#Trafiğe

Buzda Kayıp Düşmemek İçin Çırpınan Adamın Sonu 00:09

Buzda Kayıp Düşmemek İçin Çırpınan Adamın Sonu

Kar yağışlarıyla birlikte oluşan buzlanmaya, aracıyla trafiğe çıkan sürücüler kadar yayaların da dikkat etmesi gerekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basın Ekspres yolunda tır yoldan çıktı, trafik durdu 02:16

Basın Ekspres yolunda tır yoldan çıktı, trafik durdu

Basın Ekspres yolunda bir tırı önündeki araca çarpmamak için yoldan çıktı. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapatılan yolda çalışma yapan ekipler tırı saplandığı yerden çıkardı...

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

Okmeydanı’nda şüpheli pankart alarmı 02:08

Okmeydanı’nda şüpheli pankart alarmı

Okmeydanı’nda bir binanın birinci katına asılan şüpheli pankart polisi alarma geçirdi. Cadde bir süre trafiğe kapatılırken, şüpheli pankart bomba imha ekiplerince indirildi...

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

 Tren Görünümüyle Şaşırtan Araba 00:20

Tren Görünümüyle Şaşırtan Araba

Tasarım çılgınlığında son nokta bu araç olabilir. Bir araca tren görünümü kazandırmak ve onunla trafiğe çıkmak için baya baya çılgın olmak gerekiyor. ????..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı 00:36

Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, TEM yolunda Kocaeli Valisi Hüseyin Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve kaymakamların eşlerinin bulunduğu minibüsle TIR çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada yaralana..

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler 03:09

Yarış İzleyen İnsanların Verdiği İnanılmaz Tepkiler

Videoda bu dönemde yapılan yarışları izleyen insanların tepkileri derleniş. Dünyanın en cesur motosikletçilerin katılmaya cesaret edebildiği TT yarışları her sene iki hafta boyunca, Birleşik Krallığa bağlı özerk bir bölg..

  • JET TV tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turistin Bavulunu Atıp Para Üstü Vermeyen Taksi Şoförü 00:44

Turistin Bavulunu Atıp Para Üstü Vermeyen Taksi Şoförü

İstanbul Nişantaşı’nda, bir taksicinin yabancı kadın turist yolcusuna kendisini trafiğe soktuğu için tepki gösterdi. Yaşanan o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Taksiciye Meslekten Men Geliyor 00:55

O Taksiciye Meslekten Men Geliyor

İstanbul Nişantaşı’nda kendisini trafiğe soktuğu gerekçesiyle kadın turist yolcusunu indirerek valizini yola fırlatan taksicinin meslekten men edilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu öğrenildi...

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri 00:59

Ana Yolda Şınav ve Mekik Çeken Yurdum Gençleri

Çorum'un Sungurlu ilçesinde iki genç şehirlerarası karayolun ortasında şınav ve mekik çekerek trafiği tehlikeye soktu. Ankara-Samsun karayolu Toprak Mahsulleri Ofisi önünde orta refüjde bekleyen iki genç, karayolun orta..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü 04:40

TEM'de Trafik Kazası, 28 Araç Çarpıştı, Otoyol Savaş Alanına Döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda 28 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeni ile yol savaş alanına döndü. Yaklaşık 2 saattir trafiğe kapalı olan yolun açılması için çalışmalar sürerken, yolu savaş alanı..

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar 01:19

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar

Sivas'ta polis ekipleri, başka bir araca ait plakayla trafiğe çıkan ve plastik bidonu yakıt deposu olarak kullanan kamyonun sürücüsüne 11 bin 147 lira para cezası uyguladı...

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor 02:15

Kısıtlamada polisin denetimleri sürüyor

Hafta sonu kısıtlamasında polis ekiplerinin denetimleri sürüyor. Aracıyla trafiğe çıkanlar uygulama noktalarındaki ekiplerce tek tek kontrol edildi...

Boyundan büyük işe kalkıştı! 01:46

Boyundan büyük işe kalkıştı!

BABASININ OTOMOBİLİNİ HABERSİZ ALIP TRAFİĞE ÇIKTI, YETMEDİ POLİSLERE MAKAS ATTI, 13 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜRÜCÜ YAKALANDI AMA AİLESİNİN BAŞINI DA FENA HALDE DERDE SOKTU, ÜSTELİK BU İLK DE DEĞİLDİ...

Ümraniye’de pes dedirten görüntü 02:15

Ümraniye’de pes dedirten görüntü

İstanbul Ümraniye’de otomobillerle asker uğurlaması yapan bir grup genç, konvoy halinde gittikten bir süre sonra cadde üzerinde yolu trafiğe kapatarak eğlence düzenledi...

Kontak kapattılar! 02:43

Kontak kapattılar!

ZARAR EDİYORUZ DEDİLER, TRAFİĞE ÇIKMAMA KARARI ALDILAR. AKARYAKIT ARTIŞLARINA TEPKİ GÖSTEREN ÖZEL HALK OTOBÜSÜ ESNAFI VE MİNİBÜSÇÜLER ANKARA'DA KONTAK KAPATTI. SABAH İŞE VE OKULA GİDENLER EPEY ZORLANDI AMA BELEDİYENİN D..

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI! 02:08

UNKAPANI KÖPRÜSÜ KAPATILDI!

İstanbul Fatih'te bulunan Unkapanı Köprüsü, bağlantı noktasındaki ayrılma nedeniyle ulaşıma kapatıldı. İBB yetkilileri rüzgarın şiddetinin fazla olması nedeniyle tırnaklarda ve derz aralarında bir açıklık oluştuğunu kayd..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı 00:52

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tır takla attı. Kaza sebebi ile her iki şeritte uzun süre trafiğe kapalı kaldı...

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü 02:50

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki 2 TIR kaza yaptı. TIR'ların kullanılmaz hale geldiği kazada sürücüler yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, yere saçılan maddeler yol ..