#Trtde yayınlanan 1981 yılı reklamları

Plağı satış rekoru kırdı 02:09

Plağı satış rekoru kırdı

TÜRK MÜZİĞİNE PİYANOSUYLA İMZASINI ATAN FERDİ ÖZBEĞEN VEFATINDAN 7 YIL SONRA YENİDEN MÜZİK LİSTELERİNE GİRDİ. “FERDİ ÖZBEĞEN 20. SANAT YILI ŞAN KONSERİ” PLAĞI ÇIKTIĞI GÜN SATIŞ REKORU KIRDI...

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik' 05:18

Vatandaşlardan 2020 yorumu- 'Böyle bir yıl görmedik'

Türkiye’de 2020 yılı, korona virüs (Kovid-19) salgını ve yaşanan felaketler nedeniyle vatandaşların hafızasında ’travma’ olarak yer tuttu. Bu durum yeni yılla ilgili temennilere de yansıdı...

2020'nin kamera arkası! - YouTube 07:21

2020'nin kamera arkası! - YouTube

TERSLİKLERLE, KAZALARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK... 2020'NİN 365 GÜNLÜK HABER MARATONUNDA BİZİM BAŞIMIZA DA KAZALAR GELDİ TABİİ... KİMİ KORKUTAN, KİMİ GÜLÜMSETEN O ANLARI SİZLER İÇİN DERLEDİK... İŞTE SHOW HABER'DE 2..

140 Rotadan 10 Milyon Yolcuyu Ağırladı 01:51

140 Rotadan 10 Milyon Yolcuyu Ağırladı

Antalya Havalimanı, 2020'de yaklaşık 10 milyon yolcuya hizmet verdi. Turizmde Türkiye'nin vitrini olarak nitelendirilen Antalya koronavirüse rağmen geçen yılı yaklaşık 3,5 milyon yabancı turistle kapattı...

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum 02:56

Demet Akalın Artık Polemiklerin İçinde Olmak İstemiyorum

Demet Akalın, yeni yılı Kalamış’ta bulunan Wyndham Grand otelde karşıladı. Sahne öncesi, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla birlikte kameraların karşısına geçen Akalın, “Artık polemiklerin içinde olmak istemiyorum.” sözleriy..

  • BETA tarafından
  • 500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu 02:15

Ünlü Türkücü Yavuz Bingöl'ün Gözlerine Ne Oldu

Türk Halk müziğinin sevilen ismi Yavuz Bingöl yeni yılı geçirmek üzere ailesiyle gittiği Kıbrıs Tatili öncesi verdiği röportajda kan çanağı olan gözlerine neler olduğunu anlattı. Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, önceki akşam y..

  • BETA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gupse Özay Artık Aşkın Peşinde Koşmaktan Vazgeçtik 03:30

Gupse Özay Artık Aşkın Peşinde Koşmaktan Vazgeçtik

12 Ocak’ta gösterime girecek olan “Deliha 2” filmi için geri sayım başladı. Gupse Özay'ın senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı “Deliha 2” izleyiciye yine bol kahkaha vadediyor. Gupse Özay’ın etkili kalemiyle 3. senaryos..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:29

Al Pacino - 1 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Alfredo James Al Pacino, sahne ve perdede oynayan Amerikalı aktör, film yapımcısı ve senaryo yazarıdır. Pacino, elli yılı aşkın bir kariyer yaşamış ve bu esnada birçok Akademi Ödülü, iki Tony Ödülü, iki Primetime Emmy ..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.487 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp 01:10

1,3 Milyon Alman Vatandaşı İkinci Dünya Savaşı'ndan Beri Kayıp

Bugün hala İkinci Dünya Savaşı sırasında kaybolan 1,3 milyon Almana ne olduğu bilinmiyor. Haber alınamayan vatandaşları bulmaya çalışan Alman İzleme Servisi kuruluşunun başkanı bu insanların akıbetinin asla öğrenilemeyec..

Ev mi, ofis mi? 02:16

Ev mi, ofis mi?

PANDEMİ YÜZÜNDEN BAZI SEKTÖRLERDE ÇALIŞANLAR EV MESAİSİNDE NEREDEYSE 1 YILI TAMAMLADI. YAPILAN BİR ANKET O ÇALIŞANLARIN ÇOĞUNUN ZANNEDİLENİN AKSİNE MUTLU OLMADIĞINI ORTAYA ÇIKARDI. HER 10 KİŞİDEN 6'SI EVDE ÇALIŞMAYA ''Y..

