#Topuklu ayakkabı modasının 100 yıl İçindeki değişimi

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret! 00:48

Mehmet Ekici'ye Ödenecek İmza Paraso Ve Yıllık Ücret!

Mehmet Ekici'nin alacağı ücret belli oldu Gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek olan Mehmet Ekici'nin 4 yıl için 6.7 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi...

San Andreas Fayı Film İzle 1:47:32

San Andreas Fayı Film İzle

California’da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi’nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom’un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal haya..

  • Tv Series tarafından
  • 24.957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfless Film İzle 1:56:55

Selfless Film İzle

Kanserden ölmek üzere olan varlıklı bir adamı yeni bir tedavi ile başka bir bedene sokarlar. Yeni bedenine giren adam, daha önce bedene sahip olan kişinin yaşadıklarını hatırlamaya başladıkça işler değişir… Yıl - Ülke: ..

  • Tv Series tarafından
  • 4.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yavru Hayvanlara Robot Anne 02:55

Yavru Hayvanlara Robot Anne

Yalova'da öğrenciler tarafından geliştirilen robot anne, annelerini kaybeden yavru hayvanları besliyor. 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencilerinin geliştirdikleri robot anne, bir şekilde annelerini kaybeden yav..

  • JokerS tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Jupiter Yükseliyor Film İzle 2:07:34

Jupiter Yükseliyor Film İzle

Öyle bir evren düşünün ki insanoğlu besin zincirinin en alt basamağını oluşturuyor. Hizmetçilik yapan sıradan genç bir kadın ise büyük bir suikastın hedefinde. Zira evrenin tek hakimi olan ölümsüz Kraliçe, çıkartılan gen..

  • Tv Series tarafından
  • 11.616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı 06:29

Parmak Ucu ve Gözleriyle 5 Üniversite Kazandı

Henüz 9 aylıkken doktorların 2 yıl ömür biçtiği SMA hastası 36 yaşındaki Hatice Özkan, yüzde 98’lik engeline rağmen ayak parmağı ve gözlerinin yardımıyla kazandığı 5 üniversitenin 3’ünden mezun olurken, diğer 2’sinde ise..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

İntikam Film İzle 1:36:01

İntikam Film İzle

İntikam hd izle, Yıl 1870 ve ailesi öldürülen bir işçi sonunda intikamını almıştır. Lakin öldürdüğü kişi o vaktin en büyük çetelerinden birinin liderinin kardeşidir. Tür: 2015 Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Western Fi..

  • Tv Series tarafından
  • 4.343 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi 03:42

2 Yaşındaki Çocuk Kreşte Böyle Darp Edildi

Adana'da 2,5 yaşındaki kız kreşte darp edildi! Adana’da özel bir kreşteki lise mezunu eğitmen 2,5 yaşındaki öğrencisini darp etti. Aile suç duyusunda bulundu. Eğitmen, 4 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyor..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

 Piyano Film İzle 1:30:01

Piyano Film İzle

Tom Selznick isimli bir piyanistin 5 yıl önce yaşadığı olaylardan sonra işi bırakıp sonra başlamak istediğinde yaşadığı sıkıntıları anlatan bir film. Piyano - Grand Piano 2013 full hd film izle. iyiseyirler..

  • Tv Series tarafından
  • 3.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi karikatür!) 1:05:27

Maşa ve Koca Ayı - Noel Koleksiyonu (1 saat Yılbaşı hakkında en iyi ka

Yeni koleksiyonu Masha ve Bear! kış ve yeni yıl karikatürlerin büyük toplama çocuklar için + yeni bir serisi hakkında Favori karikatürler Sizin Lovers not Leave! Maşa ve Ayı - bütün aile için en popüler Rus animasy..

  • ÇocukTV tarafından
  • 4.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 00:45

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı

Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir. Bu dizi DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süpe..

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

Nazan Öncel - Madalyon 03:21

Nazan Öncel - Madalyon

Konuştumsa kahrımdan konuşmuşumdur Ağladım sa dolduğum dan ağlamışımdır Nasıl eğlendin mi bari, hoş musun peki Çekip gitseydim keşke, daha iyiydi Yüreksiz seni Bir şey olduysa anlat o zaman Delikanlıymış derim arkandan ..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün 03:06

Taliban'ın 'Başkentinde' 4 gün

Amerika Birleşik Devletleri önderliğindeki koalisyonun işgalinden 16 yıl sonra Taliban, Afganistan'ın bazı bölgelerinde yeniden kontrolü sağladı. Taliban, ülkenin güneyinde Helmand dahil bazı kilit bölgeleri ele geçirmiş..

Cevap Film İzle 1:18:03

Cevap Film İzle

Cevap – The Answer 2015 Türkçe Dublaj izle Süper güçlere sahip olan fakat isteği doğrultusunda sıkıcı bir hayat süren Bridd, berbat bir işte çalışmakta, yasalara uymakta ve hiç kimseyle herhangi bir ilişki kurmamaktadır...

  • Tv Series tarafından
  • 1.771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW 00:30

Preview- Ichabod Is Puzzled - Season 4 Ep. 10 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW 01:26

Jake Introduces Molly To The Vault - Season 4 Ep. 9 - SLEEPY HOLLOW

SLEEPY HOLLOW, doğaüstü yaratıklar, gizemli olaylar ve Şahitlerin yaşamları hakkında gerçeği araştıran, çığır açan dördüncü sezon için geri döndü. 250 yıllık bir uykudan sonra, ICHABOD CRANE (Tom Mison) hayatını ve doğaü..

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi 00:25

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Tahliye Edildi

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu, “Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek “suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 yıl 1 ay hapse çarptırılarak tahliye edildi...

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

7 Yıllık Hasret Bitti 02:02

7 Yıllık Hasret Bitti

Megastar Tarkan 7 yıl aradan sonra 14 parçasının yer aldığı yeni albümü bugün çıktı ve her yerde Tarkan'ın yeni şarkıları çalmaya başlandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korcan Cinemre-Kelime Oyunu 20:49

Korcan Cinemre-Kelime Oyunu

Kendisine yarışma fritözü olarak adlandırılan Korcan cinemre 4 yıl aradan sonra tekrar kelime oyununa katılmış *Programı hepimizin sevdiğini düşünerek hepsini yükledim..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce