#Tr 122 sakarya

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Getiren Öğretmen. 01:00

Engelli Öğrencisi Kamyonu Çok Sevdiği İçin Okula Her gün Kamyonla Geti

Sakarya'daki bir okulda görev yapan öğretmen Mehmet Karacan'ı konuşuyor bugün. Akyazı ilçesindeki İşmont Halil Bildirici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin özel eğitim sınıfı öğretmenleri, 16 yaşındaki öğrenci Ömer Far..

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti 03:35

Yunus timleri ve Sofuoğlu'nun gösterisi nefesleri kesti

Sakarya'da eğitimlerini tamamlayan motosikletli polis timleri, Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'yla birlikte gösteri yaptı. Polisler ve Sofuoğlu, motosiklet üzerinde yaptıkları gösteriler ile nefesleri kesti...

Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 8.Bölüm izle 23:44

Tarihte Bu Ay 8.Bölüm izle

Rıdvan Çongur'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Malazgirt Savaşı, Belgrad'ın Fethi, Mohaç Meydan Savaşı, Dumlupınar Savaşı, ve Sakarya Savaşı'nın başlaması konu edilmektedir...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle 29:09

Tarihte Bu Ay 9.Bölüm izle

Mücap Ofluoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Yavuz Sultan Selim'in ölümü, Kanuni Sultan Süleyman'ın ölümü, Preveze Zaferi, Sivastopol Kaleleri'nin Fethi, Miryokefalon Savaşı, Sakarya Meydan Savaşı ve T..

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle 31:30

Tarihte Bu Ay 26.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; İzmir'in İşgali, Darüşşafaka'nın kuruluşu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile Zonguldak, Sakarya ve Kocaeli'nin kurtuluşu konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle 25:32

Tarihte Bu Ay 30.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 30. bölümünde; Preveze Deniz Savaşı, Sivas Kongresi, Sakarya Meydan Muharebesi ve Atatürk'e gazilik ünvanı verilmesi konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 42.Bölüm izle 22:32

Tarihte Bu Ay 42.Bölüm izle

Programın 42. bölümünde; Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti, Sakarya Zaferi ve Kurtuluş Savaşı'yla işgalden kurtulan iller konu edilmektedir...

Sırtında Çiçek Sepeti Olan Kız Çocuğu 01:39

Sırtında Çiçek Sepeti Olan Kız Çocuğu

20 Mart 2014 Başbakan Erdoğan Sakarya Mitinginde Sırtında çiçek sepeti olan kız çocuğu..

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk 01:52

6 Köpeğin Saldırısına Uğrayan 5 Yaşındaki Talihsiz Çocuk

Sakarya'da yaşanan olayda, çitlerin arkasına giden topunu almak için tırmanan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 köpek saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde köpeklerin saldırına uğrayan çocuk çaresizce köpek..

  • PITIRCIK tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Az Gittik Uz Gittik 5.Bölüm 22:16

Az Gittik Uz Gittik 5.Bölüm

Programın 5. bölümünde; Sakarya, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

5 Yaşındaki Çocuğa 6 Köpek Saldırdı 01:29

5 Yaşındaki Çocuğa 6 Köpek Saldırdı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde oturdukları sitenin bahçesinde oyun oynayan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü ölümle burun buruna geldi. Topu bahçenin yanındaki yeşil alana kaçan Eymen demirlere tırmanarak yan tarafa geçince 6 ..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı 01:40

Fetullah Gülen'in Yeğeni Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Şamil Gülen çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılğı tarafından FETÖ mensuplarına yönelik yürütülen soruştu..

Yolların Türküsü 25.Bölüm 42:26

Yolların Türküsü 25.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 25. bölümünde; 17 Ağustos 1999 Depremi sonrası Sakarya'da yapılan çalışmalar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Bulut Zaradam 03:54

Yusuf Bulut Zaradam

Söz: Yusuf Bulut Müzik: Sedat Eroğlu Düzenleme: Suat Sakarya Yönetmen: Veysi Akkaya..

  • Ömer tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmamın Bisikletini Çalan Hırsız 00:47

İmamın Bisikletini Çalan Hırsız

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir camide imama ait bisiklet, kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:28

Turnuvanın En İyi Hareketleri - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası 02:23

Turnuvanın Gol Krallığı - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce