#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle 1:10:12

Kara Peçe 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zeynel Ağa'ya karşı köylülerin haklarını koruyan Ayşe’nin mücadelesi anlatılır. Zeynel Ağa, köylüleri haraca bağlar ve karşı çıkanları da zor kullanarak sindirir. Ağa, kendisine karşı gelen Demirci Ahme..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Sedat Peker suç örgütüne operasyon 02:20

Sedat Peker suç örgütüne operasyon

İSTANBUL ORGANİZE POLİSİ, SEDAT PEKER SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPTI... 1,5 YIL ÖNCE YURTDIŞINA FİRAR EDEN PEKER'İN 52 ADAMI GÖZALTINDA.....

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor 01:43

TCG Anadolu Uçak Gemisi Göreve Hazırlanıyor

TCG Anadolu uçak gemisinde sona yaklaşılıyor. Sevindiren gelişmeyi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir duyurdu. Demir gemiyi bu yıl içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi. Yerli ve milli uçak gemisinde BAYKAR'ın ge..

Öldüğü kazada fatura ona çıktı 02:05

Öldüğü kazada fatura ona çıktı

Bir üyesini acı bir kazada kaybeden Bikel ailesinin karşısına bir yıl sonra başka bir fatura çıktı. 25 bin liralık hasar faturası…..

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi 1:52:18

Umut Adası (2007 - HD) - Türk Filmi

Filmin Konusu: Umut Adası, Türkiye’den İngiltere’ye kaçak yollarla giden bir grup insanın ve eğitim amacıyla fırsatlar ülkesine giden genç bir kızın yaşadığı dramı anlatıyor. Farklı sınıf ve kültürden gelen, çoğunluğu ge..

  • Tv Series tarafından
  • 34.360 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası 02:04

Dede ile torun arasında -ev dağıtma- kavgası

GÜLÜMSER AKYOL'UN 30 YIL ÖNCE BİR OĞLU OLDU. ONA ÇOK SEVDİĞİ KAYINPEDERİNİN ADINI VERDİ. İDDİAYA GÖRE O TORUN ADINI TAŞIDIĞI DEDESİNİ HAYATTAN KOPARDI. BİRİ KARA TOPRAĞA, DİĞERİ DE CEZAEVİNE GİRDİ...

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

5 yıllık ölümün sır perdesi 02:17

5 yıllık ölümün sır perdesi

Ölümü kayıtlara intihar olarak geçmişti ama dosya 5 yıl sonra cinayet şüphesiyle yeniden açıldı...

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle 1:21:59

Kara Yazma 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, başlık parası biriktirmek için İstanbul’a giden İbrahim’in hikâyesini anlatır. Emine ile İbrahim birbirlerini sevmekte ve evlenmek istemektedirler. Emine Dayı Bey’in kızı, İbrahim ise çobandır. Dayı Bey, b..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle 1:29:56

Kariyer 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : İsmail, eşinden ayrıldıktan sonra son parasıyla İstanbul’dan Malatya’da bulunan arkadaşları Selim ve Tolga’nın yanına gider. Selim yalanlarla kariyer peşinde koşan, Tolga ise üniversite mezunu olmasına rağmen b..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Bu sefer şaka çıkmadı! 01:54

Bu sefer şaka çıkmadı!

MAHMUT GÖKSU. ADIYAMAN'DAKİ ESKİSARAY MAHALLESİ MUHTARIYDI. 3 YIL ÖNCE KÖTÜ BİR ŞAKA YÜZÜNDEN HERKES ÖLDÜĞÜNÜ SANINCA YAŞADIĞINI İSPATLAMAK İÇİN CANLI YAYIN BİLE YAPMIŞTI. DÜN HAYATINI KAYBEDİNCE MAHALLELİ BU SEFER DE ÖL..

Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

7 şehirde müsilaj harekatı 01:52

7 şehirde müsilaj harekatı

KABUSUN BOYUTU BÜYÜK... AMA MARMARA'YI ESİR ALAN MÜSİLAJDAN KURTULMANIN ÇARESİ DE VAR ELBETTE... O SEFERBERLİK BUGÜN İSTANBUL CADDEBOSTAN SAHİLİNDE RESMEN BAŞLADI... MÜSİLAJLA SAVAŞ 7 İLDE TAM 3 YIL BOYUNCA SÜRECEK...

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci 00:59

1 dakikada Yusufeli Barajı'nın 7 yıllık yapım süreci

Artvin’in Yusufeli ilçesinde gövde inşaatına 7 yıl önce başlanan Yusufeli Barajı’nın beton gövdesi tamamlandı. Türkiye'nin en yüksek barajının beton gövdesinin 7 yıllık yapım süreci time-lapse tekniğiyle 1 dakikaya sığdı..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı! 01:19

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı!

19 YAŞINDAYDI... HIRSIZLIK SUÇUNDAN 35 SABIKASI, 21 YIL DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI. EKİPLER ONA HIZLI GONZALES LAKABINI TAKMIŞTI. HER YERDE ARANAN GONZALES KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI...

Mahmure Ana'nın mirası itfaiyecilerin! 01:16

Mahmure Ana'nın mirası itfaiyecilerin!

ESKİ TÜRKİYE GÜZELİ 'MAHMURE ANA' 25 MİLYONLUK MİRASINI ONU ALEVLERİN ARASINDAN KURTARAN İTFAİYECİLERE BIRAKMIŞTI. 18 YIL SÜREN DAVA SONUNDA TAMAMLANDI. KAZANAN İTFAİYECİLER OLDU...

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı! 01:27

Kimliğini kaybetti, hayatı karardı!

HİKMET SELEK'İN 13 YIL ÖNCE KAYBETTİĞİ KİMLİĞİYLE ADINA 30 TELEFON HATTI ALINDI. ÜSTELİK FATURALAR DA ÖDENMEYİNCE BORÇLAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. EVİNE İCRA ÜSTÜNE İCRA GELEN TALİHSİZ ADAMIN HAYATI KABUSA DÖNDÜ...