#Topraklarını işgal ediyor

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Mimar Sinan Üniversitesinde Yangın Paniği 00:26

Mimar Sinan Üniversitesinde Yangın Paniği

Mimar Sinan Üniversitesinin ana kampüsünde bulunan 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Paniğe neden olan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor...

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Toplayın.. 01:55

CHP Kadın Kolu Başkanı Gurbetçileri Tehdit Etti: Pılınızı Pırtınız Top

CHP'de seçimlerde alınan yenilginin hazımsızlığı devam ediyor. CHP Berlin Birliği Kadın Kolu Başkanı Demet Kılıç seçimlerden sonra skandal açıklamalarda bulundu. Kılıç, özellikle Almanya'da Türkiye'ye gönül veren ve sand..

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı 02:47

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı

Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki duru güzelliğiyle yüz binlerce beğeni aldı. Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande E..

  • BETA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2 01:02

Terminal Türkçe Altyazılı Fragman #2

Terminal, büyümekte olan isimsiz bir şehrin karanlık merkezinde geçiyor. Film, şeytani bir görevi yerine getiren iki suikastçıyı, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir öğretmeni, gizemli bir hademeyi ve iki farklı hay..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı 00:47

Kalbimin Sultanı 3. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece 51:09

Paranormal Olaylar Bebek Katilinin Evinde Bir Gece

Kuzenim ve ben bir süre dinlendik, toparlandık ve yeniden yollara düştük.Amacımız Türkiyenin çeşitli yerlerinde yaşanmış olayları incelemek ve oralarda vakit geçirmek, olayları sizlerle beraber çözmek.Bu seferde hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları 00:33

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

DABBE 6 English Trailer 03:05

DABBE 6 English Trailer

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne 01:32

Sonsuz Aşk - Seyircilerini Ağlatan Sahne

Hüzünlü Vedam kanalı sizlerin sayesinde gelişiyor ve daha fazla kişiye ulaşıyor. Her gün sizlere video izletmek bizi mutlu ediyor ve bu işi daha da çok sevdiriyor. Sizin güzel yorumlarınızı gördükçe bu işi sürdürmeye d..

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı 00:46

Kalbimin Sultanı 4. Bölüm Fragmanı

Biri Osmanlı Hükümdarı, diğeri Batılı, özgürlüğüne düşkün bir Rus kızı... Mahmut ve Anna... Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova’nın paylaştığı Kalbimin Sultanı projesinde ikiliye, Emel Çölgeçen, Tansel..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum 02:31

Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum

DIKKAT: Ilk olarak SYOSS markasinin köpügünü kullaniyorum. Biliyorum bu markanin cesitli köpükleri var fakat benim önem verdigim saclarimi kalip kalip yapmamasi ve saclarima dokundugumda sanki hic ürün yokmus gibi bir h..

Hayat Okulu Fragman 01:52

Hayat Okulu Fragman

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. Yetimhanede büyüyen Paul, Celest ve Borel’e emanet edilir. Asi bir çocuk olan Paul vahşi bir bölgedeki yeni hayatına alışmakta biraz zo..

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü Gösterileri Sürüyor 00:33

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü Gösterileri Sürüyor

Gazze'deki Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri sürüyor İsrail ablukası altında yıllardır büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'nde 30 Mart'tan bu yana süren barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri bugün de devam ediy..

Kim Der Ki 55 Yaşında Seda Sayan'dan Bikinili Poz 02:03

Kim Der Ki 55 Yaşında Seda Sayan'dan Bikinili Poz

Bodrum Yalıkavak’ta kaldığı otelde şezlonga uzanan Seda Sayan (55) ne kadar formda olduğunu gösterdi. Üç hafta önce omzundan ameliyat olduğu için denize giremeyen Seda Sayan’a arkadaşı Safiye Soyman eşlik ediyor. Seda Sa..

  • BETA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti 02:47

Adnan Oktar Ve Grubunun Aylık Geliri Şoke Etti

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda, gözaltına alınanların sayısı 182'ye yükseldi. Mali Şube ekiplerinin araştırmalarında, Adnan Oktar ve grubunun aylık 1 milyon doların üzer..

  • BETA tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle 02:04

Bir Dönemin Aranan İsmiydi Yıldız Asyalı'ya Ne Olmuş Böyle

ir dönemin en çok aranan isimlerinden biri olan Yıldız Asyalı, sessiz sedasız oyunculuğa devam ediyor. Ancak Yıldız Asyalı'nın son halini görenler şaşkınlığa uğradı. İşte Yıldız Asyalı'nın son hali. 2015 yılında iş ada..

  • BETA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır 00:50

Mor Lahana Nasıl İncecik Kıyılır

Videodaki alet görünüşte sıradan bir sebze soyma aparatına benziyor. Aleti sebze soyma aparatlarından ayıran kısmı ise aynı tarafta bir bölme bir de kesme yüzü olması (Bir de arka kısmında soyma aparatı var, o şu an bizi..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları 09:53

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları

Bahar Jet Sosyete’yi de Çarpıyor! Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını der..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik 02:08

Yetenekli Uzman Kaleci Köpekçik

Vietnamlı köpek her zaman spor oynuyor. En sevdiği şey kapalı taş ve kaleci pozisyonudur. Dünyadaki en iyi kaleciler gibi topu idare ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz Cepleri Rahatlatacak Ruj ve Oje Muadilleri 07:32

Güzeliz Biz Cepleri Rahatlatacak Ruj ve Oje Muadilleri

Muadiller serim hız kesmeden devam ediyor. Bugün de sizi oldukça rahatlatacağını düşündüğüm oje ve rujları beğeninize sundum. Umarım zevk alarak izlersiniz, keyifli seyirler. :)..

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi 22:02

Vampir Köylü Oynadık Konuk TepkiKolik Ekibi

Yeni bir Vampir & Köylü oyunu ile beraberiz. Bu oyunda köylüler haksızlığa isyan ediyor, vampirler kendilerini en iyi şekilde gizlemeye çalışıyor. Konuklarımız ile beraber çok eğlendik, umarız siz de aynı şekilde eğlenir..

  • JET TV tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nikahı Yarıda Bırakıp Üçlü Çektiren Damat 00:50

Nikahı Yarıda Bırakıp Üçlü Çektiren Damat

Bursa'da, nikah merasimi sırasında memurun, Eş olarak kabul ediyor musunuz sorusunu cevapsız bırakıp üçlü çektiren damat, renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce