#Trabzon hurması yiyen kedi

Birbirinden Tatlı Yavru Kediler 03:33

Birbirinden Tatlı Yavru Kediler

Yavru kediyi seven köpek, yalvaran yavru kedi, tavşanlarla oynayan yavru kediler, yoga yapan yavru kedi ? Birbirini seven yavru kedi, sahibi ile oynayan yavru kedi, yerde sürünerek ilerlemeye çalışan yavru kedi, uyumaya ..

  • JET TV tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama 00:42

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama

Trabzonspor’a Coşkulu Karşılama Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek bu sezon ilk dış saha galibiyetini almasının ardından Trabzon’a gece geç saatlerde inen bordo-mavili kafiley..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor 01:04

Karadeniz Kadını Zor Yükün Altına Giriyor

Karadeniz kadını çalışkanlığı ile her alanda kendini gösteriyor.Trabzon'da kadınlar kışın hayvanların altına sermek için, ormandan kuru yaprak topluyor, evlerine kadar sırtlarında taşıyor. Onlarca kilo ağırlığındaki yükü..

  • PengoTV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı 03:37

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı dinle Patlıyor Trabzon'un fırtına sessizliği, Kalplere yazılıyor bordo mavi renkleri, Oy deniz Karadeniz kolla kendini kolla, Bordo mavi şahlandı şampiyonluk yolunda. Aklım sensin Trabzon..

  • Candy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Bordo Mavi Trabzonspor 2018 Süper Yeni Klip 03:47

Bordo Mavi Trabzonspor 2018 Süper Yeni Klip

Bordo - Mavi Trabzon Şarkısı Dinle Söz : Orhan Kahraman Müzik:Anonim Aranjör:Naci Ay TRABZONSPORUMUZA 2018 YILI BORDO MAVİ SÜPER KLİP HEDİYE EDEN ORHAN KAHRAMANA TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ...

  • PengoTV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler 00:12

iPhone 8'in Gelişini Horonla Kutlayan Karadenizliler

iPhone 8’in satışı Trabzon’da başlandı, satışa başlayan bayi önünde horonlu kutlama yapıldı. Apple'ın, meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni modeli iPhone 8 Trabzon’da satışa sunuldu. iPhone meraklıları, saa..

  • JET TV tarafından
  • 626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Teknoloji Bağımlısı Kediler 02:39

Teknoloji Bağımlısı Kediler

Televizyondaki kuşa saldıran komik kedi, ekrandakini canlı sanan kedi, internette gezinen kedi, bilgisayar seven kedi, tabletteki fareyi anlamaya çalışan kedi, ekrandaki ile kavga eden aptal kedi, ekrandaki balıklara sal..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tiramisu Tarifi 07:42

Tiramisu Tarifi

MALZEMELER 1 Paket kedi dili MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 200 gr labne peyniri KEDİ DİLİNİ ISLATMAK İÇİN Yarım bardak süt Yarım bardak su 1 yemek kaşığı şeker 1 y..

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(NO) 00:24

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(

Kedilerin su sevmediği malumunuz. Bu kedimiz de banyo yapacağını anlayınca resmen dile geliyor ve dram filmlerindeki tarzda performans gösteriyor. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kedilerin Karla İmtihanı 06:56

Kedilerin Karla İmtihanı

Kar tanelerini yakalamaya çalışan kedi, kar tanelerinden korkan kedi, karlı zeminde yürümeye çalışan kedi, karın içinden çıkıp gelen kedi, karda patileri kayan kedi... Birbirinden tatlı ve güzel kedilerin karla mücadeles..

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu 01:10

Kadınların Domates Taşıma Yarışması Komik Anlara Sahne Oldu

ANTALYA'NIN Kumluca Belediyesi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Kadınlar Günü etkinliği yapıldı. Karatepe Stadyumu'ndaki etkinliğe yaklaşık 10 bin kadın katıldı. E..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey 10:40

Köksal Babanın 16 Yıl Önceki hali..hey gibi günler hey

Köksal baba şook 16 yıl önceki videosu Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türki..

  • PengoTV tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası 04:43

Köksal Babanın Çaycı Kenan İle Kavgası

Köksal Baba Kimdir? Köksal Bektaşoğlu namı değer ( Köksal Baba ) 10.02.1975 Trabzon Arsin Doğumlu.1990 yılında boks sporuna başlamış.1995-1996-1997-1998 yıllarında Gençler'de Türkiye şampiyonu olmuş. 2010 da boksu bırakı..

  • Cowboy tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Özet 26.12.2016 04:35

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Özet 26.12.2016

Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Özet 26.12.2016..

 Soylu  Girişim Başarılı Oysaydı 2016'da Darbe Anayasamız Olacaktı 01:06

Soylu Girişim Başarılı Oysaydı 2016'da Darbe Anayasamız Olacaktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Referandum İstişare Toplantısı'nda konuştu...

 Canikli  Avrupa'nın Maskeleri Düşmüştür 01:54

Canikli Avrupa'nın Maskeleri Düşmüştür

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Trabzon Valiliğini ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...