#Trump’ın kararını

00:20

"ABD'nin 15 Dolarlık Borcunu Körfez Ülkelerine Ödetecegiz" Haberi

Trump Aylar Önce ABD'nin 15 Dolarlık Borcunu Körfez Ülkelerine Ödetecegiz Dedi..

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show) 01:04

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show)

Comedy Central kanalının popüler programlarından biri olan Jim Jefferies Show’da devlet başkanı Donald Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan çekilmesini eleştiren bir skeçte rol aldı. Brad Pitt skeçte bir hava durumu sunuc..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Neden Hedef 04:03

Katar Neden Hedef

SUUD YÖNETİMİ KATAR'I HEDEF ALARAK NE KAZANACAK? TRUMP'IN ZİYARETİNDEN SONRA KÖRFEZ ÜLKELERİNİN BAŞLATTIĞI SALDIRGAN POLİTİKADA KAZANAN KİM KAYBEDEN KİM? BU OPERASYONDA GÖRÜLMEYEN HEDEF TÜRKİYE Mİ?..

Köksal Baba'nın Düşmanlarını Delik Deşik Etmesi 11:06

Köksal Baba'nın Düşmanlarını Delik Deşik Etmesi

Köksal Baba düşmanlarını sıraladı ve onları delik deşik etti. Özellikle Amerika Başkanı D. Trump ve ezeli düşmanı Rıçıt üzerine yoğunlaştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu 01:00

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu

Kuzey Kore'nin son dönemde artan füze denemeleri ve ABD'nin karşı tutumu Asya'daki gerilimi her geçen gün artırıyor. İki ülke arasında karşılıklı restleşmelerin arttığı bir dönemde ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore..

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya 01:30

Eski ABD Başkanlarını Biraraya Getiren Kampanya

Hala hayatta olan tüm eski ABD başkanları kasırga felaketlerinin yaralarını sarmak için düzenlenen bağış kampanyasında buluştu. Başkan Donald Trump ise video mesajı gönderdi...

Abe  Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz 01:24

Abe Güçlü ve Kararlı Bir Diplomasi Yürüteceğiz

Japonya’da resmi sonuçları açıklanan erken seçimlerden Başbakan Şinzo Abe zaferle çıktı. Vakit kaybetmeden Kuzey Kore sorununa odaklanan Abe, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri ile “Güçlü ve kararlı bir diplomasi”..

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı 00:49

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı

Golf merakı ile bilinen ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe golf oynamış Havadan çekilmiş görüntülere göre Japon Başbakan Abe, golf vuruşunu yaptığı çukurdan çıktığı sırada dengesini sağlayamayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce Sona Erdirmesi 01:08

Başbakan Yıldırım Beklentimiz ABD'nin YPG İle Ortaklığını Bir An Önce

Başbakan Yıldırım, Trump'ın YPG'ye silah verilmeyeceği sözü ile ilgili, Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı sona erdirmeleri ve gerçek ortaklarına, müttefiklerine geri dönmeleri. dedi...

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı 01:32

ABD ve İsrail Uluslararası Hukuku Ayaklar Altına Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'da konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump'ın Kudüs açıklamasının son derece talihsiz bir açıklama olduğunu dile getirerek Yapılan açıklamalar her şeyden önce uluslararası huku..

Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi 00:49

Urfalı Çocuktan En Samimi 'Kudüs' Tepkisi

Şanlıurfa'da bir ilkokul öğrencisinin, ABD başkanı Donald Trump'ın skandal Kudüs kararına en samimi tepkiyi verdiği o anlar izleyenleri gülümsetti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Kudüs kararına ilişkin, Zaten işgal altında olan bu şehirle ilgili böyle bir kararın açıklanmasının hiçbir hükmü olamaz. dedi...

Dünya, 2017 Yılında Google'a En Çok Neleri Sordu 02:00

Dünya, 2017 Yılında Google'a En Çok Neleri Sordu

Google, bir yıl boyunca arama motoruna sorduğumuz sorulardan oluşan videosunu yayınladı. En çok yapılan aramalardan oluşan videoda SaltBae'den Trump'a 2017 yılında gündemi meşgul eden birçok trend bulunuyor...

  • JET TV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı 00:34

Batı Şeria Ve Gazze'deki Protestolarda 4 Kişi Öldü 367 Kişi Yaralandı

Filistin Sağlık Bakanlığı, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından Batı Şeria ve Gazze'de devam eden protesto gösterilerinde 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 367 kişinin de yaralandığını açıkladı. Bakanlık, ..

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi 00:13

Denizlili Dayının Kudüs Tepkisi

Denizli'de yapılan bir röportajda Kudüs olayları hakkında neler düşünüldüğü sorulmuş. Mikrofon uzatılan dayımızın bıyık altı tepkisi kameraya böyle yansımış. Dayının bu tepkisi sonrası trump, tartışma yaratan kararından ..

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arıyor 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Dünyada Dolarla Satın Alınacak İradeler Arı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika'ya ne diyorlar, 'demokrasinin beşiği.' Demokrasinin beşiği, dünyada dolarla satın alınacak iradeler arıyor. Sayın Trump, siz Türkiye'nin demokrasi iradesini dolarlarınızla satın alamazsını..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama 00:44

Erdoğan'dan BM Kararına İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyo..

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı 00:25

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından devam eden protesto gösterilerinde 12 Filistinliyi gözaltına aldı...

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...

Erdoğan O Bakanı Azarladı Senin Ecdadın Neredeydi Haddini Bil  Zavallı Adam 12:29

Erdoğan O Bakanı Azarladı Senin Ecdadın Neredeydi Haddini Bil Zavallı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 42. Muhtarlar Toplantısında BAE Dışişleri Bakanına Çok Sert Konuştu. Trump'ın Güvenlik Stratejisine Restle Karşılık Verdi...

Pose Teaser 00:10

Pose Teaser

Pose (FX) Teaser Yayınlandı. 1980'lerde kurulan Pose, New York'ta yaşam ve toplumun çeşitli kesimlerinin yan yana duruşuna bakıyor: lüks Trump dönemi evreninin yükselişi, şehir sosyal ve edebi sahnesi ve top kültürü dün..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtladı 02:22

Fetö Elebaşı Vatandaşlıktan Çıkarılırsa İade Edilir Mi_ Bozdağ Yanıtla

Adalet Bakanı Bozdağ vatandaşların yanıtı merak ettiği bir konuya açıklık getirdi. FETÖ elebaşı ve destekçilerinin vatandaşlıktan çıkarılması durumunda Türkiye'ye iade edilme ihtimalini yanıtladı. FETÖ ELEBAŞININ İADESİ ..