#Trump

Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya 01:30

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya

Hala hayatta olan tüm eski ABD başkanları kasırga felaketlerinin yaralarını sarmak için düzenlenen bağış kampanyasında buluştu. Başkan Donald Trump ise video mesajı gönderdi...

Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı 00:49

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı

Golf merakı ile bilinen ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe golf oynamış Havadan çekilmiş görüntülere göre Japon Başbakan Abe, golf vuruşunu yaptığı çukurdan çıktığı sırada dengesini sağlayamayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti 07:54

Erdoğan Hesabı Ödedi !! Ülker'e Rest Çekti

Recep Tayyip Erdogan CumhurBaşkanı Başbakan reis Türkiye referendurum Kazakistan filistin Türkiyedeki Gerçek Olaylar Kavga Putin trump dünya gözünde erdogan son dakika Erdogan Account Payment !! Оплата счета Эрдогана ..

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı 01:32

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Kudüs açıklamasının son derece talihsiz bir açıklama olduğunu dile getirerek Yapılan açıklamalar her şeyden önce uluslararası huku..

Lübnan'da Kudüs Gösterisi 00:33

Lübnan'da Kudüs Gösterisi

ABD'nin Lübnan'daki Beyrut Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi 00:49

Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi

Şanlıurfa'da bir ilkokul öğrencisinin, ABD başkanı Donald Trump'ın skandal Kudüs kararına en samimi tepkiyi verdiği o anlar izleyenleri gülümsetti...

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi 00:34

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi

Gazze'nin Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda toplanan Filistinliler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Kudüs kararına ilişkin, Zaten işgal altında olan bu şehirle ilgili böyle bir kararın açıklanmasının hiçbir hükmü olamaz. dedi...

Dünya, 2017 Yılında Google'a En Çok Neleri Sordu 02:00

Dünya, 2017 Yılında Google'a En Çok Neleri Sordu

Google, bir yıl boyunca arama motoruna sorduğumuz sorulardan oluşan videosunu yayınladı. En çok yapılan aramalardan oluşan videoda SaltBae'den Trump'a 2017 yılında gündemi meşgul eden birçok trend bulunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor 01:21

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor

Son dönemlerde eşcinsel toplumu hedef alan saldırılar silahlanma yarışını da beraberinde getirdi Amerika Birleşik Devletleri’nde son dönemlerde eşcinsel topluma (lezbiyen, gey, biseksüel, travesti, transeksüel) dönük sal..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi 00:13

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi

Denizli'de yapılan bir röportajda Kudüs olayları hakkında neler düşünüldüğü sorulmuş. Mikrofon uzatılan dayımızın bıyık altı tepkisi kameraya böyle yansımış. Dayının bu tepkisi sonrası trump, tartışma yaratan kararından ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arıyor 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'ya ne diyorlar, 'demokrasinin beşiği.' Demokrasinin beşiği, dünyada dolarla satın alınacak iradeler arıyor. Sayın Trump, siz Türkiye'nin demokrasi iradesini dolarlarınızla satın alamazsını..

R.E.M.  It's The End Of The World 04:03

R.E.M. It's The End Of The World

That's great! It starts with an earthquake, Birds and snakes, an aeroplane; Lenny Bruce is not afraid. Eye of a hurricane, listen to yourself churn. World serves its own needs, don't mis-serve your own needs. Speed it u..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..