#Truva Çorum versiyonu sd kısa versiyon küfürlü

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Rimel Askina Deniz Bonesi Bağlama Stilleri Vücut Tüylerimden Nasıl Kurtuluyorum 22:41

Rimel Askina Deniz Bonesi Bağlama Stilleri Vücut Tüylerimden Nasıl Kur

Herkese Merhabalar! Bu videoda 3 günlük kısa Çeşme tatilimizi vlogladım...

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum 13:54

Rimel Askına Denizde Ne Giyiyorum Bonemi Nasıl Bağlıyorum

Herkese merhabalar, bu videomda Ramazan öncesi yaptığımız küçük hafta sonu tatilini paylaşmak istedim.Bu kısa tatil için İstanbul’dan çok uzaklaşmadan Yalova’da ki Rizom Tatil Köyü’nü tercih ettik...

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar 12:00

Rimel Askına Kış Makyajı Aydınlık Gözler Koyu Dudaklar

Herkese merhabalar, bu videomda kış makyajı nasıl yapılır göstermek istedim. Uzun aradan sonra bir makyaj videosu yaptım ve daha çok kışa yakışacak sıcak tonları kullandım. Günlük hayatta kullanmadığım, benim için abartı..

Acun Ilıcalı'dan Emre'ye Survivor'da Bir Şansın Daha Var 112. Bölüm Survivor 2018 03:39

Acun Ilıcalı'dan Emre'ye Survivor'da Bir Şansın Daha Var 112. Bölüm Su

Acun Ilıcalı, Survivor 2018 macerası kısa süren Emre'ye müjdeli haberi verdi... İzle..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı 02:02

Türkiye’deki Dev Kertenkele - Nesli Tükenmekte Olan Çöl Varanı

Türkiye’deki dev kertenkele - Nesli tükenmekte olan Çöl Varanı konulu kısa belgeselimiz. Çöl varanı çöl ve yarı çöl alanlarda yayılım gösteren bir canlıdır. Çöl varanının en belirgin özellikleri, dillerinin uzun, ince ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi 04:54

Fındıklı Damla Çikolatalı Biscotti Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak), 100 gr tereyağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1,5 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz, 1/2 su bardağı kalın çekilm..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler 10:02

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler

Evet saçımı kısa bi süreliğine ördürdüm. Ama nasıl ördürdüm ? :) yaklaşık 8 saat süren bi örgü serüvenim oldu sonrasında neler oldu hepsini anlattım...

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni 04:39

Aşkım İrem Aktulga Benimle Hazırlanın Altın Kelebek Ödül Töreni

Merhaba, Altın Kelebek için nasıl hazırladığımı makyajımı kısa bir video ile paylaşmak istedim. Sesim zaten kısıktı ama gece dönüşte ateşim çıktı bu videodan sonra 4 gün yatmak zorunda kaldım:S Şimdi çok iyiyim güzel mes..

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları 00:33

Benim Adım Feridun - Düğün Atışmaları

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

DABBE 6 English Trailer 03:05

DABBE 6 English Trailer

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada 02:22

Şırnak'ta Teröristin Nefes Kesen Yakalanma Anı Kamerada

Şırnak'ın Gabar Dağı'nda başlatılan operasyonda 3'ü ölü olmak üzere etkisiz hale getirilen 5 teröristin, erzak için kafalarını inlerinden çıkarır çıkarmaz insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildiği öğrenildi. Teröristl..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Metro Durağında Jiletle Bacaklarını Tıraş Eden Kadın 00:25

Metro Durağında Jiletle Bacaklarını Tıraş Eden Kadın

ABD'nin en turistik kentlerinden olan New York'taki metroda dün akşam yolculuk edenler eşi benzeri görülmemiş bir olaya tanıklık etti. Manhattan'daki Times Meydanı metro durağında bir kadın çantasından bir jilet çıkarttı..

  • JET TV tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı 04:44

Ünlü Isim Tesettüre Girdi Sosyal Medya Yıkıldı

TV8'de yayınlanan Survivor 2018 yarışmasında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın'ın, Instagram hesabından paylaştığı tesettürlü fotoğrafı sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Aydın'ın pay..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum 05:13

Güzeliz Biz 5 Dakikada Doğal Görünümlü Dalgalı Saçları Nasıl Yapıyorum

Sizler için yapımı 5 dakika kadar kısa süren dalgalı saçlar yaptım! Hem doğal görünmek hem de zamandan kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! :) Keyifli seyirler.. :)..

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Sibirya Türkçe Altyazılı Fragman

Lucas elmaslı ticaret yapan ABD'li bir ticaret adamıdır. Kaynağı belirsiz olan nadir mavi elmasları satmak için Rusya'ya gider. Yaptığı anlaşma çökmeye başlarken Rus bir kafe sahibi Katya ile küçük bir Sibirya kasabasınd..

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim 12:12

Selma Çiçekdal Makyaj Temizleme Rutinim

Selaam ! Makyaj temizleme rutinime hoşgeldiniz. Neler yaptığımı neler kullandığımı ve nelere dikkat ettiğimi paylaştım, umarım faydalanabilirsiniz ve keyifle izlersiniz. Ürünlerin listesini bırakmayacağım buraya ama şu..

18 Saat Süren Evlilik 02:31

18 Saat Süren Evlilik

Konu: Dünyanın hemen her ülkesinde ve her inanışta evlilik kutsal bir bağdır ve birbirine aşık olan çiftler için çok özeldir. Mutlu bir birlikteliği olan çiftler için bunu evliliğe dönüştürüp aile kurmak, ayrı bir anla..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser 00:27

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim..

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman 01:45

Gizem Treni Türkçe Altyazılı Fragman

Kendi hayran kitlesini oluşturan, günümüz sinemasının en özel yönetmenlerinden biri olan Jim Jarmusch, Mystery Train'de Memphis'te geçen birkaç öyküyü kesiştiriyor. Aynı otelde mesken tutan ancak birbiriyle hiçbir şekild..

Aref Tüm Türkiye'ye Yalan Mı Söyledi Olay Yaratan Sözler 03:11

Aref Tüm Türkiye'ye Yalan Mı Söyledi Olay Yaratan Sözler

Kısa bir süre önce kobra soktuğu için hastanelik olan ve ölümden dönen Aref Ghafouri yalan mı söyledi. Ünlülerin felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay'ın iddiaları olay yaratacak cinsten. Aref Ghafouri aslında zehi..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..