#Trump’ı protesto

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Etti 01:01

Pilot Kocamdan Boşanıyorum Diye Anons Yapınca, Yolcular Uçağı Terk Ett

United Airlines uçağının yolcuları, Kocamdan boşanıyorum. Kime oy verdiğiniz önemli değil. Trump da Clinton da yalancı diye anons yapan pilotun tavırlarından korkup kaçtı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye 04:14

Lindsay Lohan'ın Gözünden Türkiye

Lindsay Lohan: Erdoğan mültecilere yardım etmek için 25 milyar dolar harcamış; Trump ise insanları dışarıda tutmak için 25 milyar dolar harcayacak...

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi 01:06

Flynn'in İstifasına Moskova'dan Tepkiler Gecikmedi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn’ın istifa haberi Moskova’da yankı buldu. Kremlin olaya temkinli yaklaştı, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, bu istifanın ‘Amerikal..

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi 01:11

Wall Street Borsasını , Jeopolitik Sıkıntılar Etkiledi

New York Menkul Kıymetler Borsası, ABD, New York City hisse senetleri, jeopolitik endişeleri ve Başkan Donald Trump'ın dolar ve faiz oranları üzerindeki yorumlarıyla devam etmesi nedeniyle baskı altına girdi...

DÜNYA HABER: 00:44

DÜNYA HABER:"Kuzey Kore İle Kesinlikle Savaşa Girebiliriz"

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore ile savaşa girmenin olası olduğunu söyledi. Trump bu yorumunu Pyongyang'ın balistik füze denemeleri ile nükleer programına bağladı...

Pkk  Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı 00:20

Pkk Pyd’ye Silah Vermeyi Öngören Kararı Onayladı

ABD Savunma Bakanlığı, Trump yönetiminin terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’ye ağır silah verilmesini öngören kararnameyi onayladığını açıkladı...

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı 00:48

Erdoğan Merak Edilen Fotoğrafı Böyle Yorumladı

ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme üzerine sorulan bir soruyu cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yemek masasında o kadar detaylı konuları görüşme imkanımız olmadı. Sadece Perşembe günü kendisiyle ikili, kısmen ..

Görenleri Şaşırtan Benzerlik 00:21

Görenleri Şaşırtan Benzerlik

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Ulusal Lideri Kim Jong Un'a benzerlikleriyle dikkat çeken adamlar büyük ilgi gördüler..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi 01:49

ABD İran İle İmzalanan Nükleer Anlaşmadan Çekildi

ABD Başkanı Donald Trump İran ile nükleer anlaşmanın geleceğine dair ilişkin açıklama yaptı. Trump, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiğini belirterek, İran'a yaptırım uygulayacağını dile getirdi...

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik- 01:07

ABD Genelkurmay Başkanı- -Biz Bir Bireye Bağlılık Yemini Etmedik-

ABD Genelkurmay Başkanı Mark A. Milley, ABD Başkanı Trump’a uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Bir bireye bağlılık yemini etmediklerini söyledi...

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak 01:18

ABD İsrail Büyükelçiliği Kudüs'e Mayıs Ayında Taşınacak

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İsrail büyükelçiliği'nin Kudüs'e Mayıs ayında taşınacağını açıkladı. Daha önce Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı bir yetkili de ABD'nin İsrail büyükelçiliğini Kudüs'e Mayıs ayında..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine 01:33

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine "Çocuk Gelinliği" Protestosu

Chp'den Cinsel İstismar Önerisine Çocuk Gelinliği Protestosu Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, cinsel istismar önergesini protesto etmek için çocuk gelinliği ve damatlıkla kürsüde konuşma yapma..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı 01:01

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı

Son Dakika! Fırat Anlı ile BDP'li Eski Vekil Ayla Akat Ata Tutuklandı Son dakika gelişmesi... Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve eski BDP Batman milletvekili Ayla Akat Ata, çıkarıldığı mahkeme tara..