#Topraklarını işgal ediyor

Ata mesleği demircilikte yarım asırlık yolculuk 03:48

Ata mesleği demircilikte yarım asırlık yolculuk

Antalya'nın İbradı ilçesinde 68 yaşındaki Ali Aldemir, ata mesleği olan demirciliğe yarım asırdır devam ediyor...

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu 02:36

WhatsApp Neden Türkiye'ye Şart Koştu

WhatsApp'ın zorunlu güncelleme dayatmasına tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Peki, WhatsApp bununla neyi amaçlıyor? Kişisel verilerimizi nasıl koruyabiliriz? Sözleşme neden Avrupa ülkelerini kapsamıyor? İşte tüm b..

Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

İstanbul'da kar yağışı başladı 04:53

İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da kar yağışı başladı. Sulu kar şeklinde başlayan yağış, şiddetini arttırarak devam ediyor...

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

En Kuvvetli Antikor İkinci Aşıdan Sonra 01:22

En Kuvvetli Antikor İkinci Aşıdan Sonra

Türkiye'de aşılama süreci hız kesmeden devam ediyor. Ancak uzmanlara göre aşıdan sonra rahatlamamak gerekiyor. Çünkü aşılamada en kuvvetli antikor düzeyi, ikinci aşıdan 3 hafta sonra oluşuyor. İşte detaylar.....

Diriliş Yatak 00:15

Diriliş Yatak

Yurdum insanı sosyal medya uğruna olmadık işlere girmeye devam ediyor. Yatağın üzerine binip coşan adam karşınızda....

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı 00:26

Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı

Sosyal medyayı etkin kullanan Baruthane Pilavcısı ürünleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Baruthane Pilavcısı bu defa pilav üstü sucuklu yumurta yaptı. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dev kargo gemisi karaya oturdu 01:27

Dev kargo gemisi karaya oturdu

TEKİRDAĞ'DAN RUSYA'YA GİDEN PANAMA BAYRAKLI KARGO GEMİSİ MAKİNE ARIZASI NEDENİYLE BEYKOZ AÇIKLARINDA KARAYA OTURDU. BİRAZ ÖNCE DE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI EKİPLERİN KURTARMA ÇALIŞMALAR..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir’de 04:28

İzmir depremi- Somalı madenciler arama kurtarma çalışmaları için İzmir

Somalı bir grup madenci, tazminat ve maaşlarının ödenmediği gerekçesiyle günlerdir eylemde. İzmir’i vuran depremin ardından eylemci işçilerin bir bölümü, ara kurtarma çalışmalarına destek için İzmir’e gitti. İzmir’in..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı 02:58

Rusya'ya İlk İhracat Treni Yola Çıktı

Türkiye’nin demir yolu ihracat atağı devam ediyor. Ankara'dan iki tren birden uğurlandı. Biri Rusya'ya beyaz eşya götürürken diğeri Çin'e bor madeni taşıdı. Uğurlama törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu il..

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı 01:04

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı

İstanbul Zeytinburnu'nda karaya oturan gemi batmasın diye halatla taşlara bağlandı.103 metrelik geminin kurtarılma çalışmaları devam ediyor...

21 gün esir olan gemici yaşadıkları korku dolu anları anlattı 06:17

21 gün esir olan gemici yaşadıkları korku dolu anları anlattı

Gine Körfezi açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan Türk gemisinde reis olarak görev yapan ve girişimler sonra kurtarılarak önceki gün Türkiye’ye getirilen gemicilerden Vedat Aksan “Hiçbir şekilde ümidimizi yitirmedi..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni 09:49

Covid-19 savaşçılarının yoğun kış şartlarında aşıyı ulaştırma serüveni

Covid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda Covid-19 ile ön cephede savaşlarını sürdüren sağlık çalışanları, dağ taş, kar kış demeden sırası gelen herkese aşıyı ulaştırmay..

Gece gündüz demeden evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ulaştırıyorlar 04:55

Gece gündüz demeden evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ula

Kar yağışının etkili olduğu ve yer yer 1,5 metreyi bulan Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde AFAD ve UMKE ekipleri, yolu kapanan ve evlerinde rahatsızlanan vatandaşları hastaneye ulaştırmak için büyük çaba sarf ediyor...

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi! 02:10

''Sevgilimden ayırdın'' tehdidi!

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI...AMA O SEVGİLİ HEM ONUN HEM DE EN YAKIN ARKADAŞININ PEŞİNİ BIRAKMADI...'BİZİ SEN AYIRDIN' DEDİĞİ KADININ DA ESKİ SEVGİLİSİNİN DE HAYATINI CEHENNEME ÇEVİRDİ..ŞİMDİ DE ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR..İKİ ARKAD..

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı 02:10

Köpeği kurtarmak için kendini yola attı

ARKAMDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU GÜZEL GÖZLÜ ÇOCUĞUN ADI KERİM. OYUN OYNADIĞI KÖPEĞİ KURTARMAK İÇİN KENDİNİ YOLA ATTI. HIZLA GELEN BİR ARAÇ ONA ÇARPTI VE DÜNDEN BERİ DE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...AİLESİ, SEVENLERİ DAYAN KERİM DİYE DUA ..

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı 02:55

Berberoğlu Fezlekesi Meclis'e Ulaştı

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için hazırlanan 10 yeni fezleke meclise ulaştı. Böylece meclise ulaşan fezleke sayısı bin 346 oldu. Ö..