#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması 02:05

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96.yıldönümünde İstiklal Marşı Arapça okundu. Trabzon'un Tonya ilçesindeki Hoşarlı İlkokulu tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Programı, Ali Koç Kül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak 05:04

İstikal Marşı'nı Taleal Bedru ilahisi Gibi Okumak

İstiklal marşı Derneği İstiklal marşını 97 yıl sonra ilk okunduğu Nasrullah caminde hakiki makamıyla okudu. Hüzzam makamı. Taleal Bedru ile aynı makam. Çünkü İstiklal harbi bizim ikinci hicretimiz. Akif korkma diyerek ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895 03:15

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895

Sinema tanımına uygun ilk film olan Arrival of a Train at La Ciotat’ın 1895 yılında Lumiere kardeşler tarafından çekilmesinden sonra tarihin ilk korku filmi bundan sadece bir yıl sonra George Melies tarafından çekilmişti..

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü 01:06

Aziz Patrick Günü'nde Dünya Yeşile Büründü

Aziz Patrick Günü dünyanın birçok ülkesinde renkli etkinliklerle kutlandı. Çin Seddi, başkent Roma'daki Kolezyum, dünya harikaları arasında gösterilen Niagara Şelaleleri, Aziz Patrick Günü nedeniyle yeşile bürünen yerler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Dünyanın Son Günleri  Türkçe Dublaj İzle 1:42:41

Dünyanın Son Günleri Türkçe Dublaj İzle

Yıl 2013 ve gezegen gizemli bir salgının etkisine girmiştir. Açık alanlar ölüme neden olduğu için insanlarda korku baş gösterir. Dünya büyük bir kaos içerisindedir.Dünyanın Son Günleri Full Hd İzle..

  • Tv Series tarafından
  • 2.632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek 01:22

Said-i Nursi'nin Talebeleri ‘Evet’ Diyecek

Türkiye için büyük bir dönüm noktası olan anayasa referandumuna sayılı günler kala, Bediüzzaman Said-i Nursi’nin talebeleri, , referandumda evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Said-i Nursi'nin 57. ölüm yıl dönümünde bira..

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç 01:46

Anadolu Üniversitesi'ndeki Nevruz Halayını Troll'leyen Genç

Farkımız, tarzımız dedi! Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşen Nevruz halayını troll'leyen gencin görüntüleri iki yıl öncesine ait. Nevruz ateşinin etrafında halay çeken insanlar ve ateşin başında kopan genç.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Üç Dakikada Biten Maç Mutlaka İzlenmeli 03:22

Üç Dakikada Biten Maç Mutlaka İzlenmeli

- Üç dakikada biten maç Isparta 1. Amatör Lig'de geçen yıl kasım ayında kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor - Çünürspor karşılaşmasında kalan 3 dakika oynandıISPARTA - Isparta 1...

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme 03:13

Bim Siyah Nokta Bandı - İnceleme

siyah nokta ve kir temizleyici. İçindekiler: Su, akrilat kopolimer, pvp, silis, peg-12, dimetikon, titanyum dioksit, dipotasyum glycyrrizate, allantoin, aloe yaprağı özü, hamamellis virginia özü, parfüm. Güney Kore'de Ü..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bengü - Gezegen 04:49

Bengü - Gezegen

Bıktım bu yalnızlıklardan, Sebepsiz haksızlıklardan, Zorunlu ayrılıklardan… Gereksiz çekip gitmekle, Dert üstüne dert bindirmekle, Kırılmış kalp hırsızlardan... Ne inancım kaldı bu aşka, Ne de sancım var, Ne in..

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Dünyada Uzayı Yaşamak 01:21

Dünyada Uzayı Yaşamak

İtalya'da dört yıl önceki yangın felaketinden sonra yeniden açılan Napoli Planetaryumu'nda çeşitli belgesel ve animasyonlarla ziyaretçilere dünyada uzay hissi yaşatılıyor. Görecelik tünelinde yürümek, nöron ya da hareket..

  • Umut Tv tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi 01:00

Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi

Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon ve Scoot McNairy gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Fargo, bu sezon 2010’da geçecek. Her yıl farklı bir konu işlenen dizinin bu sezonu 19 Nisan'da başlayacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.349 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..