#Truva Çorum versiyonu sd kısa versiyon küfürlü

Madame - Tutli-Putli 17:15

Madame - Tutli-Putli

Ödüllü bir kısa film. 7 ölümcül günahtan bahsediyor. Madam Tutli-Putli - Açgözlülük Tenis Oyuncusu - Şehvet Satranç Oyuncuları - Kıskançlık ve Gurur Çocuk - Öfke Çocuğun Büyükbabası - Tembellik Hırsızlar - Hırs -- Yay..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü 01:17

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü

General isimli zeki köpek dostlarının kısa bir süre tatile çıkması üzerine hayvan hastanesine bırakıldı. Ancak kendisi pek memnun kalmamış olacak ki en kısa sürede firar etti. Azmiyle büyük bir alkışı hak eden köpek kısa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Piper Kıssa Animasyon 06:05

Piper Kıssa Animasyon

6 dakikalık kısa film aç bir bebek çulluğun su korkusunun üstesinden gelmesini konu alıyor. Kısa filmin baş kahramanı olan kuşun da sevimliliği dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Alan Barillaro'nun üstlendiği kısa film için,..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle 23:51

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle

Herkes tarafından bilinen şapkasını çıkarttığı zamanlar çok sevimli ve tatlı olan ama o şapkayı taktığı anda bir silahşöre dönüşen çizmeli kedi kısa film ile karşınızda. 24 dakikalık bu kısa filmde çizmeli kedi kısa bir ..

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi 05:51

Dondurulmuş Patates Kızartması Tarifi

Malzemeler 3 adet orta boy patates 1 lt oda sıcaklığında su 1 çay bardağı sirke 2 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı sıvı yağ Kızartma için extra sıvı yağ. Çıtır Patates kızartması tarifini paylaştığımda istenmişti Dondurulm..

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu ) 03:14

Kayseri İli Tanıtımı Filmi ( Videosu )

kayseri tanıtım videosu kayseri tanıtım ingilizce kayseri tanıtım broşürü kayseri tanıtım slayt kayseri tanıtımı kısaca kayseri tanıtımı almanca kayseri tanıtım slaytı kayseri tanıtım powerpoint sunusu kayseri tanıtım pp..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Yanan Eve Değil, Ölen Kediye Üzülen Yüreği Temiz Dede 01:44

Yanan Eve Değil, Ölen Kediye Üzülen Yüreği Temiz Dede

Çorum'da yaşayan 87 yaşındaki Maksut dede elektrikten kaynaklı yangında evini kaybetti. Ancak onu giden evi değil yangında kaybettiği kedisi üzdü.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle 19:42

12 Eylül 1980 Darbesi'ni Hazırlayan Nedenler İzle

Açıklama: 1968 öğrenci olayları, 1 Mayıs 1977 İşçi Bayramı, 18 Nisan 1978 Malatya Katliamı, 22 Aralık 1978 Maraş Katliamı, 1 Şubat 1979 Abdi İpekçi Cinayeti, 2 Ocak 1980 Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün uyarı mektubu, İzm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası 02:48

Sualtı Hokeyi: 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 23 Yaş ve Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Çorum'da başladı...

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Az Gittik Uz Gittik 9.Bölüm 29:26

Az Gittik Uz Gittik 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; Çorum, çizgi animasyonların eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle 58:04

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 20. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Aile Planlaması, Nüfus Planlaması, Madde Bağımlıları ve Küçük Hüsamettin Bir..

Haberci Türkiye Renkleri 13.Bölüm 42:15

Haberci Türkiye Renkleri 13.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 13. bölümünde; Çorum ilinin tarihi, coğrafi ve kültürel özellikleri konu edilmektedir...

Çorumlu Amir Ramazan Davulcusu Olursa 00:19

Çorumlu Amir Ramazan Davulcusu Olursa

Sosyal medyanın sevilen adamı Çorumlu Amir bir aralar izdivaç programlarında boy gösterse de evlenemeden Çorum'a geri dönmüş. Şimdilerde ise Ramazan davulculuğu yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.866 görüntüleme
  • 7 yıl önce