İstanbul'da fetih ışıltıları 01:24

İstanbul'da fetih ışıltıları

TARİHİ DEĞİŞTİREN, OSMANLIYI DÜNYA İMPARATORLUĞU YAPAN İSTANBUL'UN FETHİNİN 568. YILI DÜN AKŞAM GÖRSEL ŞÖLENLE KUTLANDI. BÜYÜK FETİH TÜM COŞKUSUYLA GALATA KULESİ'NE, AYASOFYA CAMİSİNE VE HALİÇ SEMALARINA BAKIN NASIL YANS..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:00

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Fragmanı

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Beni Adınla Çağır Türkçe Altyazılı Teaser

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmekte..

Kahveye yüzde 100 zam! 01:25

Kahveye yüzde 100 zam!

Başta Brezilya olmak üzere dünyanın önde gelen kahve üreticisi ülkelerde yaşanan don ve olumsuz iklim koşulları kahve fiyatlarını etkiledi. Bu durum aynı zamanda kahve çekirdeğinin ithalat maliyetini de arttırdı. Kahve f..

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti 02:43

Kılıçdaroğlu gece yarısı kamera karşısına geçti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP belediyelerinde yani sosyal demokrat belediyelerde en düşük ücret, yani asgari ücret 4 bin 500 lira olacaktır. Milletimize hayırlı olsun” dedi. 2021 yılı asgari ücreti de net 2...

Buz gibi suda altın avı 01:48

Buz gibi suda altın avı

ALTIN AVCILARI GEÇTİĞİMİZ YILI KURAKLIK NEDENİYLE KAZANÇSIZ KAPATMIŞTI, AMA SEL SUYU YÜZLERİNİ YENİDEN GÜLDÜRDÜ! SAHAYA İNEN KIRINTI MADENCİLERİ SOĞUK HAVAYA RAĞMEN EKMEKLERİNİ DERE YATAĞINDAKİ ALTINLARDAN ÇIKARDI...

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali 01:20

Asgari Ücrete 850 TL Zam Geliyor! Ara Zam Sinyali

Asgari ücretle ile ilgili son dakika zam açıklaması! Asgari ücret 2022 yılında yüzde 50.54 oranında zamlanarak net 4 bin 253'ye çıktı. 2022 yılı asgari ücret brüt 5 bin 4 TL, işverene maliyeti ise 5 bin 879 TL oldu. Asga..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı 05:55

İran sınırına duvar örme çalışmaları başladı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 2022 yılı içinde 41 bin düzensiz göçmenin geçişinin engellendiğini belirterek, “Sosyal medyada eski görüntüler yeniymiş gibi paylaşılıyor. Biz o bölgede..

SGK İl Müdürü Cevheroğlu- 'Genel sağlık sigortasından yararlanma oranı yüzde 99,5' 03:41

SGK İl Müdürü Cevheroğlu- 'Genel sağlık sigortasından yararlanma oranı

Sosyal Güvenlik Kurumu İstanbul İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada 2002 yılında yüzde 70 olan genel sağlık sigortasından yararlanma oranının 2022 yılı itibarıyla yüzde 99,5'..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Testere 5 - Saw V Full Hd İzle 1:31:02

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle

Konusu : Dünya sinema tarihinin en mide bulandırıcı anti-kahramanının 5. macerasına hazır mısınız? Entrikalarla kan ve gözyaşının her türlü şiddet gösterisi yoluyla hüküm sürdüğü Testere serisinin bu beşinci versiyonund..

  • Tv Series tarafından
  • 5.431 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu) 48:21

Çin İşi Japon İşi - Türk Filmi (Ali Poyrazoğlu)

Hemşire Melek ve Berber Ali'den süslü bir komedi. Yapımcı : Necdet Barlık, Abdurrahman Keskiner Yönetmen : Ülkü Erakalın Senarist : İhsan Yüce Tür : Macera, Komedi Yapım Yılı : 1975 Oyuncular Ali Poyrazoğlu Melek Görg..

  • Tv Series tarafından
  • 9.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce