#Topraklarını işgal ediyor

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Kolombiya’da polis şiddetine karşı protestolar sürüyor 02:18

Kolombiya’da polis şiddetine karşı protestolar sürüyor

Kolombiya'da Javier Ordonez’in polis tarafından öldürülmesinin ardından polis şiddetine karşı protestolar devam ediyor...

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi 06:26

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi

Zonguldaklı balıkçılar, 10 liradan tezgahlarda yerini alan palamudun kısa süreli durgunluk dönemine girdiğini ifade etti. Balık avından boş dönen teknelerin eksikliklerini tamamlayan balıkçılar, durağanlığın ardından pal..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile] 14:17

YENİ POMPALI M1014 İLE POMPALIYORUM [PUBG Mobile]

Mithrain bugün 1-man squad modunda Livik haritasına gelen yeni silah M1014'ü diğer ekiplerin üstünde test ediyor. Rakiplere haritayı dar ettiği bu oyunda sunucunun yarısını vurmayı başarıyor...

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı 02:17

Çin'den Gelen Korona Aşısının Denemeleri Başladı

Sayın seyirciler bir yandan yerli aşı çalışmaları devam ederken diğer yandan da Çin'den gelen koronavirüs aşısının gönüllüler üzerindeki denemeleri devam ediyor. Bu kapsamda Ankara Şehir Hastanesi de sürece dahil oldu. A..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı 07:01

Murat Nehri'nde Sular Çekildi, Tarım Başladı

Elazığ’da Murat Nehri’nde suyun yaklaşık 2 kilometre çekilmesiyle çiftçiler, ortaya çıkan araziyi değerlendirerek mısır ve bostan ekerek tarıma başladı. Keban Baraj Gölü'nü besleyen Murat Nehri'nde, yaz mevsimi ve mevsim..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE ! 03:10

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE !

Dün Hatay iskenderun'da Meydana gelen yangın hala devam ediyor yangın nerelere sıçradı ciddi derece panik yaratan görüntüler videomuzda ... Yanan yerlerin son görüntüleri..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı 04:27

Türk Bilim İnsanı Yapay Organları Gerçeğe Bir Adım Daha Yaklaştırdı

Türk bilim insanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Nuri Ertaş, geliştirdiği biyomürekkep ile yapay organlardaki hücrelere kan damar ağı oluşana kadar ihtiyaçları olan oksijeni sağlamayı başardı. Doktorasını ABD’de de bulunan Kalifor..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti 02:03

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti

ABD'de seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala iki rakip arasında çekişme devam ediyor. Başkan Trump bu sefer 77 yaşındaki rakibi Joe Biden'ın taklidini yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu...

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Zabıtaya bıçaklı saldırı! 01:32

Zabıtaya bıçaklı saldırı!

Türkiye'nin ve dünyanın sıcak gündemini aktarırken, hızlı, doğru, tarafsız habercilik anlayışıyla güvenirliğin ve saygınlığın adresi olmaya devam ediyor..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti 01:59

Lukaşenko Öğrencileri Tehdit Etti

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko karşıtı protestolar devam ediyor. Lukaşenko ise üniversite öğrencilerini hedef aldı. Protestolara katılanların üniversitelerden ihracını istedi...

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

DEPREMDE YAN YATAN BİNA 02:50

DEPREMDE YAN YATAN BİNA

31.10.2020 İzmir depreminde yan yatan binada kurtarma çalışmaları devam ediyor...

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu 00:34

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu

Deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan bir binada arama ve kurtarma çalışması devam ediyor. Nurullah Yalçın, enkazdan çıkarılmayı bekleyen nişanlısı Buse Hasyılmaz ile telefonda konuştu...

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Gelecek güzel haberi bekliyorlar 01:13

Gelecek güzel haberi bekliyorlar

İzmir’de depremde yıkılan apartman enkazında arama ve kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Enkaz altında olanların yakınları ise ekiplerden gelecek güzel bir haber bekliyor...