#Toygar işıklı söz olur

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle 04:40

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle

Murat Başaran - Gülümse Anne Dinle Akşam olur hasret büyür dağ olur Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur Sen oğlunu geri dönmez say annem Ben ölünce belki vatan sağ olur Belki dağlar duman duman savrulur Belki sesim çığlı..

  • Candy tarafından
  • 2.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Timber 03:34

Pitbull - Timber

Timber Hook (Intro) – KE$HA It’s going down, I’m yelling timber. You better move. You better dance. Let’s make a night you won’t remember. I’ll be the one you won’t forget. Verse 1 – PITBULL The bigger they are, the ha..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık 04:06

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık

Yalnız Kaldık şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yıl..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum 02:39

Ahmet Görgü & Meyusaka - Ben Buyum

Ben Buyum şarkı sözleri ile Düşer bedenim ağır ağır (ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu(ya ya) Düşer bedenim ağır ağır(ağır ağır) Daha ne olur var mı bir yolu( ya ya) Kusur arıyosan iyi bak( iyi bak iyi bak) Çünk..

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler 03:07

Sezen Aksu Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı Verseler

Dönüşü yok beraberce karar verdik ayrılmaya Alışmalı arkadaşça yolları ayırmaya Şimdi artık gözyaşları gereksiz akmamalı Alışmalı kendi yaramızı kendimiz sarmaya Şimdi artık kelimeler yetersiz anlamı yok Yitirmişiz anıl..

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun 03:45

Ersan Er - Feat. Çağatay Akman - Herşeyim Oldun

[Ersan] Şu canım seninle bir anlam kazandı Herşeyimsin benim Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin benim Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyor Sensiz zaman durmuş bekliyor Kalbime söz geçmiyor Yalnız seni istiyo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 3. Bölüm ÖzetnnVakit geldi.Ömer'in Ezel'e dönüşümü tamamlanıyor.Eze..

  • Dizi TV tarafından
  • 185 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD 1:43:09

Ezel - Ezel 3.Bölüm | Aşk Ölümden Güçlüdür - HD

Ezel 3. Bölüm ÖzetnnVakit geldi.Ömer'in Ezel'e dönüşümü tamamlanıyor.Ezel'in planı işliyor, hem de büyüyerek.Bahar yurt dışından döner ve farkında bile olmadan, Ezel'in oyununa dahil olur. Bahar'ın düzenlediği etkinlik, ..

  • Dizi TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video) 04:37

Soner Sarıkabadayı - Yarabandı 2 (Official Video)

Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Yönetmen: Onur Oğuz Yapım: Pdnd Müzik Stüdyo: Pdnd Video ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Bakıyorum uzaklara gözler var İrili, ufaklı, ışıklı... Net hatırla..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Hüseyin Kağıt - Kızlar Dura Dura Oyun Havası 04:09

Hüseyin Kağıt - Kızlar Dura Dura Oyun Havası

Mülk Köyünde ahbabın var atıyon havanı, Yurtçuda tarlan var sürecen sefanı, Ama yaşlanınca görecem seni, Bulursun da yersin bidene ballı reçeli. Kızlar Dura Dura Hiç Olur, Oğlan Dura Dura Goç Olur, Polatlı'da bir Hoca v..

  • PengoTV tarafından
  • 2.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neta - Unutulur Mu 04:13

Neta - Unutulur Mu

Neta - Unutulur Mu Dinle Ağır mı geldi yaşanılanlar, Kalp taşır mı , taşımadım mı ? Akıp gittin gözlerimden, Yaş akar da son bulur mu ? Zaman durur mu ? Unutulur mu ? Yıllar geçmişi unutur mu ? Yıllar geçmişe çare olur..