#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Ahu Yağtu Ben Dalga Geçtim Onlar Bir Taraflara Çekti 03:19

Ahu Yağtu Ben Dalga Geçtim Onlar Bir Taraflara Çekti

Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, önceki akşam Arnavutköy’de bir açılışa katıldı. Cansu Dere’ye yaptığı iddia edilen el hareketiyle ilgili açıklamalar yapan Yağtu, “Dalga geçtim.” dedi. Cem Yılmaz ile geçmişte 7 yıl büyü..

  • BETA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:14

Chucky 5 - Çocuk Oyunu 5 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katil bebek Chucky ve bir o kadar kötü ruhlu Tiffany birlikte evlenirler.Glen adında bir çocukları olur. Chucky ve Tiffany, şiddet karşıtı çocukları Glen’in kendilerine uymayan garip tavırları karşısında şaşkınl..

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi' 01:43

'28 Şubat Tam Bir Faşizmdi'

MAZLUMDER'in kurucuları arasına yer alan ve 5,5 yıl derneğin İstanbul Şube Başkanlığını yürüten avukat Şadi Çarsancaklı, o dönemde yaşadıkları olayları ve karşılaştığı hak ihlallerini anlattı...

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor 06:05

Soba Zehirlenmesi Nasıl Oluyor

Çelikmen: Ülkemizde her yıl binlerce kişi soba zehirlenmesinden ölüyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı 03:48

Ünlü Türkücü Uyuşturucu Satarken Yakalandı

Şarkıları Youtube’dan 5 milyondan fazla izlenen, bozlak ve oyun havası söyleyen sanatçı Tufan Altaş hakkında uyuşturucu ticareti yapmaktan dava açıldı. Lüks araçla uyuşturucu satarken yakalanan ve 10 yıl hapsi istenen Al..

  • BETA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:32:34

Mezarına Tüküreceğim - 3 Türkçe Altyazılı Hd İzle

Konusu : Hikayenin başlangıcında ki Jennifer tekrar 911’de çalışmaya başlamıştır fakat seri katil tecavüzlerini sürdürmeye devam etmektedir ve kurbanlarını 911 aracılığı ile işaretlemektedir. Bu sırada Jennifer’ın karanl..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

Pole Dance Nedir 02:29

Pole Dance Nedir

Pole Dance Nedir? Pole dance, yani direk dansı, akrobasi ile dansın buluştuğu bir performans sanatı. Bir direk ile yapılıyor evet. Direkle dans mı olur diyeceksin, canım odunla oluyorsa direkle de olur, değil mi miray? ..

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını 00:53

Dünyanın En uzun Cam Asma Köprüsüne Ziyaretçi Akını

Çin'in Hebei bölgesindeki Hongyagu Köprüsü, 2017'nin sonunda açıldı. Ülkede yeni yıl tatilin başlamasıyla binlerce turist köprüye akın etti...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitmenin Sağlığımız İçin Önemi Nedir 02:33

İşitmenin Sağlığımız İçin Önemi Nedir

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Kemal Değer: Ülkemizde her yıl 3000 sağır çocuk doğuyor...

  • NABIZ tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsa Sezeroğlu'ndan Yeni Video Come To Elazığ 00:53

İsa Sezeroğlu'ndan Yeni Video Come To Elazığ

Elazığ’da yaşayan İsa Sezeroğlu, 4 yıl önce çektiği Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz videosunun sosyal medyada paylaşmasıyla bir anda fenomen olmuştu. Sezeroğlu, bu kez de Elazığ Valiliği'nin tanıtım günleri kampanyası..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:57

Ölüm Fırtınası Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Denizde şiddetli fırtınaya yakalanan bir çift aklını kaçırmış bir adam ve psikolojik bozuklukları olan oğlunun yaşadığı gözlerden uzak bir kara parçasına sığınmak zorunda kalır. Zorla alıkonulan, dövülen ve cins..

Sapık Hademeye Yargı Tarihinin En Ağır Cezası 03:04

Sapık Hademeye Yargı Tarihinin En Ağır Cezası

Adıyaman'da vuku bulan cinsel istismar olayında sapık hademeye yargı tarihinin en ağır cezası verildi. 18 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklu yargılanan hademe 572 yıl hapis cezasına çarptırıldı...

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti 00:31

Murat Dalkılıç Hande Erçel'le Yaşadığı Aşkı Resmen İlan Etti

Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel’le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşüp haftanın en çok konuşulan konusu oldu. Her gün ortaya yeni bir iddia atılırken Murat Dalkılıç, b..

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı 02:06

Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2) Orijinal Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor 02:13

Şehit Eşinin Hatırasını Evinin En Güzel Köşesinde Yaşatıyor

Siirt'in Pervari ilçesinde 6 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen uzman çavuş Kürşat Güneş'in eşi Hatice Güneş, eşinin hatıralarını evinin en güzel köşesinde yaşatıyor...

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:07

Ralph ve İnternet Türkçe Dublajlı Fragmanı

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasında altı yıl sonra Sugar Rush oyunu yeni bir tehlike altındadır. Oyun bozulmuş ve yeniden çalışması için bir parçaya ihtiyaç vardır. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak içi..

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle 1:42:44

Seni Gidi Seni Türk Filmi Hd İzle

Konusu : İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin d..

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu 02:14

'Bir Kereden Bir Şey Olmaz' Diye Başladı 7 Yılda Kurtuldu

Kırklareli'de, kötü alışkanlıkları olan kişilerle arkadaşlık kurması sonucu uyuşturucuya başlayan M.F, hayatını altüst eden uyuşturucu illetinden kararlılığı sayesinde 7 yıl sonra kurtuldu...

Binlerce Kelebeğinin Bir Aradaki İnanılmaz Görüntüleri 01:36

Binlerce Kelebeğinin Bir Aradaki İnanılmaz Görüntüleri

Her yıl Amerika'nın kuzeyinden ve Kanada'dan binlerce kilometre uzağa göç ederek yaklaşık 4.500 kilometre yol katettikten sonra Meksika'ya ulaşan binlerce kral kelebeklerin bir arada görüntülendiği o muhteşem anlar...

  • JET TV tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..