#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Yavruyken Bulunup Büyütülen Ayının Hikayesi 01:52

Yavruyken Bulunup Büyütülen Ayının Hikayesi

Birkaç yıl önce havaalanı çalışanları tarafından bulunup himaye altına alınan sevimli ayı Mansur havaalanında yaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle 2:03:24

Karşılaşma 2002 Türk Filmi İzle

Konusu : Sinan, aranan kişinin, fotoğrafını gördüğü bir kadın olduğunu sezinler. Kısa bir süre sonra Mahmut’un ölüm haberi gelir. Bir adada meçhul bir cinayete kurban gitmiştir. Sinan, dostunun ölümünü araştırmak için a..

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor 03:39

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor

Her yıl Ramazan ayına özel klipler hazırlayan Ürdünlü reklam şirketi bu yılki klibinde Filistinli küçük bir çocuğun dünya liderlerine yaptığı iftar davetini ele alarak, Filistin ve Suriye'yede Müslümanların yaşadığı sıkı..

Yıllar Önce Doktor Tavsiyesi İle Almıştı İlçede Heykeli Dikildi 03:33

Yıllar Önce Doktor Tavsiyesi İle Almıştı İlçede Heykeli Dikildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 52 yıl önce doktor tavsiyesiyle bisiklete binmeye başlayan İsmail Zengin, parmakla gösterildiği ilçede heykeli dikildi...

7 Yaşındaki Trans Çocuk 00:31

7 Yaşındaki Trans Çocuk

ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl haziran ayında yapılan onur yürüyüşüne katılan 7 yaşındaki trans çocuk Milan Tyler damgasını vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Aynı Gün Aynı Hastanede Dünyaya Gelen Bu Çiftin Hikayesi Duyanları Şaşkına Çeviriyor 02:18

Aynı Gün Aynı Hastanede Dünyaya Gelen Bu Çiftin Hikayesi Duyanları Şaş

Amerikalı Jamie Frantz ve Antony Burkett aynı gün aynı hastanede doğdu. 25 yıl sonraki karşılaşmaları ise duyanları şaşkına çevirdi...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim 05:03

İnsanoğlunun Gelecekte Yaşayacağı 10 Muhtemel Değişim

Bu videoda bilim adamlarının araştırmaları sonucunda ortaya koyduğu ve gelecek 200 bin yıl içinde insan bedeninde görülmesi beklenen muhtemel değişiklikleri derledik. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 6 yıl önce
TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Oluşturuyor 01:13

TİKA'nın Yardımları Türkiye'nin Yardımlarının Sadece Yüzde 2.7'sini Ol

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA), geçen yıl yaptığı yardım miktarı, Türkiye'nin yaptığı resmi kalkınma yardımının yüzde 2,7'sini oluşturuyor...

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak 00:46

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak

Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesince, 20 yılda sadece 8 kilometresi asfaltlanan 450 kilometrelik yol ağında bu yıl yapılacak asfaltlama çalışmaları için 12 milyon lira kaynak ayrıldı...

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu 01:53

İlk Kez Bir Yolcu Uçağı Hardal Tohumundan Yapılan Yakıtla Uçtu

Avustralya'nın Qantas Havayolları'na ait bir yolcu uçağı hardal tohumlarından elde edilen biyo yakıtla ilk uluslararası uçuşunu gerçekleştirdi. Boeing Dreamliner 787-9 modeli uçak Los Angeles ile Melbourne arasındaki 15 ..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Adem'den Sabriye'ye Sitem İçinden Gelmiyorsa Survivor Panorama Şampiyonun Hikayesi 02:19

Adem'den Sabriye'ye Sitem İçinden Gelmiyorsa Survivor Panorama Şampiyo

Survivor Panorama programına katılan Adem Kılıççı, geçtiğimiz yıl birlikte yarıştığı Sabriye Şengül'e sitemde bulundu izle..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa 01:55

CHP'de Biri 'Aday Olmayacağım' Diyorsa

CHP'de 24 Haziran seçimleri ile başlayan koltuk krizi Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 yıl önce adaylık sürecini hatırlattı. Kılıçdaroğlu da Muharrem İnce gibi “Aday değilim” demişti...

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:30

Jurassic World Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Oyuncular: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall ve Jeff Goldblum Yönetmen: J.A. Bayona Tema parkı ve lüks tati..

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış 02:48

Eliz Sakuçoğlu Eski Sevgilisi Murat Boz'u Yakın Markaja Almış

Ünlü şarkıcı Murat Boz geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı Soner Sarıkabadayı ile İzmir Çeşme'ye tatile gitti. Alaçatı'da bir gece kulübünde eğlenen Boz, bir anda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile karşılaştı. Yaklaşık 8 yıl ..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Esmerler İçin Özel Gün Makyajı 14:06

Merve Kutlu Esmerler İçin Özel Gün Makyajı

Biri çikolata gibi güzel esmer tenliler için makyaj yapar mısın demişti taaa geçen yıl ve yapmıştım...

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir 08:30

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir

Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı bu sezon Turabi ile olan kavga görüntüleri ile gündemde. Peki Adem Kılıççı aslen nereli, asıl mesleği ne ve herkesten sakladığı sevgilisi kimdir biliyor musunuz? Boksta derece sahi..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser 1:59:35

Güllü - Full Karışık 25 Harika Eser

Arabesk müziğin efsanelerinden olan Güllü'nün yaklaşık 2 saat boyunca dinleyeceğiniz birbirinden güzel tam 25 eserini sizlerle paylaşıyorum... Keyifli dinlemeler arkadaşlar... İŞTE ŞARKI LİSTESİ: 1) 00:00 SABAH OLMADAN..