#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle 1:01:27

Kore'de Türk Süngüsü 1951 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kore Savaşı’nın Türk halkı üzerinde yarattığı etkiyi konu alır. Birleşmiş Milletler, Kore’de başlayan savaşa müdahale kararı alır. Türk devleti, Birleşmiş Milletler bünyesinde Kore’ye birlik gönderir. Bu ..

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ormanlık Alanda Neden Çıplak Ayakla Yürümemelisiniz 03:09

Ormanlık Alanda Neden Çıplak Ayakla Yürümemelisiniz

Hindistan'da 275 tür yılan var ve her yıl bir milyonun üzerinde insan yılanlar tarafından ısırılıyor. BBC Earth'de yer alan bir videoda ise ormanlık alanda çıplak ayak ile gezdiğinizde başınıza gelebilecekler gösteriliyo..

  • JET TV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüdanur Hanım'ın İlginç Evlilik Teklifi 01:37

Hüdanur Hanım'ın İlginç Evlilik Teklifi

Gelin Evi 515. Bölümünde; 4 aylık evli, 22 yaşında, sağlık teknikeri Hüdanur Esen’in evine konuk olundu. Yıl dönümünlerinde dört arkadaşıyla kafeye giden Hüdanur Hamın, eşi Ufuk Bey'den sürpriz bir evlilik teklifi almış...

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri Silahsız Filistinliyi Böyle Vurdu 00:38

İsrail Askerleri Silahsız Filistinliyi Böyle Vurdu

Filistinlilerin her yıl düzenlediği Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü'ne işgalci İsrail askerleri gerçek mermilerle saldırdı. Gazze Şeridi'nde düzenlenen gösterilerde silahsız bir Filistinlinin işgalci askerler tarafından vurulm..

Dansın Dibine Vuran Adanalı Dayı 00:35

Dansın Dibine Vuran Adanalı Dayı

Her yıl Adana'da düzenlenen ve Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı olan Portakal Çiçeği Karnavalında müziğin ritmiyle dansın dibine vuran dayımızın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında 03:06

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından teşkilatın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı...

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı 01:00

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı

Kiliselerin dahi mezbahaneye dönüştüğü dünya tarihin en trajik katliamlardan biri olan Ruanda soykırımının 24. yıl dönümü. Fransa eliyle sadece yüz gün süren katliamda 1 milyon masum insan bir hiç uğruna katledildi...

The First Purge Orijinal Fragman 02:36

The First Purge Orijinal Fragman

Her geleneğin arkasında bir devrim yatar. Önümüzdeki ‘Bağımsızlık Günü’nde, Amerika’nın her yıl gerçekleşen, 12 saatlik kanunsuzluğunun doğuşuna tanıklık edin: İlk Arınma Günü. ‘Amerika’nın Yeni Kurucuları’ suç oranını y..

Hakkari Çukurca'da Mehteranlı Yürüyüş 01:43

Hakkari Çukurca'da Mehteranlı Yürüyüş

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla mehteran takımının da katıldığı yürüyüş gerçekleştirildi...

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri 01:53

Külliye'de Nefes Kesen Gösteri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatının 173'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Polisler Külliye'de Cum..

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle 1:42:40

Hayattan Korkma 2008 Türk Filmi İzle

Konusu: Kendi yağıyla kavrulan mütevazı 3 ailenin öyküsünün aktarıldığı Hayattan Korkma naif dostluk filmi. Bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden bu üç ailenin üyelerinin aralarından..

Adanalı Dayıların Dans Kapışması 00:27

Adanalı Dayıların Dans Kapışması

Adana'da her yıl düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalında karşı karşıya gelen dayılar dans kapışması gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
9 Yaşındaki Öğrencisini Tekerlekli Sandalyeden Kurtaran Öğretmen 01:35

9 Yaşındaki Öğrencisini Tekerlekli Sandalyeden Kurtaran Öğretmen

9 yaşındaki Şeyma Aşçı'nın hayatı öğretmeni sayesinde değişti. Geçen yıl okula atanan özel eğitim öğretmeni Fırat Keser'le tanışan Şeyma, çabaları ve öğretmeni sayesinde tekerlekli sandalyeden kurtuldu...

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eklem Protezlerinin Ömrü Ne Kadardır 01:40

Eklem Protezlerinin Ömrü Ne Kadardır

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up'ta, Dr. Okan Soyhan eklem protezlerinin ömrünün ortalama 20 yıl olduğunu söyledi...

  • NABIZ tarafından
  • 551 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:30

Garez 3 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Şeytani ruha sahip Kayako'yu durdurabilecek tek kişi genç bir Japon kadındır. Elinde onu durdurabilecek bilgilerle Chicago'ya, şeytani ruh tarafından lanetlenen ailenin dairesine giden kadın, onları koruma ve g..

Ortadoğu'ya Çöktüler 01:00

Ortadoğu'ya Çöktüler

Ortadoğu'yu tamamen bir askeri üsse dönüştüren Batılı ülkeler, bölgedeki askeri varlıklarını her geçen gün artırıyor. ABD'nin 12 Ortadoğu ülkesinde 54 bin askeri bulunduğu belirtilirken, Rusya yaptığı anlaşmalar çerçeves..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:10

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Askeri muhabir Billy şehre döndükten sonra normal hayata karışmak konusunda sıkıntılar çekmektedir. Günlerden bir gün çektiği fotoğraflarda bir tuhaflık fark eder. Billy’nin fotoğraflarında yer alan insanlar bi..

Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi 02:48

Eşimle Dinlediğimiz Tek Müzik Solunum Cihazının Alarm Sesi

İzmir'de 11 yıl önce ALS teşhisi konulan ve solunum cihazıyla hayatını sürdürebilen eşini yaşama bağlamaya çalışan Ayşe Cansaran, yaptığı fedakarlıkla örnek oluyor...

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri' 01:52

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri'

Cihan Çekiç'ten sıra dışı bir belgesel! İstanbul'un yaban hayatını belgesel haline getiren Cihan Çekiç 3 yıl boyunca 4 mevsim çekim yaptı. Cihan Çekiç'in hazırladığı belgesel uluslararası festivallerde gösterilecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti 01:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan’ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Mabeyn Köşkünde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nde gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Kandil..