#Trafik eşkıyası kardeşler

Döviz bürosunda gasp girişimi 01:47

Döviz bürosunda gasp girişimi

ELİ SİLAHLI BİR ŞEHİR EŞKIYASI, GÜNDÜZ VAKTİ DÖVİZ BÜROSUNU BASTI... TAM KASADAKİ PARALARI BOŞALTIYORDU Kİ, MANGAL YÜREKLİ BİR ÇALIŞAN ONA ENGEL OLDU... İMDADA YETİŞEN KOMŞU ESNAF DA, O GASPÇIYI KISKAVRAK YAKALADI.....

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç 10:35

Canim Kardeşi̇m 44.Bölüm Kırmızı Da Dur Yeşi̇l De Geç

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdal Tosun: 01:06

Erdal Tosun: "Hayallerimizi De Satmadık Ya!"

Oyuncu Erdal Tosun Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti 2016'da kaybettiğimiz isimlere bugün bir yenisi eklendi. Bu sabah diyalize gitmek için yola çıkan usta oyuncu Erdal Tosun, korkunç bir trafik kazasında hayatını kayb..

Canım Kardeşim 44.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 44.Bölüm

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

Yanlarken Polise Yakalanmak 06:59

Yanlarken Polise Yakalanmak

trafik canavarları yanlarken polis durduruyor uyarısını yapıyor insaniyetli davranıp ceza yazmıyor ve sonuç aynı canavarlığa devam. bunlar resmen trafik teröristi..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı 01:29

Fetö'cülerin Yurt Dışına Para Kaçırma Görüntüsü Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün finansal yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 26'sı tutuklanırken, örgütün 2014 yılında yurt dışına para kaçırma görüntüsü ortaya çıktı. İstanb..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Ölümden elektrik direği kurtardı 00:33

Ölümden elektrik direği kurtardı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı. Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazala..

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı 01:38

Kısıtlama saati değişti, trafikte yoğunluk erkenden başladı

Türkiye genelinde saat 19.00 itibariyle sokağa çıkma kısıtlamasının başlayacak olması nedeniyle E-5 Kadıköy mevkiinde erken saatlerden itibaren uzun trafik kuyrukları oluştu. Yoğun trafik havadan görüntülenirken, İBB ver..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları 01:59

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları

Pattiz Kardeşler Minnesota Kuzeyin büyüleyici Işıklı manzaralarını sizler için yakaladı. Sadece Parks More'den film projesi Voyageurs National Park, kuzey Minnesota'da olağanüstü ışık ekranı yakalamayı başardı. Film Yapı..

  • Cowboy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşilçam Serüveni 1.Bölüm 26:11

Yeşilçam Serüveni 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; John Greata, Bill Pope, Edison, Lumiere kardeşler ile başlayan dünya sineması ve Manaki kardeşler ile Fuat Uzkınay’ın başlattığı Türk sinema tarihi konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu 01:10

Nihal Candan'ın Yarı Çıplak 2 Erkekle Olay Videosu

Son günlerde ise Candan kardeşlerin adı, kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen Esra - Ceyda Ersoy kardeşlerle yaşadıkları gerilimle anılır oldu. Armağan Çağlayan'a konuşan Candan Kardeşler, kendilerinin Cicişlere benzetil..

  • ANKA tarafından
  • 2.924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hansel ve Gretel Film İzle 1:27:56

Hansel ve Gretel Film İzle

Hansel ve Gretel, Grimm Kardeşler ve onlardan da önce Giambattista Basile tarafından uyarlanan bir masal. Alman kökenli olduğu öne sürülür. Grimm Kardeşler'in öyküsü, 19. yüzyıl orta sınıf okurları için hoş bir fabl olar..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli) 2:04:46

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 2 (Hareketli)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Ah Nerede - Film Müziği (Füsun Önal) [02:50] • Atla Gel Şaban - Şiki Şiki Baba (Durmuş Çiğdem) [08:50] • Banker Bilo - Köçekçe (Osman İşmen Orkestrası) [10:31] • Banker Bilo - Silifke'nin Yoğurd..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

İyi Aile Çocuğu Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:18:32

İyi Aile Çocuğu Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Filmde, ikiz kardeşlerin aralarındaki gizemli bağ yüzünden düştükleri komik durumlar anlatılır. Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle 1:21:24

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

  • PengoTV tarafından
  • 26.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Yurtseven Kardeşler - Sevmeseydin 03:56

Yurtseven Kardeşler - Sevmeseydin

Song Sevmeseydin Artist Yurtseven Kardeşler..

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:06

Anne (Mama) - Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir ş..

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi 01:00

Kaybolan kız kardeşlerden yüreklere su serpen haber geldi

Bartın'ın Kaman köyünde ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler bulundu. Bartın'ın Kaman köyünde saat 13.00 sıralarında ormanlık alanda kaybolan Pelin ve Şeyda Kaya kardeşler ekiplerin aramaları sonucu bu..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Kazaları 10:10

Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Ka

Trafikte Çok Daha Dikkatli Olmanız Gerektiğini Gösteren Motorsiklet Kazaları..

  • BLUEHUMAN tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar 00:17

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar

Umman'da çölde safari yapan bir ATV ve jip sürücüsü trafik olmayan alanda kafa kafaya çarpıştı. Hafif yaralanan ATV motor sürücüsüne çevreden hemen yardım geldi. O anlar cep telefonuyla kaydedilen görüntülere yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı 04:52

Aksaray-Adana Karayolunda 36 Araç Birbirine Girdi: 41 Yaralı

Aksaray-Adana karayolunda tipi ve buzlanma sebebiyle 36 aracın karıştığı trafik kazasında 41 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Aksaray-Adana karayolunun 40. kilometresi Akçakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen ..

Kafasına Kask Fırlattığı Polisi Bayılttı 00:32

Kafasına Kask Fırlattığı Polisi Bayılttı

Brezilya'da bir kişi trafik polisi ile tartışmaya başladı. Tartışma devam ederken şahıs elindeki kaskı polise fırlattı. Kaskın kafasına isabet etmesiyle polis memuru yere yığıldı. Şüphelinin olay yerinden kaçtığı görülür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce