#Trt reklam kuşağı 1988 2

 Beni Affet Yeni Sezon Feride Cüneyt Sahnesi Çekilirken 01:14

Beni Affet Yeni Sezon Feride Cüneyt Sahnesi Çekilirken

Satr Tv ekranlarında gündüz kuşağı sevilen dizisi Beni Affet yeni sezon Feride Cüneyt sahnesi çekilirken..

  • ANKA tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Affetin Çekimlerinden Eğlenceli Görüntüler 02:07

Beni Affetin Çekimlerinden Eğlenceli Görüntüler

Star Tv ekranlarında sevilerek izlenen gündüz kuşağı dizisi Beni Affetin çekimlerinden Yeni görüntüler..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Affetin Yeni  Çekimlerinden Kareler 02:28

Beni Affetin Yeni Çekimlerinden Kareler

Star Tv de yayınlanan gündüz kuşağı dizisi Beni Affetin Yeni çekiminden.Feride Yamani ariyor!!!!..

  • ANKA tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komik Tom Ve Jerry Sahnesi 01:00

Komik Tom Ve Jerry Sahnesi

Özlenenler kuşağı: Tom ve Jerry den komik sahne..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü 07:16

İlayda Özkök Gökkuşağı Saç Örgüsü

PRIDE ayını kutlamak için yapmış olduğum PRIDE renklerinden ilham aldığım gök kuşağı saç örgüsünü umarım keyifle izlersiniz! Birbirimizi ayırmadan, sevgiyi paylaşarak büyütebileceğimiz bir Dünya yaratabilmek ümidiyle. He..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

SURVİVOR,DİZİLER,YARIŞMALAR... 58:04

SURVİVOR,DİZİLER,YARIŞMALAR... "KÜLTÜREL SOYKIRIM"

Gündüz kuşağı mı? Gündüz kuşatması mı? Hüzün, intikam, dedikodu, kıskançlık, entrika, şiddet, hemen her gün televizyon ekranlarından topluma püskürüyor.. Televizyon programı mı? Zihin operasyonları mı? Bitmek bilmeyen bu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 5 gün önce
Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum) 04:31

Sazlıklardan Havalanan - ilhan irem (Konuşamıyorum)

Söz ve Müzik: ilhan irem Kırkbeşlik (1978) Dünden Yarına (1988) Sevgililer Günü (1995) Işık ve sevgiyle 30 Yıl (2004) ......... Altın Plak Ödülü (1978) (Klip/1995) Yönetmen: Hansu İrem (iba)..

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

Ayşegül Aldinç Kimdir? 03:38

Ayşegül Aldinç Kimdir?

1981 yılında İrlanda'nın başkenti Dublin'de Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. İlk solo albümünü 1988'de çıkartan Aldinç, 1985 - 1998 yılları arasında Avrupa'nın birçok ülkesinde, Sovyetler Birliği'nde, ..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Merve Özbey Kimdir? 00:54

Merve Özbey Kimdir?

(d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Trio Chios grubunun ve Ebru Gündeş'in eski vokalistlerindendir. Erdem Kınay ile olan düetiyle oldukça fazla tanınmıştı...

Bedirhan Gökçe Kimdir? 01:51

Bedirhan Gökçe Kimdir?

Bedirhan Gökçe, Türk şair, müzisyen, seslendirici. 1988 yılından günümüze seslendirdiği onlarca şiir ve müziklerle tanınmış sanatçıdır. Doğum: 21 Mart 1976 (41 yaşında), Ankara Ebeveynleri: Zekeriya Gökçe, Gülgez Gökçe..

Caner Erkin Kimdir? 01:17

Caner Erkin Kimdir?

Caner Erkin, Sol bek mevkinde forma giyen Türk millî futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş takımında forma giymektedir. Doğum: 4 Ekim 1988 (28 yaşında), Edremit Boy: 1,81 m Eşi: Şükran Ovalı (e. 2017), Asena Erkin (..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Aza -Rimel - Official Video 03:15

Aza -Rimel - Official Video

LYRICS INTRO daymn! where am i? who r u? angel ov death *haha* my life itz all fuked up mayn dere ain no ressurrection dere aint no heaven *haha* VERSE 1:RAW RHYMER raised az a teen at karachi buh waz bo..

Atiye Kimdir? 01:45

Atiye Kimdir?

Annesi Hollandalı, babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988’de Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. Babası Antakya doğumludur.[kaynak belirtilmeli] Küçük yaşlarda piyano ve dans derslerine başladı. 8 yaşında Almanya’dan Ameri..

Sokak Kadını Seni İstemiyoruz 00:33

Sokak Kadını Seni İstemiyoruz

Filmin Adı: Yarınsız Adam Yönetmen: Ümit Efekan Oyuncular: Kadir İnanır, Perihan Savaş Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Talih Kuşu Film Müziği 04:13

Talih Kuşu Film Müziği

Filmin Adı: Talih Kuşu Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Şampiyon Kim Olur 00:52

Şampiyon Kim Olur

Oyuncular: Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Şener Şen Uğur Yücel Kız İsteme 02:05

Şener Şen Uğur Yücel Kız İsteme

Filmin Adı: Selamsız Bandosu Yapım Yılı: 1988..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır 01:17

Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer...