#Topraklarını işgal ediyor

Deprem anının yeni görüntüleri 01:11

Deprem anının yeni görüntüleri

Deprem anına ilişkin yeni görüntüler gelmeye devam ediyor...

Markette Çocukları Karıştıran Kadın 00:21

Markette Çocukları Karıştıran Kadın

Bir markette, kucağında çocuğu ile sıra bekleyen kadın bir anda gelen başka bir kadının çocuğunu alması ile şoke oluyor. Başkasının çocuğunu kendi çocuğu zannederek kucağına alan kadın, kendi çocuğunun ortada olmadığını ..

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman) 03:40

Ferat Üngür Eyvanına Vardım (Doğada Müzik 2 Adıyaman)

Doğada Müzik projemizin ikinci klibini Adıyaman Gazihan Dede mevkiinde çektik. 4 yıl önce konservatuarı kazanmamla kesişmişti yollarımız. Ve Adıyaman’ın bende bıraktığı ilk güzel izlenim doğası olmuştu. Bir tarafı dağla..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı 07:52

Kastamonu’da elektrik kontağından çıkan yangında 10 ev ve 1 cami yandı

Kastamonu’da merkeze bağlı Tepeharman köyünde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında 10 ev ve 1 cami yandı. Yangın, ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin, soğutma çalışmaları ise devam e..

Kazdağları'nın Gizli Güzelliği 01:38

Kazdağları'nın Gizli Güzelliği

Kazdağları'ndaki Gürgen Dağı ve Göknar ormanları. Bu iki doğa harikası sonbahar renkleri ile görenleri adeta mest ediyor..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Tsunami böyle vurdu 01:36

Tsunami böyle vurdu

İZMİR DEPREMİNİN ÜZERİNDENTAM 9 GÜN GEÇTİ. ANCAK DEPREMİN YAŞANDIĞI 30 EKİM'E DAİR SARSICI GÖRÜNTÜLERİ GELMEYE DEVAM EDİYOR. İŞTE SIĞACIK'TAKİ O KARA GÜNE AİT KABUS ANLARI......

Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

''Yaz cezayı!'' 01:36

''Yaz cezayı!''

BİR YANDA HASTANELER DOLUP TAŞARKEN ÖBÜR YANDA DA BAZILARI KORONA YOKMUŞ GİBİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR. ONLARDAN BİRİ EDİRNE'DE MASKE TAKMADI, SİGARA YAKTI. KARŞISINA ÇIKAN POLİSİ BİLE UMURSAMADI. YAZ CEZAYI DEYİP YOLUNA DE..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

28 yaşında idealist bir kadın.. 01:25

28 yaşında idealist bir kadın..

28 YAŞINDA, GENÇ BİR KADIN. MERSİN'İN TEK MOTOSİKLETLİ KADIN TRAFİK POLİSİ. GÖRENLER GENELLİKLE ÖNCE ŞAŞIRIYOR SONRA TAKDİR EDİYOR....

75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor 02:40

75 Milyon Doz Aşı Türkiye'ye Geliyor

Vatandaşların büyük umutlarla beklediği korona aşısından güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Çin’den 50, Almanya’dan 25 milyon doz aşı alınacak. Aşılar, Bilim Kurulu’nun ‘öncelikli’ dediği kişilere ücretsiz ..

Trabzon'da maske takmayanların yüzü virüsle kaplandı 01:15

Trabzon'da maske takmayanların yüzü virüsle kaplandı

Trabzon'da otobüs duraklarına yerleştirilen yapay zeka tabanlı dijital ekranlar, maskesi olmayanların yüzünü koronavirüse çevirerek maske takmaya teşvik ediyor...

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiyor 04:00

Tarihi Çarşıya Yerleştirilen Deve Figürleri Görenlerin Dikkatini Çekiy

Tokat’ta tarihi İpek Yolu üzerine yerleştirilen deve figürlerinden oluşan kervan dikkat çekiyor. Tokat’ta uygarlık kurmuş tüm medeniyetlerin izlerini taşıyan, 5 asır önce kentin tarihi ticaret merkezini oluşturan çarşı t..

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri 04:45

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak İstanbul Tarlabaşı'nda yaşayan Afrikalı göçmenler artık Esenyurt'u tercih ediyor. TRT Haber, Afrikalı göçmenlerin Esenyurt'taki yaşamına tanıklık etti...

İran’da petrol borusu patladı 01:41

İran’da petrol borusu patladı

İran’ın Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletindeki petrol borusu patladı. Patlama nedeniyle çıkan yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor...

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Fransız balkon faciası! 02:11

Fransız balkon faciası!

FRANSIZ BALKONLARA DİKKAT!... BİNA CEPHELERİNE YETERİNCE İYİ SABİTLENMEYEN BALKON KORKULUKLARI CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR... SON FACİA İSTANBUL'DA YAŞANDI... BALKONDAN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI, ONU TUTMAYA ÇALIŞAN KOCASI ..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Sıra dışı görünümü ile büyük ilgi gören bisiklet 03:31

Sıra dışı görünümü ile büyük ilgi gören bisiklet

Mersin’deki bir fuardan getirttiği nadir görülen bisikletiyle çevresindekilerin dikkatini çeken Uğur Kurtulmuş, yaşadığı konfor sayesinde rahat bir yolculuk ediyor...