#Tsknın olay klibi osmanlıya hazırlanıyoruz

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

Basketbol Topu İle Drone Düşürmek 00:37

Basketbol Topu İle Drone Düşürmek

Basketbol oynayan gençlerden biri, üzerlerinde dolaşmasından rahatsız olduğu drone’a top fırlattı. Topun isabet ettiği drone basketbol potasına çarparak yere düştü. Yere düşen cihaza bir de tekme atan şahsa, drone’un sah..

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı 03:11

Özel Halk Otobüsüne Bariyerler Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolu O3 bağlantı yolunda seyir halinde olan özel halk otobüsü, sol şeritten bir aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Bariyerlerin adeta bir ok gib..

Aşırı Hız Felaket Getirdi 00:54

Aşırı Hız Felaket Getirdi

Suudi Arabistan'da meydana gelen feci kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Aşırı süratli bir otomobilin önündeki otomobile çarpmasıyla başlayan kazada, kontrolden çıkan araçlar park halindeki kamyonete çarptı. Feci k..

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar 00:41

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir baba, çocuğuna sarıldığı sırada başından vuruldu. Çocuğun gözleri önünde babasını vuran şahıslar ise bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı...

 Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama 01:08

Londra Tower Hill İstasyonunda Patlama

İngiltere Londra Tower Hill tren istasyonunda patlayan bir torba panikleyen tüm yolcular istasyonundan kaçmaya başladılar. Patlamadan sonra olay yerine gelen polis , olayı hatalı bir telefon bataryadan kaynaklandığını do..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Uzun Bekleyiş 00:10

Uzun Bekleyiş

Küçük çocuğun başına gelen olay Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlara Hareket Çekip Korna Çalmalarını İsteyen Çılgın Genç 00:46

Araçlara Hareket Çekip Korna Çalmalarını İsteyen Çılgın Genç

Zeplin dahil gördüğü her aracın korna basması için el hareketi yapan Avustralyalı genç sosyal medyada olay oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada 00:50

Hasta Yakının Hastane Çalışanını Darp Anı Kamerada

Şanlıurfa'da hastanede sağlık çalışanının darp edilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Haliliye ilçesinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, ..

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik” 00:50

Rusya, “Tüm Kimyasal Silahları Geçen Üç Yıl İçinde İmha Ettik”

Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın tarihi gelişimini tarihi bir olay olarak nitelendirerek, Rusya'nın programdan üç yıl önce Çarşamba günü yaptığı son kimyasal silah imha ettiğini söyledi...

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu 00:51

Kazalara İlk Koşan Köpekler Oldu

Çinde Arabaların aynı yerde kaza yapmasında köpeklerin olay yerine ambulanstan önce varması, Bu köpeklerin dünyanın en sadık hayvanları arasında geçiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı 00:43

Led Ekranların Bakımını Yapan Kişi Böyle Asılı Kaldı

Ankara İvedik OSB'de, led ekranların bakımını yapan kişinin ayağı kayınca asılı kaldı. Olay yerine gelen ekipler asılı kalan kişiyi kurtardı...

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada 00:28

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada

Kaza yapmak için hiçbir sebebin olmadığı bir yerde kaza yapan kadın sürücü böyle görüntülendi. Rusya'da yaşanan olay araç kamerasına yansıdı...

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı! 01:54

Las Vegas'ta Konser Alanına Silahlı Saldırı!

ABD'nin Las Vegas kentindeki bir festivalde düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. İşte olay yerinden ilk görüntüler.....

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda 03:02

Banka Hesaplarındaki Milyonlar Bir Düzeneğin Ucunda

Bolu’da, bir bankaya ait para çekme makinesine yerleştirilen kart kopyalama düzeneği dikkatli bir vatandaş tarafından farkedildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri ATM’de bir de kameralı düzenek buldu...

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları - Cinayet İşleniyor! 01:34

Fazilet Hanım ve Kızları - Cinayet İşleniyor!

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır...

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması 00:40

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması

Loader dediğimiz yüklenici tipi kepçe kovasını suyla doldurdu. sonrası malum olay :-D Yurdum insanı arkadaş iste ???????????????????????????? REPLY..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce