#Truva Çorum versiyonu sd kısa versiyon küfürlü

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı 00:50

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter Temalı Güzel Reklamı

Anadolu Sigorta'nın Street Fighter temalı muzazzam kısa reklamı. Sitede aratmama rağmen bulamadım. İzlemeyen olabilir diye ekledim. Güzel bir zekanın ürünü olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir 01:19

Hayata Hangi Çerçeveden Bakmak Önemlidir

Hayata nasıl bakarsan öyle görürsün. İşte kısa bir anlatımı..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

 3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor 02:28

3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, yeni film çalışmalarına başlıyor. '3 Adam' ekibinden Eser Yenenler, yeni filmde rol almayacak. '3 Adam' ekibinin sevilen isimlerinden İbrahim Büyükak, senaryosunu yazdığı yeni filminin çek..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor! 02:43

Yasemin Hadıventin Pozları Yürek Hoplatıyor!

Türk Erkeklerinin Gözdesi Yasemin Hadıvent Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmemiş Türkiye'nin Yıldızları'nda şöhret olan Yasemin Hadıvent, Türk erkeklerinin bir dönem gözdesiydi. Uzun süredir görünmeyen Yasemin, Instagram..

  • ANKA tarafından
  • 1.740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

Mali'nin  Sırra Kadem Basan Karısı Sedef! 03:43

Mali'nin Sırra Kadem Basan Karısı Sedef!

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef, Boşandıktan Sonra Sırra Kadem Bastı 21 yaşında Mehmet Ali Erbil ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sedef Altıntaş, boşandıktan sonra adeta kameraları kendine yasakladı. Ayrılığ..

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj 02:59

İsimsizlerin Tufanı Mert Öcalla Özel Röportaj

İsimsizler'e bu sezon katılan ve kısa sürede sevilen bir karakter olmayı başaran Mert Öcal, canladırdığı Tufan rolüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu!..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı) 01:20

Köksal Baba Kırmızı Kamyonet (Belgesel Film Tanıtımı)

Yönetmenliğini Koray Söğüt'ün yaptığı, Köksal Baba'nın kısa metraj biyografi belgeseli Köksal Baba: Kırmızı Kamyonet tanıtım videosudur...

  • JET TV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler 00:26

İşte Yanan Uçaktan İlk Görüntüler

Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bir özel jet iniş sırasında düştü. Uçak düştükten kısa bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı...

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki 02:21

Telgraf Bitkisi-Sesle Hareket Eden Bitki

Sesle hareket eden bitki konulu kısa belgeselimiz. Telgraf bitkisi ve Semafor olarak bilinen Desmodiom gyrans, dış çevredeki değişimlere ani tepkiler verebilen bir bitki türüdür.Telgraf bitkisinin bu kadar ünlenmesinin s..

  • JET TV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi! 01:13

Sibel Kekilli Instagram'da Tüm Türkiye'yi Engelledi!

Sibel Kekilli, Instagram’daki taciz mesajlarına ağır bir karşılık vermiş, sayfasında “Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Türkiye'yi Keşfet 01:13

Türkiye'yi Keşfet

Her kısa keşif rotası ayrı bir macera...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah Vergisi Yetenek Dedikleri Bu Olsa Gerek 00:57

Allah Vergisi Yetenek Dedikleri Bu Olsa Gerek

Yaşlı adam kısa zamanda yaptığı müthiş sanatla kendine hayran bırakıyor...

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı 01:29

Bakan Fakıbaba Dizide Rol Aldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yıllar önce 'Fırat' adlı dizide doktor olarak rol aldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan sahne büyük beğeni topladı...

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video 00:30

UEFA'dan Quaresma'nın Doğum Gününe Özel Video

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan video, kısa sürede binlerce retweet ve beğeni aldı. 'Sihirli ayağının kendisine 'Harry Potter' takma adını kazandıran adam' başlığıyla paylaşılan videoyu Beşi..