#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Üç Dakikada Biten Maç 03:17

Üç Dakikada Biten Maç

Isparta 1. Amatör Lig'de geçen yıl kasım ayında kural ihlali nedeniyle Keçiborlu Belediyespor-Çünürspor karşılaşmasında kalan 3 dakika oynandı...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!! 01:46

Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!!

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı. Kendall Jenner, transparan elbisesiyle dikkat çekerken, gecede dünyaca ünlü şarkıcı R..

  • ANKA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti 01:10

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan rihannanın kıyafeti ise bir hayli ilginçti...

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı 00:22

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan Madonna ise yine çok sempatikti.....

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler 01:16

Havai Fişeklerle Savaşan Çinliler

Çin'de yeni yıl kutlamaları devam ederken, kameralara böyle bir şey takıldı. İki genç Çin Yeni Yılı'nı kutlamak için ünlü büyücü kitap ve film serisi olan Harry Potter'a özendi. Sopalara bağladıkları havai fişeklerle bir..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgiliye Şaka Ters Tepti 02:26

Sevgiliye Şaka Ters Tepti

HD ve Türkçe Altyazılı izleyebilirsiniz. RomanAtwood sevgilisine 5. yıl dönümlerinde şaka yapmak istiyor. Sevgilisine onu aldattığını söylüyor. Fakat işler beklediği gibi gelişmiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..

Şapçı Göreve Hazır İzle 00:56

Şapçı Göreve Hazır İzle

Bölgesel Amatör Ligi’nde grubunu lider tamamlayıp play off’ta Erokspor’u yenerek 3.Lig’e 1 yıl aradan sonra yeniden yükselen Turgutluspor’da teknik direktör Hakan Şapçı’nın göreve hazır olduğu öğrenildi...

Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi 00:42

1989 Yılı Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Gülben Ergen İlk Filmi 00:52

Gülben Ergen İlk Filmi

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum 01:14

Yavrum Senden Artık Ben Sorumluyum

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz 01:33

Biz de Babasına Resimleri Filmleri Gönderiririz

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir...

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor 01:06

Pavyon Deyip Geçme Sanatçılar Buradan Geçiyor

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu 00:58

Satışın Adı İyilik Yapmak mı Oldu

Kızımın Kanı filmi. Kayak hocalığı yapan Cemil (Tarık Akan), karısından 5 yıl önce boşanmıştır. Annesiyle yaşayan 16 yaşındaki kızı Figen'i çok sevmektedir. Annesi ise Figen'e ilgi göstermemektedir. Cemil kayak dersleri ..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı 00:35

Karaya Vuran Balinanın Midesinden 30 Plastik Torba Çıktı

Norveç‘te karaya vuran bir balinanın midesinden 30 plastik torba çıktı. Otopsi işlemlerini yapan uzmanlar balinanın bağırsaklarının tamamen boş olduğunu açıkladı. Balinayı suya koyarak hayata döndürme çalışmaları başar..

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı 13:05

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı

Tarkan'ın Dudak Uçuklatan Albüm Masrafı..Tarkan 1 Evlilik Yıl dönümlerini Eşi Pınar Tevetoğlu İle Baş başa Kutladı..

  • ANKA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk 04:12

Messi'den Daha İyi Çalım Atan Çocuk

Dünya futbolunda üst seviyedeki kulüpler scout konusunda çıtayı ulaşılamayacak seviyelere çekmeye devam ediyor. Özellikle oyuncu keşfi konusunda yaş sınırının her geçen yıl daha da düşmesi ön plana çıkıyor. Bu konunun ön..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce