#Trtde yayınlanan 1981 yılı reklamları

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı 04:22

Malazgirt Zaferi'nin 950'nci yılı

1071 yılının 26 Ağustos'uydu. Malazgirt Meydan Muharebesi ile Selçuklu Hükümdarı Alparslan, büyük bir zafere imza attı. 950 yıl önce, Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i yenen Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türklere aç..

30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILI 01:19

30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99. YILI

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU, VALİ ÇELİK TEBRİKLERİ KABUL ETTİ...

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Carlos Martin Kimdir? 01:23

Carlos Martin Kimdir?

Carlos Martin, 3 Ekim 1979 Madrid doğumlu İspanyol model ve oyuncudur. İspanya’da Madrid yakınlarında bir kasabada doğan Carlos Martin’in esas mesleği bilgisayar programcılığıdır. 11 yıldır dünyanın çeşitli ülkelerinde m..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Bülent Ersoy'un Kadın Kıyafetleri ve Takıları Şöhretin Sonu 00:57

Bülent Ersoy'un Kadın Kıyafetleri ve Takıları Şöhretin Sonu

Filmin Adı: Şöhretin Sonu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Ekrem Bora, Serpil Çakmaklı Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1981..

Hakimden Bülent Ersoy'a Öğüt 01:01

Hakimden Bülent Ersoy'a Öğüt

Filmin Adı: Şöhretin Sonu Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Bülent Ersoy, Ekrem Bora, Serpil Çakmaklı Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1981..

Gırgıriye Film Müziği 04:09

Gırgıriye Film Müziği

Filmin Adı: Gırgıriye Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Gülşen Bubikoğlu, Müjdat Gezen, Perran Kutman, Adile Naşit, Münir Özkul Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1981..

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

ALİ KINIK  - ÖZLEMİŞİM 04:58

ALİ KINIK - ÖZLEMİŞİM

Bıçak gibi gözlerini Gözlerini özlemişim oy O çocuksu nazlarını Nazlarını özlemişim oy Yıllar yılı gizlemişim Seni ne çok özlemişim Büyü olsun sihir olsun Her hece bir kahır olsun oy Varsın olsun zehir olsun Sözlerini öz..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyor 04:25

Dayılarından Öğrendiği Ordu’nun Tostunun Lezzetini 57 Yıldır Sürdürüyo

Ordu'nun en bilindik lezzetlerinden olan ‘Ordu tostu’, 72 yaşındaki Kahraman usta tarafından yıllardır yapılıyor. Ayvalık'ın tostu, İzmir'in kumrusu, Adana’nın kebabı gibi yüzlerce farklı lezzete ev sahipliği yapan Ordu'..

Unutulmaz En İyi 10 Türk Reklam Filmi 13:30

Unutulmaz En İyi 10 Türk Reklam Filmi

Unutulmaz En İyi 10 Türk Reklam Filmi İzle..

TRT Reklam Kuşağı (1985) 1 14:54

TRT Reklam Kuşağı (1985) 1

1985 trt reklamları..

Eti Reklamı Nostalji 00:20

Eti Reklamı Nostalji

Eski Yıllarda ki Nostalji Televizyon Reklamları.....

E Kolay Net Reklamı Kemal Sunal 01:30

E Kolay Net Reklamı Kemal Sunal

Eski Yıllarda ki Nostalji Televizyon Reklamları.....