#Torpil Şakasıyla ruhunu teslim eden genç

Sunucunun Elindeki Kağıttan Cevapları Okuyan Çakal Yarışmacı 01:00

Sunucunun Elindeki Kağıttan Cevapları Okuyan Çakal Yarışmacı

Bir yarışma programında soruları doğru bilenlere çeşitli ödüller veriliyormuş. Yarışmayı kabul eden genç sorulan soruların cevaplarını sunucunun elindeki kağıttan bakıp cevaplamış...

  • JET TV tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meraklı Gencin Elektrikli Tel İle İmtihanı 00:28

Meraklı Gencin Elektrikli Tel İle İmtihanı

At çiftliği etrafındaki elektrikli telleri merak eden genç ısrarla tellere dokunmak istemiş. Uzun bir uğraştan sonra isteğine kavuşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aşk Peşinde  (1978) Türkçe Dublaj Film izle 1:17:19

Aşk Peşinde (1978) Türkçe Dublaj Film izle

Lia ve Tina, çok ortak noktaları olduğunu fark eden ve tanışan iki güzel kızdır. Her ikisi de genç, güzel ve sinirli, bu yüzden özgür kalmak ve istedikleri tüm cinsiyete sahip bir yer bulmak için Roma'ya doğru yola çıkma..

Bomba Gibi Patlayan Karpuz 00:51

Bomba Gibi Patlayan Karpuz

Depoda uzun süredir duran karpuzu fark eden genç kız karpuzu eline almış. Karpuz önce bir tıslama sesi çıkarmış çöpe atıldığında ise bomba gibi patlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 158 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler 00:14

Lüks araçta müziği sonuna kadar açıp, yol ortasında dans ettiler

Antalya’da gece saat 00.00’dan sonra müzik yayınının yasaklanması, eğlenceyi sokağa taşıdı. Lüks otomobillerini caddenin ortasına park eden 3 genç kadından 2’si dans ederken, diğeri ise o anları kayda aldı. Gençlerin gül..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

'Tık' uğruna bunu da yaptılar! 01:43

'Tık' uğruna bunu da yaptılar!

BUGÜN SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN BİR VİDEO ORTALIĞI KARIŞTIRDI... TİKTOK'TAKİ CANLI YAYINDA BİR KADINI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN, 'BOĞAZINI KESECEĞİM' DİYEN GENÇ, YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI... VE BAKIN, O TEHDİTLERİN ALTINDAN NASIL B..

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı 00:56

Cezayı Duyunca Arkadaşını Tokatladı

Antalya’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihmal eden 2 genç ortalığı karıştırdı. Olay yerine gelen ağabey kardeşinin ceza yediğini duyunca yanındaki şahsı tokatladı...

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

Fırın Camı Kıran Dans 00:08

Fırın Camı Kıran Dans

Kız arkadaşı ile birlikte mutfakta dans eden genç dönüşünü tamamlarken dengesini kaybedip fırına çarpmış. Çarpmanın etkisiyle fırının camı kırılmış...

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI 01:25

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI

Alanya D 400 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasına oturarak yolculuk eden gençler canlarını hiçe sayarak ölüme meydan okudu Antalya'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez de Alanya D 400 Karayolu'nda kameralara yansıdı..

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı 01:25

Ukraynalı mülteciye evini açtı, yuvası yıkıldı

İNGİLTERE'DE BİR ADAM, SAVAŞTAN KAÇIP YANLARINA SIĞINAN UKRAYNALI GENÇ KADINA AŞIK OLDU, DURUMU FARK EDEN EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNU TERK ETTİ... YASAK AŞK SKANDALI ÜLKEDE BÜYÜK TARTIŞMA YARATTI...

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.440 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı 02:32

Baby Driver Filminin Türkçe Altyazılı İlk Fragmanı

Hırsızlık çetelerinin suç mahalinden kaçışını sağlayan yetenekli genç bir sürücü olan Baby (Ansel Elgort), yaptığı işte en iyi olabilmek için kişisel “şarkı listesi”nden güç almaktadır. Rüyalarının kızına (Lily James) ra..

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..