#Trump

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Görenleri Şaşırtan Benzerlik 00:21

Görenleri Şaşırtan Benzerlik

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Ulusal Lideri Kim Jong Un'a benzerlikleriyle dikkat çeken adamlar büyük ilgi gördüler..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi 01:49

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi

ABD Başkanı Donald Trump İran ile nükleer anlaşmanın geleceğine dair ilişkin açıklama yaptı. Trump, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiğini belirterek, İran'a yaptırım uygulayacağını dile getirdi...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası 00:18

Son Dakika: Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası

Abd Seçimlerinde Şok Hile İddiası Seçimin kaderini tayin edecek kritik eyaletlerden olan Pensilvanya'daki oy kullanma makinelerinin Trump'a verilen oyları Clinton'a çevirdiğini gösteren video hile iddialarını güçlendir..

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı 00:47

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı

Dolar_TL 3.29'u Aşarak Rekora Yaklaştı..

Trumpa Oy Verdiği İçin 8 Yaşındaki Oğlunu Sokağa Atan Zenci Anne 02:44

Trumpa Oy Verdiği İçin 8 Yaşındaki Oğlunu Sokağa Atan Zenci Anne

ABD de okulda düzenlenen yalandan seçimde oyunu trumpa vermiş çocuk, anneside evden atmış 8 yaşındaki çocuğu...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti 02:32

Obamayı, BM Genel Sekreteri Beyaz Saray'da Ziyaret Etti

Başkan Barack Obama, BM Genel Sekreteri'ni Cuma akşamı Beyaz Saray'da görüştü ve kendisini olağanüstü olarak etkili bir lider olarak nitelendirdi. Antonio Guterres, Obama ve Başkan seçilen Trump ile yakın çalışma konu..

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..