kripto para olarak tanımlanan web tabanlı dijital para birimi Bitcoin, 2017 yılına girildikten sonra haftanın ilk gününde en fazla değer kazanan para birimlerinden oldu. Bitcoin, 2013 yılının kasım ayından sonra ilk kez ..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Kısmetse Olur - Onur ve Akın Arasında Çıkan Tartışma Alevlendi! 04:27

Kısmetse Olur - Onur ve Akın Arasında Çıkan Tartışma Alevlendi!

Kısmetse Olur 5 Nisan Çarşamba yayınlanan son bölümde, Onur ve Akın arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Onur, Akın'ın Tuğçe'yi Emre'den kıskandığını iddia ediyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar 00:52

Tarihin En Garip Oyunu, At Olan Kadınlar

İnsanların sportif faaliyetleri evrimleştirerek değişik branşlar yaratma trendi devam ediyor. Hobby Horse, şu an 10.000 yarışmacısı bulunan garip bir oyun. Klasik bildiğimiz atla engel atlama yarışmalarını bir de böyle d..

8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı 00:28

8 Yaşındaki Kızın Çılgın Boks İdmanı

Geleceğin şampiyonları yetişmeye devam ediyor...

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı 01:16

Nuba Dağları′nın Unutulmuş Halkı

Sudan'ın Nuba Dağları civarında, çatışmaların arasında yaşam devam ediyor. Bölge halkının yarısı kıtlık ve çatışmalar nedeniyle bölgeden kaçmış. Buna rağmen çocukların neşesi ve insanların hayata tutunma çabası bölgeyi n..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kımetse Olur Evinde Olay!Adnan ve Didem Kısmetse Olur Evinden Ayrıldı! 04:46

Kımetse Olur Evinde Olay!Adnan ve Didem Kısmetse Olur Evinden Ayrıldı!

Kısmetse Olur 10 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Tuğçe ile büyük bir kavga eden Didem, Adnan'la birlikte evi terk ediyor! Seda Akgül, artık çiftin evde olmayacağını herkese açıklıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..