#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Adana’Da Asfalt Yol Çöktü 01:40

Adana’Da Asfalt Yol Çöktü

Adana'nın Pozantı ilçesinde 2 yıl önce yapılan asfalt yol çöktü. Yol, kum dökülerek ve dubalı şerit ile ulaşıma kapatıldı...

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Rezidansta işkence Ve Yağma Olayına Karışan Çetenin 8 Üyesi Daha Yakalandı 01:56

Rezidansta işkence Ve Yağma Olayına Karışan Çetenin 8 Üyesi Daha Yakal

Geçen yıl Bakırköy'de lüks bir rezidansta yaşanan işkence ve mala el koyma suçuna karışan çetenin Kazakistan ve Çeçen uyruklu üyelerine gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Zanlıların 4'ü çıkarıldıkları mahk..

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL 01:23

Bu güzelliğin koparmanın cezası 109 bin TL

Türkiye'nin en değerli endemik bitki türlerinden birisi olan ve Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Eber Gölü kıyısında yetişen ‘Eber Sarısı' bu yıl da çiçek açtı. Eşsiz bir güzelliğe sahip olan Eber Sarısı'nı koparmanı..

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA! 15:48

Baykar TB3, Amerikan MQ-9B'ye karşı. Uçak gemilerine İHA!

ABD ile Türkiye arasında gemi güvertesinden kalkacak yeni nesil pervaneli İHA sistemi konusunda rekabet yaşanıyor. General Atomics şirketi MQ-9B'nin özel modeli ile ilk olacağını iddia ediyor. Baykar Savunma Teknoloji Li..

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı! 00:14

Şanlıurfa'da canlı bomba yakalandı!

Eylem hazırlığındaki DEAŞ'lı “canlı bomba”, Şanlıurfa TEM ekiplerince yakalandı. Yakalanan terörist ile birlikte bu yıl DEAŞ'ın yapmayı planladığı 10'uncu canlı bomba eylemi engellenmiş oldu..

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Elazığ’da suç makinesi yakalandı 00:22

Elazığ’da suç makinesi yakalandı

Elazığ'da 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zamanda 33 farkı suçtan kaydı bulunan firari şahıs yakalandı...

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor 06:55

Manisa'da petrol heyecanı devam ediyor

Zeytin bahçesini sulama amacıyla açtığı sondaj kuyusundan siyah ve yanıcı maddeye rastlayan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğünün incelemesi sonrası maddenin yüzde 6'sının kaliteli petrol olduğun..

Baklava tahtını devretti! 02:20

Baklava tahtını devretti!

YABANCILARIN ÇOK SEVDİĞİ TÜRK TATLILARI ARASINDA BAKVALA YILLARDIR LİSTE BAŞI. AMA BU YIL BİR SÜRPRİZ YAŞANDI, BAKLAVA ŞAMPİYONLUĞU BAKIN HANGİ TATLIMIZA KAPTIRDI...

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar! 12:22

Bursa'daki İşkenceci Cani Teyzenin İfadesinde Şoke Eden Detaylar!

Bursa'da tahliye için girilen çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuk koruma altında. Çöp eve giren ekipler büyük bir dramla karşılaştı. 9 yaşında bir çocuk teyzesi tarafından evin odasına 1 yıl boyunca kilitlenmişti. Evden k..

Acı Tatlı Ekşi İzle 1:42:27

Acı Tatlı Ekşi İzle

Birlikte büyüyen Murat ve Duygu çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Murat yıllardır Duygu ile kavuşmanın hayalini kurar. Üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenmek teklifi eder; fakat beklemediği bir cevapla k..

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık 03:22

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık

Serkan Aydın & Buğrahan Denizoğlu - Kayık Dinle Üstünden bir yıl geçti yine gittim limana Belli ki özlemişim hasret kaldım simana Haziranın 4 ‘üne orda ol dedun bana Kalpten akti gözyaşım kariştiler dumana Bir kayık ..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

Seçime Giden Türkiye 1:12:41

Seçime Giden Türkiye

* Batı'nın Eşkıyalık Düzeni Son Bulacak! * Türkiye Batı'nın Deli Gömleği'ne Nasıl Girdi? *Türkiye Neden Nato'ya katılmıştı? *Suriye'le 11 Yıl Sonra İlk Temas!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Seçime Giden Türkiye 1:12:41

Seçime Giden Türkiye

* Batı'nın Eşkıyalık Düzeni Son Bulacak! * Türkiye Batı'nın Deli Gömleği'ne Nasıl Girdi? *Türkiye Neden Nato'ya katılmıştı? *Suriye'le 11 Yıl Sonra İlk Temas!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Dudilli 05:08

Samida - Dudilli

Samida - Dudilli Dinle Enişte gel içeri Ev daracık oda yok Bir muhlama yapardım Tava delik yağ da yok Lavuz yoğuramadık Lahana vuramadık Balığa çıkamadık Taka batık ağda yok Dudilli dudilli da Dudilli dudilli da Dudil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ŞOK AÇIKLAMALAR! 1:17:18

ŞOK AÇIKLAMALAR!

Siyonist örgür Chabad'ın derin faliyetleri! Netenyahu kabinesi ve yeni kriz senaryoları! Kıbrıs adası kıyılarına vuran uyuşturucular! Brezilya'da görevi devralan yeni başkanın şok açıklamaları! Korku ile umud arasında bi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA VAR. KANSERİ TETİKLER! 42:31

Yemeyin, Beyni Yavaşlatıyor! HER GÜN SOFRAMIZDA. İÇİNDE ARSENİK, CİVA

03:30 Neden Erken Ölüyoruz? 06:50 Hazır Kahve Alzheimer Mı Yapıyor? 11:43 Hangi Yağları Tüketmemeliyiz? 14:03 Önümüzdeki On Yıl Hangi Hastalıklar Ortaya Çıkacak? 18:46 Çamaşır Makinesi Neden Mutfakta Olmamalı? 29:26 Kabı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
KELOĞLAN - HD Türk Filmi 1:30:54

KELOĞLAN - HD Türk Filmi

Keloğlan, Rüştü Asyalı ve Birtane Güngör oynadığı 1971 yıl yapımı Türk Filmidir. Filmin diğer oyuncuları; Hulusi Kentmen, Kayhan Yıldızoğlu, Suna Pekuysal, Aydın Babaoğlu, İhsan Yüce, Arap Celal'dir. Keloğlan filmimini..

  • LAZHBO tarafından
  • 4.382 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi 1:12:40

Bu İşaretlere Çok Şaşıracaksınız! The Economist 2024 Kapak Analizi

05:51 Ana başlık 2024'e giderken 07:20 İki devlet sırt sırta verebilir 16:17 Tek dünya ordusu için neye ihtiyaçları var? 25:11 7 yıl kuralı nedir? 28:46 Eğer ABD seçiminde onlar seçilirse... 34:34 Kapaktaki İsrail Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 10 ay önce
Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık 29:21

Türkiye'nin Konuştuğu Olayda Flaş Gelişme - Emre Aşık Yağmuş Aşık

Son haftaların en çok konuşulan ismi Yağmur Aşık hakkında son dakika haberi; hapis istemiyle dava açıldı! Evliliklerindeki problemlerle gündem olan Yağmur Aşık'tan gelen son dakika haberi kan dondurdu! Emre Aşık’ın çocuk..

  • BETA tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce