#Topraklarını işgal ediyor

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali) 00:51

Avlu 11. Bölüm Fragman (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Babasının Arabasından Utanan Ufaklığın Göz Yaşlarına Boğulduğu Anlar 01:39

Babasının Arabasından Utanan Ufaklığın Göz Yaşlarına Boğulduğu Anlar

Kızını okula götürmek için eski bir pick-up ile gelen baba, kızını zorda olsa aracına binmesi için ikna ediyor. Aracı arkadaşlarının görecek olmasında dolayı utanarak okulun yolunu tutan ufaklığın göz yaşlarının sel oldu..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kandil Operasyonunun İki Şifresi 02:17

Kandil Operasyonunun İki Şifresi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kandil yürüyüşü ABD cephesini paniğe sevk etti. Fırat Kalkanı, Afrin Operasyonu ve son olarak Kandil kuşatması ile Türkiye, terör koridorunu adım adım yok ediyor. Operasyonun iki şifresi ise H..

Avlu 11. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali) 00:40

Avlu 11. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamla..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!) 01:40

Ramazan Kebabı Tarifi (Misafirlere İftarlık!)

mazan kebabı, ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak, misafirlere gururla ikram edilecek çok doyurucu ve lezzetli bir tarif. Kuşbaşı dana etlerinin arpacık soğanlar, nohut, patlıcan ve patateslerle bir araya geld..

İplik Fabrikasında Yangın Çıktı 00:30

İplik Fabrikasında Yangın Çıktı

Cevizlibağ'da bulunan bir iplik fabrikasında yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor...

Her Şeyi Bildiğini İddia Eden Çocuk 00:19

Her Şeyi Bildiğini İddia Eden Çocuk

Ailesi ile alışveriş merkezinde yemek yiyen bu ufaklık her şeyi bildiğini iddia ediyor. Yeni fenomen adayımız olacak gibi.....

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD 05:58

Ünlü Resimlere Gizlenmiş -6 Bilinçaltı Mesajı veya KOD

Mono Lisa'nın yüz hatlarındaki şifrelerden Leonardo Da Vinci'nin İsa'yı betimlediği Son Akşam Yemeği isimli eserine kadar çocukluğumuzdan beri gördüğümüz dünyanın en ünlü 6 sanat eserinde daha önce bilmediğiniz bilinça..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:55

Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Vücudunuz Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey İnsan vücudu o kadar karmaşık bir sistem ki, binlerce yıllık tıbbi bilgiye ve tecrübeye rağmen, hala doktorları ve araştırmacıları şaşırtmaya devam ediyor. Bu videoda insan bedeni h..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü 00:23

Erdoğan'ın Şanlıurfa Mitinginde İnanılmaz Görüntü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da vatandaşlara hitap ediyor. Tarihi bir gün yaşanan Şanlıufa'da miting alanını dolduran yüz binler havadan böyle görüntülendi...

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru 00:29

İşte Türkiye'nin İlk Turbojet Motoru

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor. KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar..

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman 02:39

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı 00:43

Kalbimin Sultanı 2. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Keşkül Tarifi  Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır 02:17

Keşkül Tarifi Keşkül Tatlısı Nasıl Yapılır

Bu videoda Keşkül Tatlısının Tarifini sizler ile paylaştık. :) Türkiye'de Keşkül olarak bilinen bu sütlü ve leziz tatlının tarifi nasıl yapılır izleyin ve ayrıntıları ile görün. :) Malzemeler 50gram badem 1 buçuk su bard..

Kendi İmkanlarıyla Seçim Bürosu Kurup AK Parti'ye Oy Toplayan Çocuklar 01:31

Kendi İmkanlarıyla Seçim Bürosu Kurup AK Parti'ye Oy Toplayan Çocuklar

Rize'nin Çayeli İlçesinde 3 çocuk yol kenarına kendi imkanlarıyla kurdukları seçim irtibat bürosunda AK Parti'ye oy topluyor. Küçük çocuklar ayrıca misafir ettikleri vatandaşlara erik ikram ediyor...

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali Feda Olsun 01:33

Başbakan Yıldırım: Mesele Memleket Meselesiyse Bir Ali Değil, Bin Ali

Başbakan Yıldırım, Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bi..

YSK'da Yoğun Güvenlik Önlemi 03:15

YSK'da Yoğun Güvenlik Önlemi

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçiminin bitmesine dakikalar kala YSK'da yoğun güvenlik önlemi devam ediyor...

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri 05:07

Çocuklara Verilen En Kötü Yılbaşı Hediyeleri ve Çocukların Tepkileri

Konu: İlk babamız küçük oğluna sıradan bir mısır patlağı, kızına ise bir bidon sıvı sabun hediye ediyor. Delikanlı bu anlamsız hediyeyi severek yerken, ilk etapta mutlu görünmeye çalışan ablası kendini tutamıyor ve ağla..

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti 01:32

ŞAHİ209 Testleri Başarıyla Geçti

Türk savunma sanayisi diğer ülkelerle eş zamanlı elektromanyetik top sistemi konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Dünyada sadece 6 ülkede bulunan yerli ve milli olarak üretilen Elektromanyetik Fırlatma Sistem..

Otobüste Uyuya Kalıp Koltuktan Düşüp Uyanmayan Adam 00:07

Otobüste Uyuya Kalıp Koltuktan Düşüp Uyanmayan Adam

Nasıl uykusuz kaldıysa koltuktan düşmesine rağmen uykuya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
6 Kız Oyuncunun Önceki Ve Şimdiki Halleri  ( Gözlerinize İnanamayacaksınız ) 03:55

6 Kız Oyuncunun Önceki Ve Şimdiki Halleri ( Gözlerinize İnanamayacaks

Geçmişte dizilerde ve filmlerde beğenerek izlediğimiz küçük kız karakterlerinin şimdilerde ne yaptıklarını, nasıl göründüklerini merak ediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise hemen 6 küçük oyuncunun öncesi ve sonrasından..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar 08:39

İnanılmaz Bir Takım Çalışmasıyla Zor İşler ile Çalışanlar

Dünyanın en zor işlerinden birisi olan elektrik işini yapan pilot ve çalışanın çalışma anları insanı adeta hipnotize ediyor. Mükemmel bir uyum içinde çalışan ikili dünyanın en zor işlerinden birini tereyağından kıl çeker..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası 15:36

Paranormal Terk Edilmiş Okul Vakası

Terk edilmiş, korkunç bir olayın geçtiği Kapalak Kızı nın lanetlenmiş okuluna girdim bu bölümde.Daha öncede Rum mezarlığı ve cinli bir eve girmiştim.Konu: hademe olarak çalıştığı okulda, müdür tarafından tecavüze uğraya..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce