#Tr 122 sakarya

Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

 Tuğba Yurt Sahneyi Terk Etti 01:32

Tuğba Yurt Sahneyi Terk Etti

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde düzenlenen Yaz Festivali'nde sahne alan Tuğba Yurt, bileti olmayanların konser alanına alınmaması üzerine sahneyi terk etti...

  • ANKA tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediye İşkence Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı 15:18

Kediye İşkence Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Bunun Adı Vahşet.Sakarya'da bir kediyi katledip sosyal medyada bunu paylaşan kişinin vahşetinden sonra herkes suç duyurusunda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damadın Üzerine Yoğurt Sirke Un Dökülüp Fırça İle Yıkanması 00:55

Damadın Üzerine Yoğurt Sirke Un Dökülüp Fırça İle Yıkanması

SAKARYA'nın Akyazı İlçesi'nde, arkadaşları, damadın üzerine sirke, ketçap, yoğurt ve un döktükten sonra hortumla su tutup, fırça ile yıkamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası 03:50

Turnuvanın En İyi 10 Golü - 4 Büyükler Salon Turnuvası

4 Büyükler Salon Turnu'vası birbirinden estetik hareketlere sahne oldu. İşte o muhteşem hareketler... 4 Büyükler Salon Turnuvası futbolumuzun unutulmayan isimlerini tekrar sizlerle buluşturuyor! Sakarya Kapalı Spor Sa..

  • OFSAYT tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı 03:15

Ayı Gören Adama Hazırlanan Klip Sosyal Medyayı Salladı

Ormanda karşısına çıkan boz ayı ile yaşadıklarını anlatan vatandaşa yapılan esprili şarkı ve klip sosyal medyayı salladı. Sakarya Pamukova'da zeytin bahçesine ilaç atmaya giden 50 yaşındaki Özdoğan Kan'ı karşılaştığı ayı..

Film Gibi İzlenen Kız Kavgası 00:28

Film Gibi İzlenen Kız Kavgası

Sakarya'nın Adapazazarı ilçesinde gerçekleşen kız kavgasında iki kızın kavgasını sanki bir yabancı film izler gibi izleyen arkadaşlarını izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu 01:02

Gizli Fonksiyonda Tetris Oyunu Buldu

Üretimi Türkiye'de de yapılan araçtaki gizli fonksiyonu bulan adam sosyal medyayı salladı. Rusya'nın en büyük ticari araç üreticilerinden GAZ Grubu'nun GAZelle modeli kamyonetinde gösterge panelinde tetris oyununu açan a..

Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama 00:28

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik ortaklaşa yaptıkları uygulamada 9 şahsa işlem yapıldı...

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket 00:17

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Görme Engelli Tuğçe Erdoğan'ı Duygulandırdı 01:06

Görme Engelli Tuğçe Erdoğan'ı Duygulandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya ziyaretinde yanına gelen görme engelli bir kız çocuğunun Sakarya Türküsü şiirini okuması üzerine duygulandı...

Ağzından Çıkarttığı Alev ile Pet Şişe Eriten Çılgın Adam 00:27

Ağzından Çıkarttığı Alev ile Pet Şişe Eriten Çılgın Adam

Sakarya'da yaşayan ve ağzına çektiği çakmak gazıyla pet şişe eriten ejderha dayının kameraya yansıyan minik gösterisini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga 01:33

Mülteciler Arasında Pala Ve Bıçaklı Kavga

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde mülteciler arasında palalı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Yaşanan olay güvenlik kamerasına yansıdı...

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Kızılderili Dansçılar vs Ankaragücü'lü Amigo 02:24

Kızılderili Dansçılar vs Ankaragücü'lü Amigo

İki Kızılderili ses sanatçısı ve dansçı Kızılay Sakarya caddesinde dans ediyorlarken aniden Ankaragücü formalı bir amigo aralarına daldı..

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Yıl Sonra Anne Diyen Elif İçin Tedavi Umudu 01:58

4 Yıl Sonra Anne Diyen Elif İçin Tedavi Umudu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde hidrosefali ve serebral palsi hastası 4 yaşındaki Elif Yağmur'un ailesi, çocuklarının tedavisi için yardım bekliyor...

Motosikletin Hatalı Sollama Yapan Araca Saplandığı Anlar Kamerada 01:11

Motosikletin Hatalı Sollama Yapan Araca Saplandığı Anlar Kamerada

Motosikletin hatalı sollama yapan otomobille kafa kafaya çarpıştığı feci kazada motosiklet, araca saplanıyor. Sakarya Akyazı'da meydana gelen kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı....

Bitcoin İle Transfer Olan Futbolcu 01:30

Bitcoin İle Transfer Olan Futbolcu

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde amatör küme takımlarından Harunustaspor, 22 yaşındaki Ömer Faruk Kıroğlu'nu sanal para (bitcoin) karşılığında transfer etti..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı 00:24

Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi sanayi girişinde meydana gelen trafik kazasında otomobil, önce yakıt tankerine daha sonrasında ise traktöre çarptı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi 01:32

Kopenhang'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Mitingi

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta binlerce kişinin katıldığı “Milli Birlik ve Türkiye'ye Destek” mitingi düzenlendi. Başkent Kopenhag'ın Hellerup semtinde bulunan büyükelçilik binası önünde gerçekleştirilen gösteriye bi..

Feci Kazada Motosiklet Ekipmanları Hayat Kurtardı 00:35

Feci Kazada Motosiklet Ekipmanları Hayat Kurtardı

Sakarya Serdivan'da ana caddeye kontrolsüz şekilde çıkan otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosiklet sürücüsünün ekipmanlarının hayatını kurtardığı kaz..

Nur İçinde Yat Güzel Kalpli Ulvi Amca 01:13

Nur İçinde Yat Güzel Kalpli Ulvi Amca

Sakarya Taraklı'da her gün aynı saatte, aynı yerde sokak köpeklerini besleyen Hacı Ulvi Erkal vefat etti. Ulvi Dede'nin vefat haberi sosyal medyada da büyük üzüntü oluşturdu. 85 yaşında vefat eden Ulvi Dede sokak köpekle..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşe Giden Genç Kız Sokak Ortasında Böyle Kaçırıldı 00:39

İşe Giden Genç Kız Sokak Ortasında Böyle Kaçırıldı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde işe gitmek için servisten indiği sırada kaçırılan genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor. Genç kızın bir süre sohbet ettiği ismi belirsiz kişi ya da kişilerce kaçırıldığı o anlar ise güvenlik ..

Otomobil Parçalayan Köpek Çetesi 01:47

Otomobil Parçalayan Köpek Çetesi

Sakarya'da araba parçalayan köpekleri hatırlayan vardır.Bu seferde İstanbul Fatih'te bir köpek grubu bir aracı paramparça etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın 01:57

Erdoğan: Metin Paşa'nın Apoletini Söküp Demirtaş'a Mı Takacaksın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlenen mitinginde, Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı İsmail Metin Temel için, 'apoletini sökeceğim' diyen Muharrem İnce'ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan ayr..

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana 01:30

Erdoğan'dan 'Prompter' Cevabı: Ben Prompterın Dersini Veririm Sana

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, prompter iddialarına ilişkin, Muharrem İnce'ye Ben sana prompter dersi veririm dedi...