#Trafik kurallarına harfiyen uyan Ördek

'Alkol Gözlüğü' Takanların Halleri Görenleri Kahkahaya Boğdu 01:30

'Alkol Gözlüğü' Takanların Halleri Görenleri Kahkahaya Boğdu

Isparta'daki Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında 'alkol gözlüğü' testine giren vatandaş ve trafik polislerinin yaşadıkları, renkli görüntüler oluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Arabalar - Yol Kavşakları 02:27

Arabalar - Yol Kavşakları

Bugün arabalar çizgi dizide bize yol kavşağının ne olduğunu anlatacaklar! Yol kavşaklarının neden gerekli olduğunu biliyor musunuz? Arabaların İstediği yere daha çabuk gitmesi için ve trafik sıkışıklığı yaratmaması için ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi 03:31

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi

İstanbul’da 4 ve 5 Eylül'de 17.00-03.00 saatleri arasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 139 araç trafikten men edilirken, 1 milyon 139 bin 100 lira cezai işlem uygulandı...

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu 03:32

Alişan 20 yıl küs kaldığı Mahsun Kırmızıgül'le barışmasıyla ilgili ilk

20 yıldır küs olduğu eski dostu Mahsun Kırmızıgül’le barışan Alişan, konuyla ilgili hangi flaş açıklamaları yaptı? Alişan, Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Geçen haziran ayında İzmir’e giderken geçirdiği trafik kazası..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf! 03:13

Meryem Uzerli'den Pilotları Yakan Fotoğraf!

Havacılık idaresi kurallarına göre pilot kabinine görevliler dışında birinin girmesi kesinlikle yasak.Bu kuralı dinlemeyen Meryem Uzerli'nin pilot kabininde fotoğraf çektirmesi sonucunda görevli pilotlara para cezası kes..

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Kaynanalar 2.Bölüm 1974 46:29

Kaynanalar 2.Bölüm 1974

Anadolu'dan Ankara'ya göç eden Nuri Kantar ve ailesinin büyükşehrin kurallarına ayak uydururken kendi geleneklerinden uzak kalmama çabası anlatılmıştır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak 02:39

Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak

Okul kurallarına bizde uymazdık ceza yerdik ama görüntüdeki ağır ceza olmuş resmen, hayretle okul yönetiminin lise öğrencilere kestiği cezayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu 03:35

Teksas Kız Güreşlerinin Şampiyonu Trans Güreşçi Mack Begg Oldu

Teksas'da yaşayan trans güreşçi Mack Beggs, erkek olmak için aldığı testosteron tedavisi nedeniyle rakiplerini rahatça yenerek şampion oldu. Kadınlıktan erkekliğe geçmek için testosteron tedavisi gören 17 yaşındaki sporc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.353 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Hazırlanıyor 01:24

Trump,Obama Döneminde İmzalanan 'İran'la Nükleer Anlaşma'yı Bozmaya Ha

ABD Başkanı Donald Trump'ın, ABD eski Başkanı Barack Obama döneminde İran'la 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayı iptal etmeye hazırlandığı ileri sürüldü. ''ÜLKE ÇIKARLARINA UYGUN DEĞİL'' Amerikan medyasında çıkan ..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza |  Müjde Tuğsuz 03:19

Ninni Perisi | Hoşgeldin Aramıza | Müjde Tuğsuz

LÜTFEN DESTEK OLMAK İÇİN SATIN ALIN .....nnhttps://mujdetugsuz.hearnow.com/nnhttps://open.spotify.com/album/1By9DRQyP6vlwStKuc0cHinnhttps://itunes.apple.com/tr/album/masal-ninniler/1441666982?app=music&ign-mpt=uo=4nnhttp..

Korona traktör kasasını vatandaşa seyyar havuz yaptırdı 02:34

Korona traktör kasasını vatandaşa seyyar havuz yaptırdı

Mersin’in Silifke ilçesinde korona virüs nedeniyle denize gidemeyen köy çocukları, havuza dönüştürülen traktör römorkunda maskelerini takıp sosyal mesafe kurallarına uyarak suya girip serinliyor...

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti 02:52

İlginç evlilik teklifi ‘sosyal mesafe’ cezasıyla bitti

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile birlikte meşaleli evlilik teklifinde bulunan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına aykırı davranmaktan 900 TL ceza kesildi...

Metrobüslerde sosyal mesafesiz yolculuk 02:26

Metrobüslerde sosyal mesafesiz yolculuk

İstanbul’da akşam saatlerinde metrobüslerde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görüldü...

Koronavirüs Denetimine Çıkan Atlı Polislere Yoğun İlgi 01:05

Koronavirüs Denetimine Çıkan Atlı Polislere Yoğun İlgi

İstanbul Küçükçekmece Gölü kenarında denetime çıkan atlı polis ekipleri korona virüs kurallarına uymayan vatandaşları uyardı. Halkı maske ve sosyal mesafe konusunda bilgilendiren atlı polislere ilgi yoğundu...

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting 04:14

Şırnak'ta sosyal mesafeli rafting

Şırnak’ta, 23 Eylül Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında sporcular, Habur Çayı'nda sosyal mesafe kurallarına da uyarak rafting yaptı...

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..