#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

İşte servislerdeki virüs tedbirleri 02:32

İşte servislerdeki virüs tedbirleri

Okullar açılıyor. Bu yıl okul servislerinde virüs tedbirleri nasıl olacak? İşte A’dan Z’ye ayrıntılar...

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Kuraklık arıcıları vurdu 01:34

Kuraklık arıcıları vurdu

BU YIL KURAKLIK YÜZÜNDEN ÇİÇEKLER ERKEN KURUDU... BAL ÜRETİMİ AZALDI. BAKIN ARICILAR NASIL DERT YAKINDI?..

Süte zam kattılar! 02:14

Süte zam kattılar!

SÜT FİYATLARI SON 1 YIL İÇİNDE ZAMLANDI. MARKETLERDE 1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 9 LİRAYA DAYANDI. YOĞURT VE PEYNİRDE DE FİYATLAR ARTARKEN, ÜRETİCİLER “BİZ ÇİG SÜTÜN KİLOSUNU 3 LİRA CİVARINDA SATIYORUZ, MAALİYETİ BİLE KURTARM..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu | Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu | Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu 03:52

Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu emekli oldu

Eskişehir'de uluslararası hava gösterisinin bu yıl altıncısı düzenleniyor. Yerli ve yabancı pilotlar burada hünerlerini gösterecek. Etkinlilkte çok özel bir olay yaşanıyor. Türkiye'nin ilk akrobasi pilotu olan Ali İsmet ..

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..

FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI 00:40

FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI

HAKKINDA 333 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu 01:52

İbrahim Tatlıses atv Haber’e konuştu

Arabesk müziğin usta ismi İbrahim Tatlıses 12 yıl aranın ardından ilk kez konser verdi. Sahneye çıkmadan önce atv Haber’in sorularını yanıtladı...

Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili cezaevinde 00:24

Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Saakaşvili cezaevinde

Eski Gürcistan Cumhurbaşkanı Mihail Saakaşvili 8 yıl sonra döndüğü ülkesinde gözaltına alındı. Saakaşvili, Rustavi kentinde bulunan bir hapishaneye götürüldü...

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ 01:42

JANT İSTEDİ MUSLUK GELDİ

BOLU'nun Gerede ilçesinde, internet üzerinden 1500 liraya anlaştığı Bayram Yılmaz'a (40) otomobil jantı yerine banyo musluğu gönderen Taner Kırıcıoğlu, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl 4 ay hapis ile 2 bin 500 T..

Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozdu Ceceli'yi Yerden Yere Vurdu 03:53

Sinem Gedik'le Ilişki Yaşadığı Iddia Edilen İntizar Sessizliğini Bozd

Geçen yıl boşanan Mustafa Ceceli ile Sinem Gedik, farklı bir gerekçeyle yeniden mahkeme yolunda. Ceceli, Sinem Gedik'in İntizar’la özel görüşmeleri olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu; hem oğlunun velayetini istedi he..

  • BETA tarafından
  • 36.531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Özlem'in Annesinin Mesajı Herkesi Ağlattı 02:42

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Özlem'in Annesinin Mesajı Herkesi Ağlattı

Özlem'in annesi Gelinim Mutfakta programına video mesaj gönderdi. Kızına çok yüklendiğini gördüğü diğer yarışmacılar serzenişte bulundu. Özlem'in karşı karşıya kaldığı bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü dile getirdi. Yarı..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması 03:04

Ece Erken'den Adnan Oktar Açıklaması

dnan Oktar, çocuk istismarından alıkoymaya, devlet sırlarını başka ülkelere vermekten tehdit ve şantaja kadar sayısız suçlama ile gözaltına alınmıştı. Oktar, tutuklandı ve Silivri Cezaevi'ne götürüldü. Ünlü sunucu Ece E..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ 12:35

KOCA TARİH'İN İÇİNDEN GEÇTİK ! İSTANBUL PARODİ

Ben Tolga KARA İstanbul un alt ını üst üne getir dik , Kardeş im Onur KARA 18 yıl sonra İstanbul daydı , eğlenceli ve komik zaman geçirdik ve güzel bir video oldu herkese iyi seyirler . ------------------------------İLE..

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI 01:53

KAÇARAK EVLENDİĞİ KOCASI EVDEN KAÇTI

4 yıl önce kaçarak evlendiği dini nikahlı kocasından 3 çocuğu oldu ancak genç kadının kocası kısa süre önce evden kaçtı 2 ayda bir aldığı 450 lirayla çocuklarını büyütmeye çalışan 24 yaşındaki Yağmur Kalıca ailesi de sır..

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

32 yıldır her yerde abisini arıyor 01:46

32 yıldır her yerde abisini arıyor

ELİNDE ABİSİNİN ASKERLİK FOTOĞRAFLARI, GÖZÜNDE YAŞ.. TAM 32 YIL ÖNCE KAYIPLARA KARIŞAN ABİSİNİ, HER YERDE ARIYOR... HASRETİ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR......

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi- 03:56

'Simgelerin köprüsü' nasıl yükseldi-

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çalışmaları 2017 yılında başladı. Verilen büyük emekle, planlanandan 1 yıl önce köprü inşası tamamlandı. Peki 5 yıllık süreçte adım adım neler oldu, simgelerin köprüsü nasıl bugüne geldi?..

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması 01:24

Brüksel Dönüşü Erdoğan'dan Son Dakika Asgari Ücret Zammı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi dönüşü gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Asgari ücrette yeni artış olur mu? sorusuna Yıl ortasında önümüze gelirse elbet bunu değerlendiririz yanıtını verdi..

Yine Bir Şemsiye Hikayesi 01:36

Yine Bir Şemsiye Hikayesi

3 YIL ÖNCE OSMANİYE'DE İZLENME REKORU KIRAN UÇAN ŞEMSİYE VAKASI YİNE TEKRARLANDI... BU KEZ YİNE BAŞROLDE BİR ŞEMSİYE VAR... FIRTINAYLA BİRLİKTE HAL ÇALIŞANI BAKIN NELER YAŞADI...

Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot 00:15

Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot

Görüntüleri 2016 yılında Twitter hesabından yayınlayan Kelly, amacının 1 yıl süren görevi sonrası dünyaya dönüşünü kutlamak olduğunu takipçileriyle paylaşmıştı..

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı 06:13

Bambi Yatak, 600. mağazasını MODOKO’da açtı

Türkiye'nin öncü ve inovatif yatak üreticilerinden Bambi Yatak, 600. mağazasını Modoko'da açtı. Yıl sonu mağaza hedefini 700, 2023 hedefini 800 olarak revize eden şirket, 2023 yılında yurt dışındaki mağaza sayısını da 30..