#Trabzon hurması yiyen kedi

Yaşlı Amcayı Omuzlayıp Eve Götüren Genç 00:30

Yaşlı Amcayı Omuzlayıp Eve Götüren Genç

Corona virüs ile mücadelede 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmışken Trabzon'da bir amca sokağa çıkınca genç birisi tarafından hemen evine götürülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Bu Ülkeye Diz Çöktüremeyeceksiniz 03:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Bu Ülkeye Diz Çöktüremeyeceksiniz

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii'nin restorasyon sonrası açılışları gerçekleşti. Törene videokonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya üzerinden batılı ülkeleri eleştirdi ''Bize söz söyleme ha..

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun' 01:09

'Sen Nasıl Trabzonlusun ki, Kandil'in Sahiplendiği Aday Olabiliyorsun'

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TBMM'de Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun sözlerinin manipüle edildiğini söyledi. Ayvazoğlu, CHP'nin İstanbul adayına, 'Tevfik Göksu, CHP'nin adayına demiştir ki, 'S..

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler 01:56

koronavirüs' de | Doktorların DANSI | Seni Deyirler

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP 01:24

Koronavirüse | Karşı Tek Çare | KOP KOP

coronavirus koronavirüs haritası koronavirüsü coronavirus nedir koronavirüs son durum koronavirüs aşısı koronavirüs belirtileri koronavirüs son durum türkiye koronavirüs türkiye koronavirüs son dakika koronavirüs bilim k..

Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı 27:15

Celil Hekimoğlu, Trabzonspor'a başkan adayı olacak mı

Hekimoğlu Trabzon FK Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu 61Saat Spor Müdürü Hasan Tüncel ve 61saat köşe yazarı Arif Sırtkaya’nın sorularını cevaplandırdı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Gara Sıkıntılıydı, Gara Düştü, İş Bitti 01:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Gara Sıkıntılıydı, Gara Düştü, İş Bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon kongresinde gara harekatını değerlendirdi. Erdoğan Gara önemli bir bölgeydi, gere düştü, iş bitti dedi. Erdoğan operasyonların genişleyeceğini söyledi...

İş yolculuğu derede bitti 01:47

İş yolculuğu derede bitti

3 AKRABA AĞRI'DAN İŞ İÇİN TRABZON'A GİDİYORDU. İDDİAYA GÖRE BİR SÜRÜCÜ ONLARI SIKIŞTIRDI, OTOMOBİLLERİ DEREYE UÇTU. YARDIMLARINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU, HERKES EL ELE VERDİ, 3 KİŞİYİ AZGIN SUDAN ÇEKİP ÇIKARDI.....

Horoz 'Anne' dedi 01:02

Horoz 'Anne' dedi

TRABZON'UN ORTAHİSAR İLÇESİNDE BİR AİLENİN KAVGACI BİR HOROZU VARDI. AİLE ONU KESMEYE KARAR VERDİ. AMA HOROZ İDDİAYA GÖRE BIÇAĞI GÖRÜNCE ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ ŞOKA GİREN AİLE ONU KESMEKTEN VAZGEÇTİ...

Azerbaycan Konvoyuna Coşkulu Karşılama 02:17

Azerbaycan Konvoyuna Coşkulu Karşılama

Yaklaşık 2 hafta boyunca süren orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek için gelen Azerbaycanlı itfaiye erleri, ülkelerine dönüş yolunda Trabzon’da coşkuyla karşılandı...

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Pist çatladı uçuşlar iptal! 01:32

Pist çatladı uçuşlar iptal!

Trabzon Havalimanı'nın pistinde meydana gelen ufak çapta çatlak nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Pist onarım çalışmalarının ardından üç saat sonra uçuşlar normale döndü...

Köpek balığına fısıldayan adam! 02:20

Köpek balığına fısıldayan adam!

TRABZON'DA BİR BALIKÇI ATTIĞI HER AĞDA, KÖPEK BALIĞI YAKALADI...BİR DAHA GELME DİYE TEMBİHLEDİ..SENİ YERİM DEDİ.. AMA BİR TÜRLÜ ONLARDAN KURTULMAYI BAŞARAMADI.. İŞTE O BALIKÇININ KÖPEK BALIĞIYLA BİTMEYEN İMTİHANI.....

PEYNİR TADIMI ÖLDÜRDÜ! 01:11

PEYNİR TADIMI ÖLDÜRDÜ!

PEYNİR TADIMI ÖLDÜRDÜ!..

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı 02:35

Trabzonspor bayrağı asarken düştü, hayalini oğlu anlattı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde taraftarı olduğu Trabzonspor'un bayrağını evinin camına asmak isterken düşen 66 yaşındaki Avni Küçük, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Babasının koyu bir taraftar olduğunu belirten ..

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor 01:08

Tozlu camları sanat eserine çeviriyor

BİR YANDAN İŞİNİ YAPIYOR, BİR YANDAN SANATINI KONUŞTURUYOR. TRABZON ARAKLI BELEDİYESİ'NDE TEMİZLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN EROL CEYLAN'IN, TOZLU CAMLARA PARMAĞIYLA ÇİZDİĞİ BİRBİRİNDEN İLGİNÇ RESİMLER VAR SIRADA...

Dijital İşgal Ve Transhümanizm 1:26:51

Dijital İşgal Ve Transhümanizm

Dijital İşgal..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 2 ay önce
Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 22. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa KAwa'nın maceralarının yer aldığı çizgi filmi izliyoruz. Bu bölümde ayıcık dişi ayı ile bir buluşma ayarlar. Bu buluşma deneiyle evi düzenler ve mıuhteşem bir kek hazırlar. Ancak, kekteki çileği y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek 09:57

Canim Kardeşi̇m 42.Bölüm Çi̇lekli̇ İnek

Galip bey ve Lale hanımın sütün faydalarından söz eder. Mine süt içmeyi çok sevmemektedir. Ama Çilekli , Muzlu ve Çikolatalı süt içmeyi ister. Ve hayal kurar. Çilek rengi bir inekten, çilekli süt. Sarı renkli bir inekten..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkisi 02:07

Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkis

Noel Baba tarafından ziyaret edilen ufaklık hayatının en mutlu anlarından birini yaşarken bir yandan da sevimlilik patlaması yaşıyor. Karlı ayakları ile eve girip hediyesini bıraktıktan sonra biraz da turta yiyen Noel Ba..

  • PengoTV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..