#Toptan mantı

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı 02:24

Tarladan Mutfağa Uzanan Pirinçte Hasat Başladı

Karabük’te, yaklaşık 500 dekar alanda ekimi yapılan Osmancık çeltiğinin hasadı başladı. Karabük’ün en büyük çeltik yetiştiricisi olan Halit Gömeç tarafından mayıs ayında Cemaller Köyü 106 bölgesinde 300 dekar alanda çelt..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Maceracı _ Kayseri 1:05:20

Maceracı _ Kayseri

Maceracı _ Kayseri HD izle..

Dımıdan 21.Bölüm İzle 25:59

Dımıdan 21.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Adana yöresi halk oyunları ve kadın kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait diş hediği ve mantı açma geleneği ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Evgar'dan Hayranına Jest 01:51

Demet Evgar'dan Hayranına Jest

Oyuncu Demet Evgar bir mekanda yemek yerken kendisiyle selfie çekmek isteyen hayranına mantı ısmarladı...

  • BETA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ödül Oyununda Muhteşem Mücadele 91. Bölüm Survivor 2018 23:06

Ödül Oyununda Muhteşem Mücadele 91. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018 doksan birinci bölümde takımlar mor oda ödülü için yarıştılar. İşte mor oda ödülünü kazanarak mantı yeme şansını yakalayan takım.....

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Eylül Öztürk  Her Kadının Duası 01:00

Eylül Öztürk Her Kadının Duası

Allahım nolur yarabbim yiyeyim yiyeyim doymayayım Gömeyim baklava böreği de kati suretle kilo almayayım Yağlarım erisin yok olsun amiin Baklava verenim çok olsun amiin Fil gibi şişsin elalem ben tığ gibi kalayım oh olsun..

  • JET TV tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet 04:41

Tereyağlı & Yoğurtlu İftarlık Dört Lezzet

Yoğurt ve kızgın tereyağının birleşimine bayılanlar için nefis dört tarifimiz var: Fırında ağzı açık mantı, tavuklu fette, manlama ve tavuklu şiş mantısı. Bu nefis dört tarifin bir araya geldiği videomuzu izledikten son..