#Trtde yayınlanan 1981 yılı reklamları

Cumhuriyetin 10. Yıl Kutlamaları izle 09:28

Cumhuriyetin 10. Yıl Kutlamaları izle

Cumhuriyetin 10. yılı nedeniyle Ankara'da yapılan kutlamalar...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 7 yıl önce
El Nino Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:50

El Nino Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Bilgileri:Nino geçimini tekne tamiri yaparak geçirmekte olan genç bir adamdır. Bir gün sıkı dostu Compi ile gittikleri parti çıkışında ise Müslüman olan Halil isimli bir gençle tanışırlar.. Halil onları uyuşturucu..

  • Film İzle tarafından
  • 9.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017  Kış Bayan Saç Modası 02:59

2017 Kış Bayan Saç Modası

2016-2017 sonbahar-kış bayan saç modası, yaza veda etmeye hazırlanmaya başladığımız şu günlerde birçok bayanın merak konusu. sonbahar-kış sezonu saç trendleri. Hadi bakalım. Sezon trendler arasında bulunan kahküllerin ha..

  • Kadınca tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Coskun Sabah - Haberin Varmi ? 04:59

Coskun Sabah - Haberin Varmi ?

Yıllar yılı gizliyorum Hep içimde saklıyorum Kimselere diyemiyorum Gizlediğim aşkımsın sen Sakladığım sevdamsın sen Gönlümdeki büyük sırsın sen Haberin var mı? Seni çok sevdiğimden Haberin var mı? Yüreğimin sesi..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

1992 Erzincan Depremi Sonrası Yapılan Röportajlar izle 09:21

1992 Erzincan Depremi Sonrası Yapılan Röportajlar izle

1992 yılı Erzincan Depremi sonrası depremzedeler ve hastahanedeki yaralılar ile yapılan röportajlar..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Yavrumun Hakkını Yediniz Adile Naşit 01:06

Yavrumun Hakkını Yediniz Adile Naşit

Filmin Adı: Ne Umduk Ne Bulduk Yönetmen: Zeki Ökten Oyuncular: Adile Naşit, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1976..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması 10:41

Neşeli Günler Kardeşlerin Kavuşması

Mutlu bir aile... Turşuculukla geçiniyorlar... Bir gün, anne ile baba turşunun nasıl yapıldığı konusunda anlaşamazlar ve bu mutlu aile tablosu bir anda parçalanır ve anne ve baba üçer çocuğu yanlarında götürürler. Yıllar..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit 00:37

Sen Aşk Nedir Bilmez Misin Adile Naşit

Filmin Adı: Görgüsüzler Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan 02:03

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken 03:26

Şener Şen ve Adile Naşit Kırlarda Yuvarlanırken

Filmin Adı: Gırgıriyede Şenlik Var Yönetmen: Kartal Tİbet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Şener Şen, Uğur Yücel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1982..

Ah Şu Çapkın Erkekler 01:39

Ah Şu Çapkın Erkekler

Filmin Adı: Yaz Bekarı Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1975..

Kadınlara Güç Göstergesi Tarık Akan 00:47

Kadınlara Güç Göstergesi Tarık Akan

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı 01:19

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir. Filmin Adı: Ölmeyen Şarkı Yönetmen: Orhan Akso..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar 03:01

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy Gülben Ergen'in Sevgilisiyle 01:28

Bülent Ersoy Gülben Ergen'in Sevgilisiyle

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy 01:07

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy

İstiyorum, Samim Değer'in yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1989 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmin başrol oyuncusu Bülent Ersoy'dur. Filmin Adı: İstiyorum ..

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu 00:55

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy 00:42

Seni Dul Bırakmaya Kıyamam Ben Bülent Ersoy

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin Adı: İşte Bizim Hikayemiz Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Gülşen Bubikoğlu Yapım: Erler..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..