#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira 02:15

En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira

Sosyal güvenlik kurumunca ödenen en düşük emekli aylığında geçen yılki artışın ardından bu yıl salgın önlemleri kapsamında ikinci artış yapıldı. En düşük emekli maaşı bin 500 TL’ye yükseltildi...

Cezaevinde öğrendiği bilgilerle kendine elektrikli araç yaptı 05:40

Cezaevinde öğrendiği bilgilerle kendine elektrikli araç yaptı

Bursa'da yaşayan Hasan Duman, 30 yıl boyunca kaldığı cezaevinde öğrendiği bilgilerle tahliye olduktan sonra elektrikli araç üretmeyi başardı...

Milli Tren Test İçin Raylarda 02:22

Milli Tren Test İçin Raylarda

İlk yerli ve milli trenin fabrika testleri başladı. Milli elektrikli tren bu yıl sonunda raylara inecek...

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu 02:35

Üçüz Nineler Aylar Sonra Kavuştu

Koronavirüs Türkiye'nin yakından tanıdığı üçüz ninelerin arasına da girdi. Ordu'da yaşayan ninelerden biri, 4 yıl önce hayatını kaybetmişti. Geride kalan ikizlerse salgın nedeniyle kardeşlerinin kabrine aylar sonra gideb..

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı 01:23

15 Temmuz Treni İlk Seferine Çıktı

Hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde 15 Temmuz görseliyle giydirilen Demokrasi ve Milli Birlik Treni ilk seferine Ankara'dan çıktı. Yüksek hızlı tren 2 ay boyunca yaklaşık 45 bin kilometre yol yapacak...

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle 1:31:00

Ölüm Peşimizde 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, suçsuz yere hapse giren babasını kurtarmaya çalışan bir adamın hikâyesi anlatılır. Burhan, babasının çalıştığı fabrikada şoförlük yapmaktadır. Aynı zamanda fabrika işçilerinden Zehra ile evlilik hazırlı..

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle 1:42:59

Özleyiş 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Ayşe’nin iftiraya uğrayarak yaşadığı kasabayı terk eden annesine kavuşmasını anlatır. Babaannesi tarafından büyütülen Ayşe, annesi ve babası hakkında hiçbir şey bilmeden büyür. Bir gün tesadüfen annesi Ba..

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak 01:34

Ayasofya Camii 5 Vakit Açık Kalacak

86 yıl sonra ibadete açılan Ayasofya Camii’nde ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Ayasofya Camii'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ''Kıbrıs'' Mesajı

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ada'da hakça ve kalıcı bir çözüme varılması ancak Kıbrıs Türkü'nün eşit statüsünün kabulüyle mümkündür de..

Katmerciler’in ilk zırhlı muharebe aracı ihracatı HIZIR, Afrika yolunda 01:32

Katmerciler’in ilk zırhlı muharebe aracı ihracatı HIZIR, Afrika yolund

Bir Afrika ülkesinden geçen yıl sipariş edilen zırhlı muharebe aracı HIZIR’ların ilk partisi yola çıktı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değerlendirecek. Erdoğan iki yıl içerisinde yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacak...

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan 02:04

Ayasofya'nın Halıları Manisa'dan

86 yıl sonra tekrar cami statüsüne kavuşan Ayasofya-i Kebir Camii'nin halıları Manisa’nın Demirci ilçesinde üretiliyor. Yüzde yüz yerli yünden üretilen halılar özel tekniklerle dokunuyor...

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle 1:31:46

Rüzgar Zehra 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı tarafından aldatılan bir adamın yaşadıkları anlatılır. Kaptan Tuğrul seferden döndüğü bir gün karısını bir erkekle yakalar. Karısına uyguladığı şiddet sonrası karısı bayılır. Tuğrul da cinayet iş..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle 1:31:09

Sana Layık Değilim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kadına açılamayan Osman'ın, onu mutlu etmek için verdiği mücadele konu edilir. Osman ve Ekrem birbirinden çok farklı iki kardeştir. Şoförlük yapan Osman, zengin bir ailenin kızı olan Türkan’a âş..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle 1:32:41

Sayılı Dakikalar 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, içine düştüğü tuzaktan kurtulmaya çalışan bir kadının mücadelesi konu edilir. Zeynep, mirasını ele geçirmeye çalışanlarca kapatıldığı akıl hastanesinden kaçar. Yolda kaza geçiren genç kadın, Tarık taraf..

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı 01:06

Otomobile pompalı tüfekle saldırı, genç kızı hayattan kopardı

Antalya’da pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde bulunan 19 yaşındaki genç kız yaşamını kaybetti, sürücü ise yaralandı. Genç kızın sosyal medya hesabından 4 yıl önce resmiyle paylaştığı “Hikayenin sonu malum. Ölü..

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor 02:29

Eylül Davasında 2 Yıldır Adalet Bekleniyor

Başkent'te iki yıl önce hunharca öldürülen Minik Eylül'ün davasında bu kez sanık avukatı koronavirüsü mazeret gösterip duruşmaya gelmedi. Mahkeme de duruşmayı erteledi. Ertelemeye Yağlıkara ailesi ve davayı takip edenl..

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi 05:57

Milli Judocu Genç Kız Felç Geçirdi Ama Hayallerinden Vazgeçmedi

Manisa’da 9 yıl önce antrenman sırasında üç arkadaşının birden üzerine düşmesi sonucu boynu kırılarak, omurilik felci geçiren milli judocu Cansu Buzyürük, çocukluk hayali olan hakim ya da milletvekilliği için eğitimine d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'i Eleştirdi

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, koronavirüs salgını nedeniyle 75 yıllık tarihinde ilk kez sanal ortamda toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da BM’nin 75. kuruluş yıl dönümü toplantısına video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajı..

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle 1:13:47

Sayın Bayan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirini hiç görmemiş bir anne kızın hayatı anlatılır. Türkan’ın anne ve babası o daha bebekken ayrılmıştır. Babasıyla birlikte İzmir’de yaşayan Türkan, zengin bir iş adamının oğlu olan Orhan’la nişanl..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle 1:31:28

Senin İçin 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Nursan babası bir uçak kazasında şehit olmuş 10-11 yaşlarında bir pilot kızıdır. Annesi (Nedred Güvenç), anneannesi (Halide Pişkin) ve kız kardeşi ile aynı evde yaşamaktadır. Anne bir evlenme teklifi alır. Çocu..

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle 1:43:24

Seninle Düştüm Dile 1969 Türk Filmi İzle

Konusu : Kenan, bir gazino şarkıcısının oğludur. Genç kadın yıllar evvel patronuyla aşk yaşamış ve hamile kalmıştır. Ancak adam onu ve oğlunu reddetmiştir. Kenan gerçeği, annesi ölüm döşeğindeyken öğrenir. Küçük çocuğun..