#Trtde yayınlanan 1981 yılı reklamları

100 Yılın En Artist Sahneleri 02:24

100 Yılın En Artist Sahneleri

Türk sineması, günümüze kadar hiçbir kopyasına ulaşılamasa da ilk Türk filmi kabul edilen Ayastefanos Abidesinin Yıkılışı nın çekilmesinin ardından 100 yılı geride bıraktı...

Oyun Bİtti 03:00

Oyun Bİtti

Filmin Adı: Oyun Bitti Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Filiz Akın, Kadir İnanır Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1971..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Aşktan Korkuyorum  Filiz Akın Ediz Hun 00:41

Aşktan Korkuyorum Filiz Akın Ediz Hun

Bar Kızı başrollerini Ediz Hun ve Filiz Akın'ın paylaştığı 1966 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Bar Kızı Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Ediz Hun, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu..

Şey Usta Şey İşte Şey 00:58

Şey Usta Şey İşte Şey

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik 01:40

Altın Çocuk Göksel Arsoy ve Fatma Girik

Filmin Adı: Küçük Beyefendi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Fatma Girik, Göksel Arsoy Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Çocuktan Al Haberi 04:19

Çocuktan Al Haberi

Parla Şenol & Fatma Girik. Filmin Adı: Çöpçatan Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Eşref Kolçak, Fatma Girik Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1962..

Tanışmalar Kazayla Da Olur 00:35

Tanışmalar Kazayla Da Olur

Filmin Adı: Almanyalı Yarim Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kadir İnanır, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Kadir İnanır'dan Sevgilisine Sürpriz 01:10

Kadir İnanır'dan Sevgilisine Sürpriz

Filmin Adı: Asi Gençler Yönetmen: Artun Yeres Oyuncular: Kadir İnanır, Nilgün Atılgan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1972..

Sadri Alışık Emel Sayın Büyük Aşk 01:26

Sadri Alışık Emel Sayın Büyük Aşk

Filmin Adı: Acı Hatıralar Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Emel Sayın, İraç Kadiri Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan 02:31

İstanbul'un Fethi ve Ulubatlı Hasan

Kara Murat serisinden olan, Kara Murat Fatihin Fermanı filminde başrolleri Cüneyt Arkın ve Melda Sözen paylaşmaktadır. 1973 yılı Erler Film yapımı olan film diğer Kara Murat filmleri gibi Natuk Baytan yönetmenliğinde çek..

Sadri Alışık Dekolte Yakalanırsa 00:32

Sadri Alışık Dekolte Yakalanırsa

Filmin Adı: Bekar Odası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Sadri Alışık, Filiz Akın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1967..

Sadri Alışık Firar 00:34

Sadri Alışık Firar

Filmin Adı: Benimle Evlenir Misin? Yönetmen: Aram Gülyüz Oyuncular: Sadri Alışık, Sevda Ferdağ Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968..

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı 01:27

Ama Bu Zaman Namussuz Zamanı

Oyuncular: Kemal Sunal, Nevra Serezli, Ali Şen, Bülent Kayabaş, Kadir Savun Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1980..

İstanbul'da Kış 1967 01:45

İstanbul'da Kış 1967

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ 00:39

Sadri Alışık ile Sevda Ferdağ

Kocasından boşanmak isteyen bir kadınla, yasak ilişki kuran evli bir avukatın öyküsü. Sadri Alışık, Sevda Ferdağ. Yönetmen Türker İnanoğlu. 1967 yılı, İstanbul ve bir aile dramı, bir insan hikayesi....

Kara Murat Atlar Zıplar Uçar 01:28

Kara Murat Atlar Zıplar Uçar

Filmin Adı: Kara Murat Ölüm Emri Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Feri Cansel Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1974..

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek 01:27

Kara Murat - Bu Kanlı Savaş Devam Edecek

Filmin Adı: Kara Murat Denizler Hakimi Yönetmen: Natuk Baytan Oyuncular: Cüneyt Arkın, Sevda Karaca Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Sadri Alışık Hat Trick 01:54

Sadri Alışık Hat Trick

Gönlübol Arif, Sadri Alışık'ın unutulmaz repliklerinden biri. Efkârlıyım Abiler, Türker İnanoğlu'nun yönettiği Sadri Alışık ve Filiz Akın'ın başrollerde oynadığı 1966 yılı yapımı siyah-beyaz Türk filmi...

Gülşen Bubikoğlu  Tarık Akan 01:06

Gülşen Bubikoğlu Tarık Akan

Filmin Adı: Kader Bağlayınca Yönetmen: Osman Seden Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Sadri Alışık 00:52

Sadri Alışık

Filmin Adı: Baş Belası Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Robert Widmark, Sadri Alışık Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

Müjde Hanım Orada Mısınız 01:15

Müjde Hanım Orada Mısınız

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni. 60`larda ve 70`lerde çektiği aşk filmleriyle ünlenen ama bir dönemin kapanmasıyla birlikte çaptan düşen bir yönetmenin, kendini yenilemek için gösterdiği çabaları ve değişen dünyada k..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir 02:34

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir

Filmin Adı: Canım Oğlum Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Yalçın Dümer, Hülya Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1987..

Cüneyt Arkın'dan İlyas Salman'a Nişan 01:35

Cüneyt Arkın'dan İlyas Salman'a Nişan

Filmin Adı: Baskın Yönetmen: Atıf Yılmaz Oyuncular: Cüneyt Arkın, Necla Nazır Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1977..

Cüneyt Arkın O Bir Süpermen 02:45

Cüneyt Arkın O Bir Süpermen

Filmin Adı: Süpermenler Yönetmen: Italo Martinengh Oyuncular: Cüneyt Arkın, Güngör Bayrak Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1979..

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert 04:25

Başımın Tatlı Belası - İpek Mert

Büyük Usta Selami Şahin'in Başımın Tatlı Belası adlı eserinin İpek & Mert yorumudur. Biz seninle yıllar yılı Ne birleştik ne ayrıldık, Bazen güldük, mutlu olduk Bazen hiç yere darıldık Biz seninle bir bütünüz İstesek ..

  • Candy tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam'da Kalp Ve Aşk Davalarına Bakan Mahkeme 01:24

Yeşilçam'da Kalp Ve Aşk Davalarına Bakan Mahkeme

Filmin Adı: Fadime Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Kartal Tibet Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..