#Tsk destekli Öso kuvvetlerinin ilerlemesi sürüyor haber izle

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

Milli füze Sistemi 00:49

Milli füze Sistemi "Kasırga" TSK'ya Teslim Edildi

Milli füze Sistemi Kasırga TSK'ya Teslim Edildi ROKETSAN 302 mm Güdümlü Füze ve Silah Sistemi TSK'ya teslim edildi...

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı 01:29

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Zeytin Dalı Harekatında terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin'e doğusundaki Azez'den operasyon başlattı...

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor 02:07

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor

İstanbul Maltepe 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nın Taşınması Sürüyor İstanbul'un Maltepe ilçesinde bulunan 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı Nurettin Baransel Kışlası'ndaki asker ve askeri araçların taşınması sürüyor. FETÖ'nü..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik 01:15

Tsk Dan Afrin e Özel Taktik

Zeytin Dalı Harekatı'nı sınırın sıfır noktasında takip eden Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, TSK'nın Afrin Harekatı'na özel taktiğini açıkladı. Bilgen Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'e girerken inanılmaz bir strateji iz..

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor 00:27

Tsk Afrin’i Roketlerle Böyle Bombardımana Tutuyor

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlatıldığı Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye'ye atılan roketlere karşılık olarak TSK Suriye sınırındaki roketatarlarla teröristlere misliyle karşılık vermeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ilçes..

TSK Tatbikat Görüntülerini Paylaştı 01:14

TSK Tatbikat Görüntülerini Paylaştı

TSK, tatbikat görüntülerini paylaştı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), kara havacılık ve ateş destek unsurlarının eş zamanlı kullanımıyla Atışlı Tatbikat gerçekleştirdi...

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

TSK'nın Olay Klibi - Osmanlıya Hazırlanıyoruz 05:31

TSK'nın Olay Klibi - Osmanlıya Hazırlanıyoruz

TSK'nın Olay Klibi - Osmanlıya Hazırlanıyoruz..

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri 00:49

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri A AA T-129 ATAK helikopterlerinin on altıncısı teslim edildi...

TSK'da 01:48

TSK'da "İhtiyat Pilot" Dönemi Başlıyor

TSK'da İhtiyat Pilot Dönemi Başlıyor 15 Temmuz gecesi şehit olanların çocukları askerlikten muaf olacak, silah altında olanlar ise terhis edilecek. Hava Kuvvetleri'nde pilot ihtiyacı için de yeni bir uygulama başladı...

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Harekat Bölgesinin Yarıya Yakını TSK'nın Kontrolü Altında 02:32

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Harekat Bölgesinin Yarıya Yakını TSK'nın Kontr

Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Zeytin Dalı Harekat bölgesinin yarıya yakınının Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrolü altına geçtiğini bildirdi...

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor 02:15

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor Diyarbakır'daki aşiret temsilcilerinin, terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepkisi devam ediyor...

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu 00:56

TSK Afrin'deki Terör Hedeflerini Vurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK hedefleri topçu atışlarıyla vuruldu...

Pkk Pyd'nin Ucu Bucağı Olmayan Tüneli Tsk Tarafından Ele Geçirildi 00:49

Pkk Pyd'nin Ucu Bucağı Olmayan Tüneli Tsk Tarafından Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekatı'nda, PKK/PYD-YPG tarafından inşa edilmiş betonarme mevzi ve tünel Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından ele geçirildi...

İşte Teröristlerin Başına Yağan Tsk Füzeleri 00:27

İşte Teröristlerin Başına Yağan Tsk Füzeleri

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e yaptığı ÇNRA atışları böyle görüntülendi. ÇNRA T-122, Roketsan tarafından geliştirilen çok maksatlı ve çok namlulu roketatar olarak tanımlanıyor...

Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı 00:56

Tsk Konvoyu Suriye'de Böyle Karşılandı

TSK unsurları, İdlib gerginliği azaltma bölgesinde yeni bir ateşkes gözlem noktası oluşturmak üzere konuşlandı. Askeri konvoyun geçişi sırasında bölge halkı sevgi gösterisinde bulundu...

Youtube, TSK'nın Görüntülerini 'Rahatsız Edici Buldu' 00:36

Youtube, TSK'nın Görüntülerini 'Rahatsız Edici Buldu'

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'e girmek isteyen konvoyu havadan vuran görüntülere dün gece sosyal paylaşım sitesi Youtube'da paylaştı. Söz konusu konvoyun Afrin'e silah taşıdığı belirtilmişti. Ancak Youtube videoyu kısa..