#Torpil Şakasıyla ruhunu teslim eden genç

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.370 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1 ;-D 03:39

Şanslı Balık, Plajda Şakalaşan Güzel Bayanın Bacağına Saplandı Bölüm 1

İki genç kız buldukları balıkla şakalaşmak isteyince olanlar oldu. Bikinili kızlardan bir tanesi eline aldığı ölü balıkla arkadaşının bacağına vurarak onu korkutmak istedi. Genç kızın vurduğu balık arkadaşının bacağına s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı 00:19

Tartıştığı Eşinin Kafasına Silah Dayayarak Rehin Aldı

Batman'da kafeteryada tartıştığı eşinin kafasına tabanca dayayarak rehin alan kişi, ikna çabaları sonucu polise teslim oldu. Kent merkezinde bir alışveriş merkezinde kafeteryada oturan çift arasında henüz belirlenemeyen ..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Yere Düşmüş Şakası Yaparken Evlenme Teklifi Etmek 00:39

Yere Düşmüş Şakası Yaparken Evlenme Teklifi Etmek

Genç Adamdan Sevgilisine Muhteşem Evlenme Teklifi..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle 1:10:53

Sevmek Seni 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki kadın arasında karar vermekte zorlanan bir adamın hikâyesi anlatılır. Genç adam, birlikte olduğu kadınla bir türlü aradığı mutluluğu ve huzuru bulamaz. Görünüşte bir sıkıntıları olmamasına r..

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş 01:40

Batacak Gemiyi Önce Fareler Terk Edermiş

Satılık Kalp başrollerinde Belgin Doruk ve Cüneyt Arkın'ın yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel f..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..