#Truva Çorum versiyonu sd kısa versiyon küfürlü

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

Metehan - Çikolata Çiki çiki çikita 04:07

Metehan - Çikolata Çiki çiki çikita

Metehan Çikolata Salla gitsin tüm dertleri Tanrım korur sevenleri Hayat kısa değmez inan Sende boşver unut gidenleri Hadi male çikolata çikita çiki çiki çikita Hadi marem çikolatam oyna kıvır kıvır salla Hadi hadi mal..

  • PengoTV tarafından
  • 424 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çevrenizdeki insanların hayatına dokunun , gerçek bir hikaye 03:02

Çevrenizdeki insanların hayatına dokunun , gerçek bir hikaye

Çevrenizdeki insanların hayatına dokunun . Bir küçük dokunuş, başkaları için çok büyük sonuçlar doğurabilir. Yapacağınız bir iyilik seneler geçse de unutulmayabilir ve size geri dönebilir. O gün sizin için, yarın bir b..

  • PengoTV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Fırfırlı Köpekbalığı 00:57

Fırfırlı Köpekbalığı

Fırfırlı köpek balığı (Chlamydoselachus anguineus), asli köpek balıklarından biridir ve Chlamydoselachidae familyasının Hexanchiformes takımına aittir. Güney Afrika fırfırlı köpek balığı da yeni olduğu önerilen Güney Afr..

  • PengoTV tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı 03:26

Çirkinden Güzele Dönme Tiktok Akımı

Kendini küresel bir video topluluğu olarak tanımlayan TikTok ile kullanıcılar, kendi kısa videolarını oluşturup, paylaşabiliyor. Kullanıcılar, videolarına, özel efekt filtreleri, eğlenceli etiketler ve çıkartmalar ile se..

  • PengoTV tarafından
  • 319 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam 00:17

Üfleyerek Şişe Devirme Rekoru İçin Çalışan Adam

Dünyada çok ilginç rekorlar kırılıyor. Bu adamda ilginç bir rekora imza atmak için bütün gün çalışıyormuş. Adamın amacı en kısa sürede üfleyerek en fazla şişeyi devirmek...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
imkansızlıklar eğlenceyi sınırlamaz 00:30

imkansızlıklar eğlenceyi sınırlamaz

İmkansızlıklar içinde dahi eğlenmeyi bilmeli insan, hayat kısa uçuyor kuşlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu 02:01

Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde akşam saatlerinde kısa süre etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına hayatı felç etti. 10 dakika içinde balkonlardaki çamaşırlar uçtu, üçtü tabelalar koptu...

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video) 02:40

Onur Can Özcan - Temmuz Şarkısı (Official Video)

TEMMUZ ŞARKISI Söylesin artık, temmuz şarkısını Bu sonbahar bize yaramadı. Özlesin artık, mayıs haziranı, Kavuşsunlar, ayrılık yakışmadı. Gelsin birden uyandırsın, kokusu yosunlarının Uyutsun dizinde , safir geceler uy..

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıllık rekor kırıldı 02:51

Yumurta pişirten sıcaklık… Doğu Akdeniz sıcaklara teslim oldu- 26 yıll

26 yıl sonra en sıcak Eylül ayının yaşandığı Adana'da kebap kebapçılar, zorlu şartlarda müşterilerine hizmet veriyor. Kebap ocağı başında sıcaklığın 70 dereceye kadar çıktığını anlatan işletmeci Yaşar Aydın, zor şartlard..

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı 01:10

Erzurum’da çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı

Erzurum’da bir evde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkan yangının alevleri geceyi aydınlattı. Yangında köylülerin kışa hazırladıkları 6 ton yakacak malzeme kül olurken, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Yangının şidd..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor 02:33

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor

Samsun’da, Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda hareketlilik yaşanıyor. Bazı zamanlar günde 300 bıçak bilediklerini söyleyen ustalar yoğun mesai harcıyor. Kurban Bayramı’na 2 haftadan kısa süre kala Samsun’da bıçak bileyic..

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu 03:28

Esenlerde bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını silahla vurdu

Esenler’de bir kişi eşini, kayınvalidesini ve baldızını henüz bilinmeyen bir sebeple silahla vurdu. Olay yerinden kaçan şüpheli kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi 06:26

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi

Zonguldaklı balıkçılar, 10 liradan tezgahlarda yerini alan palamudun kısa süreli durgunluk dönemine girdiğini ifade etti. Balık avından boş dönen teknelerin eksikliklerini tamamlayan balıkçılar, durağanlığın ardından pal..

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti 02:03

Trump Rakibi Biden'i Böyle Taklit Etti

ABD'de seçimlere 1 aydan kısa bir süre kala iki rakip arasında çekişme devam ediyor. Başkan Trump bu sefer 77 yaşındaki rakibi Joe Biden'ın taklidini yaptı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu...

Antalya’da dolu yağışı 02:47

Antalya’da dolu yağışı

Antalya’da meydana gelen kısa süreli dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Otomobil üzerine düşen dolu taneleri kameralara yansıdı...

Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç 00:57

Evlilik Teklifi Reddedilince Teselliyi Taraftarlarda Bulan Genç

Onlarca taraftarın önünde kız arkadaşına evlenme teklifi eden adam, taraftarların coşkulu Evet desene tezahüratı ile karşılaşıyor. O tezahürat ve kalabalık altında teklifi reddeden kadın, alandan uzaklaşınca arkasında ko..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması 31:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir depremi açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde evleri yıkılan vatandaşlarımıza inşallah en kısa sürede yenilerini yapıp teslim edeceğiz dedi...

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video) 04:10

Ebru Gündeş - Dibe Vurgun (Lyric Video)

DİBE VURGUN (Şarkı Sözleri) Nasılım iyi miyim soruyor musun bana Ben bende miyim hayır, hep sendeyim Dediğime geldin yürek, yine yaktın kendini Bir hata binbir bela sana ne diyeyim Kendime de kızgınım engel olmadım san..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi 03:09

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi

Bursa’da iki katlı binada çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yükselen dumanları farkeden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın kısa sürede söndürüldü...

EBA'ya Erişim Sorununun Nedeni Ortaya Çıktı 02:16

EBA'ya Erişim Sorununun Nedeni Ortaya Çıktı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim bilişim ağı EBA'nın kısa süreli de olsa çökmesine ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Selçuk, Siber saldırı zannettik, meğer bizim öğrencilermiş açıklamasında bulundu...