#Truva Çorum versiyonu sd kısa versiyon küfürlü

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Hiçbir Zaman Burada Değildin Türkçe Altyazılı Fragman

Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanmaya başlamıştır. Yozlaşmış New York senatörünün kızını kurtarması içi..

Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi  Mısır Unu ile Çıtır Patates Kızartması Tarifi 01:53

Tırtıklı Çıtır Patates Kızartması Tarifi Mısır Unu ile Çıtır Patates

En Güzel Yemek Tarifleri kanalından tadına doyamayacağınız bir çıtır patates kızartması tarifi videosu. Yapımı da oldukça kısa süren ve bir o kadar da nefis lezzeti ile hayran kalacaksınız. Mısır ununa bulanmış tırtıklı..

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Drone Kullanarak Nehirde Balık Tutmak 00:53

Drone Kullanarak Nehirde Balık Tutmak

Son dönemlerin en aktif cihazlarından olan drone'lar şimdi de olta balıkçılığına el attı. Misina ve kanca monte edilen drone nehrin üstünde uçuyor ve kısa bir zaman sonra balık avlanıyor efendim...

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Adrift Orijinal Fragman 02:50

Adrift Orijinal Fragman

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:03

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir fındıklı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi kısa ve malzemeleri evde bulunabilecek malzemelerdir...

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Sosyal Medyayı Sallayan Seçim Çizgi Filmi 02:22

Sosyal Medyayı Sallayan Seçim Çizgi Filmi

Seçim sürecini anlatan 'Game of Polls' isimli çizgi film sosyal medyada büyük beğeni kazandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan çizgi film binlerce kez izlendi. @GameOf_Polls adlı twitter hesabından paylaşılan çizgi fil..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalancı Kumpir Tarifi 02:42

Yalancı Kumpir Tarifi

Malzemeler: • 5 adet orta boy patates, • 1 yemek kaşığı tereyağ, • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, • Tuz, Üzeri için; • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış sucuk, • 1/2 su bardağı küp küp doğranmış salam, • 1/2 su b..

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı 00:30

Yasak Elma 9. Bölüm 1. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:29

Yasak Elma 9. Bölüm 2. Fragmanı

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, ..

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:32

10 Dakikada Nefis Dereotlu Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için 10 dakika da hazırlayabileceğiniz nefis bir dereotu kurabiye tarifi videosu hazırladık. Evde bulunan malzemeler ile kısa sürede lezzetli bir kurabiye tarifi yapabilirsiniz...

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği Zamanın İnanılmaz Görüntüleri 01:27

Herkül Böceğinin Lavra Halinden Devasa Boyuta Ulaşana Kadar Geçirdiği

Dünyanın en büyük uçan böceklerinden olan Herkül Böcekleri Nat. Geo. tarafından bir video ile yakın takibe alındı. Lavra halinden başlayan çekimlerle yakından takip ettiğimiz böcek kısa süre sonra devasa boyutlara ulaşıy..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babaannesi ile Yaşadığı Muhteşem Anları Paylaşarak Hayatımıza Giren Başak Şimdi de Babaannesine Makyaj Videosu Çekti 06:38

Babaannesi ile Yaşadığı Muhteşem Anları Paylaşarak Hayatımıza Giren Ba

Ayten teyze ve Başak ile kısa bir süre önce Twitter'da tanıştık. İkili birlikte geçirdikleri vakitlerin güzelliği ile hepimizi mest etmişti. Oldukça eğlenceli bir ikili haline gelen babaanne-torun ikilisi şimdi de YouTub..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:40:10

Anon 2018 Türkçe Dublaj Hd İzle

Yakın bir gelecekte insanların gözlerine yerleştirilen bir alet sayesinde artık suç diye bir şey kalmamıştı ve eğer birisi suç işlerse, suç işleyen kişi artık işlediği suçu saklayamıyordu. Fakat bu yeni teknolojik alet s..

The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı 04:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Anlatan Video Yayınladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime çok kısa bir süre kala, 25 Haziran sabahı Türkiye'nin geçeceği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatan bir video yayınladı. İşte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi...

Celal Şengör, İlber Ortaylı ile Baklava Muhabbeti 01:29

Celal Şengör, İlber Ortaylı ile Baklava Muhabbeti

Celal Şengör, İlber Ortaylı ile Teke Tek Özel - 18 Haziran 2018 tarihinde yayımlanan bölümde kısa bir kesit...

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 Dakika Kurabiyesi  Az Malzemeli Kurabiye Tarifi 01:48

5 Dakika Kurabiyesi Az Malzemeli Kurabiye Tarifi

1.Yoğurma kabına, oda sıcaklığında yumuşamış 250 gr margarin, 1 paket kabartma tozu, 1 adet yumurta sarısı, 1 su bardağı pudra şekeri ve 3,5 - 4 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 2.Ele yapışmayan bir ..

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı

Durumunu Güncelle Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Anne ve babası kısa bir süre önce ayrılan Kyle Moore, yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Yeni bir okula başlayan Kyle içn işler pek de yolunda değildir. Okulda..