#Trabzon hurması yiyen kedi

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması 02:05

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96.yıldönümünde İstiklal Marşı Arapça okundu. Trabzon'un Tonya ilçesindeki Hoşarlı İlkokulu tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Programı, Ali Koç Kül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı 01:22

Skandal Sözler Deniz Baykal Peygamberlere Dil Uzattı

Kılıçdaroğlu'nun fetva sına benzer bir skandal açıklama da CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan geldi. Baykal, Trabzon'da yaptığı konuşmada, Anayasa değişikliği paketine eleştireyim derken Peygamber hakkında akıl a..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Oto Yıkamacının Master Yapmış Hali 01:36

Oto Yıkamacının Master Yapmış Hali

Trabzon'un Of ilçesinde hizmet veren bir oto yıkamacı kullandığı tekniklerle görenleri hayrete düşürüyor. Otomobillerini yıkatan müşterilerini sürprizlerle karşılayan Mustafa isimli Oflu yıkamacı, basınçlı oto yıkama mak..

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı 04:48

Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de kamulaştırma yapılmış olmasına rağmen parası ödenmediği için kapatılan yol, mahalleliyi çileden çıkarttı. Evlerine gitmekte zorluk yaşayan hasta ve yaşlı mahalle sakinleri, yetkililer..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı  Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor 01:37

İçişleri Bakanı Terörle Mücadelemiz Sulandırılmak İsteniyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, Yapılmak ve yaratılmak istenen algı çok açık ve nettir. İhraçlar masum insanları üzerine yapılmış gibi gösterilmey..

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi 05:19

Berber Dükkanını Müzeye Çevirdi

Berber dükkanını müzeye çevirdi Mesleğinde Trabzon'un 61 olan plakasını yakaladıTRABZON - Trabzon'da 72 yaşındaki Metin Yeşilaraz, berber dükkanını yöresel eski eşyalarla doldurarak adeta müzeye dönüştürdü...

Genç Kızların Burun Kırmayla Biten Twitter Kavgası 00:18

Genç Kızların Burun Kırmayla Biten Twitter Kavgası

Trabzon'da gerçekleşen olayda birbirlerine twitter üzerinden hakaret eden kızlar en sonunda buluşmak için randevulaşıyorlar. Daha sonra eve giden kızlar ev sahibi kızlar tarafından işkenceye varan şiddete maruz kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017 06:28

Türkiyenin En Tehlikeli 20 Mahallesi 2017

Türkiyenin En Tehlikeli Mahallesi ve Semtleri 20- Gaziantep - Vatan Mahallesi 19- Eskişehir - Kuyubaşı 18- Antalya - Zeyinköy 17- Trabzon - Faroz Mahallesi 16- Konya - Doğanlar Mahallesi 15- Afyonkarahisar - Çavuşbaş 14..

  • ANKA tarafından
  • 2.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Cevap 01:47

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Cevap

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca, CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'in Sürmene Çamburnu örtü yangınına ilişkin açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi...

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu 01:01

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu

Türk Yıldızları, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik anısına gösteri uçuşu yaptı...

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Karadenizli Çocuğun Kulakların Pasını Silen Beşikdüzü Türküsü 01:25

Karadenizli Çocuğun Kulakların Pasını Silen Beşikdüzü Türküsü

Trabzon'un Tonya ilçesinde yaşayan kardeşimiz Yiğit Kurt'un tatlı yorumuyla Beşikdüzü türküsünü hep birlikte dinliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Gün 30 Bin Tuğla Taşıyorlar 00:59

Her Gün 30 Bin Tuğla Taşıyorlar

Trabzon'da yaşayan Hülya Dadandı ve Emine Dilli, her gün kilometrelerce yol katederek işe çağrıldıkları yerlerde tuğla taşıyıp ekmek parası kazanıyor. Çalışkanlıkları dolayısıyla iş yerlerinin tercih ettiği kadınlar, gün..

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi! 00:49

Freni Patlayan Araç İkinci Kata Böyle Girdi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobil ikinci kattaki daireye çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü hafif yaralanırken binada hasar oluştu. Olay sırasında dairede kimse bulunmuyordu..

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor 00:17

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor

Trabzon'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğü çevresindeki caddede görev yapan ve park cezası yazarken şarkı söylemeyi de ihmal etmeyen trafik polisi Hüseyin Yeşiltaş'ın görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler ..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor 00:36

Karadeniz’de Pkk’ya Karşı Operasyonlar Devam Ediyor

Doğu Karadeniz Bölgesinde Bölücü Terör Örgütü PKK'ya karşı operasyonlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ve Tonya ilçesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı tepelerde sürdürülen operasyonlara Jandarma Özel Harekat ve Jandar..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur 05:43

İnşaat İşçilerinin Defilesi de Böyle Olur

Trabzon’un Araklı ilçesindeki Hükümet Konağı’nın inşaatında çalışan işçiler strafordan yaptıkları podyumda defile düzenledi. Ellerine aldıkları mala, keser ve çimento mikseri ile ünlü mankenlere taş çıkartacak bir video ..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

Hastane kapısında vefa nöbeti 01:35

Hastane kapısında vefa nöbeti

TRABZON’DA YAŞAYAN CEMAL ŞENTÜRK 5 GÜN ÖNCE HASTALANDI. AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ. KÖPEĞİ BONCUK DA PEŞİNDEN GİTTİ. O TABURCU OLANA KADAR DA HİÇ BİR YERE GİTMEDİ. İŞTE GERÇEK VEFANIN HABERİ.....

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğradı 01:32

Dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alındı, tehdit ve hakarete uğra

Trabzon'da 20 yaşındaki bir üniversite öğrencisi genç kız dayısı tarafından 4 saat boyunca rehin alınıp, tehdit ve hakarete uğradı. O anları sosyal medyadan paylaşan genç kız, Ağzımda torpil patlatma girişiminde bulundu..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Derede can pazarı! 02:33

Derede can pazarı!

Ağrı’dan Trabzon’a gelen 3 gencin içinde bulunduğu otomobil Araklı ilçesinde Karadere Deresi'ne uçtu. Dereye uçan araçta bulunan 3 genç azgın suların arasından vatandaşların yardımı ile bellerine bağladıkları iple çekile..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Üç kızını başından vurup öldürdü! 02:42

Üç kızını başından vurup öldürdü!

Trabzon'da 3 küçük kızını dün dere yatağına götürerek silahla vurup, öldürdükten sonra teslim olan imam, yoğun güvenlik önlemleri altında bugün öğle saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne ulaştırıldı. Göktaş'ın dün işlediği cin..

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sana Faydası Ne Krt Tv 03:00

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sa

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar! | Oğuz Demir Sana Faydası Ne KRT TV Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Soylu Trabzon meydanında yuhalandı, tepkiler Erdoğan'ın konuşmasında da sürdü... Trabzo..