#Trajikomik

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Neden Versus 03:35

Neden Versus

Hilal Şefkatli bu komik ve ilginç videoda Neden Versus? diye soruyor ve versus kullanımını hem bilimsel hem de eğlenceli bir dille ele alıyor. Sahi neden versus? Versus ne yahu deme aslında sen de kullanıyorsun. VS işt..

Show Ana Haber'in Yayınladığı Tuhaf Türkiye Gerçekleri 04:20

Show Ana Haber'in Yayınladığı Tuhaf Türkiye Gerçekleri

Show Ana Haber'in Yayınladığı Birbirinden İlginç Ve Çoğu Zaman Da Trajikomik Olan Türkiye Gerçekleri İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karısından Şiddet Gören Adam'ın Canlı Yayına Bağlanması 04:06

Karısından Şiddet Gören Adam'ın Canlı Yayına Bağlanması

'Hayatta Her Şey Var' programına telefonla bağlanan bir izleyici, ilişki uzmanı Selin Karacehhennem'e 'Karım bana şiddet uyguluyor. Eşim beni şiddet görmeye alıştırdı' deyip canlı yayında tatlıca isyan ediyor abimiz. Tra..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Dış Görünüşe Önem Veririz 02:52

Neden Dış Görünüşe Önem Veririz

Neden sunucusu Hilal Şefkatli, bu eğlenceli ve komik bölümde neden dış görünüşe önem verdiğimizi sorguluyor. Onca güzellik önerileri, güzellik tüyoları, günlük bakım rutinleri, kozmetik ürünleri, moda, kıyafetler, nede..

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin 01:41

Heykelin Tepsisini Kim Çaldıysa Getirsin

Hatay'da kent merkezindeki “Künefeci Adam” heykelinin elindeki tepsisinin çalınmasının ardından Hataylılar hırsıza tepki gösteriyor. Trajikomik anları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam 03:40

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam

Şenay Lambaoğlu - Bir Gün Bir Adam Dinle Bir Gün Bir Adam şarkı sözleri ile Bir gün bir adam çıkar Kalbini yanına koyar Elindeyken tüm kartlar Oyunları açık oynar… Bir gün bir adam çıkar Kalbin çarpmaya başlar Simsi..

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..