#Tsk’dan anlamlı cumhuriyet bayramı mesajı

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor 08:26

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor

Alman Gizli Servisi Bnd _ Türkiye Osmanlı'dan Daha Güçlü Geliyor.Sur, Cizre,Şırnak,Diyarbakır,Silopi Gündemimizde.Yıkılan Evler Harabeye Dönen Camiler Atılan Bombalar Sıkılan Kurşunlar Türk gençlerinin Arasına karışan Ya..

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki 02:07

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki

Erdoğan'dan Diriliş'e Destek Bayülgen'e Tepki TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altın Kelebek ödüllerinde Diriliş Ertuğrul'un ödül kazanmasına rağmen sahneden konuşma yapm..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj 01:23

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj

Erdoğan'dan Ermenistan’a Net Mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan’ın işgal ettiği topraklardan biran önce çıkması gerektiğini belirterek, “İşgal ile bir yere varılmaz. Buralarda maalesef bir işgal söz ko..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra 03:41

Sila and Kenan Dogulu - ...dan sonra

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı? Terslendim bakkala çakkala olamaz mı? Kudurttular belki? beter oldum Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi... Tek taraflı olur mu yani bu işler? Yüzde elli haksızlık payın ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Jandarma'dan 23 Nisan Klibi 02:00

Jandarma'dan 23 Nisan Klibi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için klip çekti...

Hülya Avşar Show  Binnur Kaya'dan Fitness Show 05:04

Hülya Avşar Show Binnur Kaya'dan Fitness Show

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Hülya Avşar Show  Binnur Kaya'dan Hülya Avşar Taklidi 02:57

Hülya Avşar Show Binnur Kaya'dan Hülya Avşar Taklidi

Hülya Avşar Show, sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı, uzun yıllar Birkan Uz ve Uğur Aksay yönetmenliğinde ekranlarda yer alan talk show programı. İlk başta 18 Şubat 1996'da Ramazan Bayramı'na özel olarak hazırlandı. P..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Genelkurmay'dan  Çanakkale'de Tayyareciler  Videosu 01:59

Genelkurmay'dan Çanakkale'de Tayyareciler Videosu

Genelkurmay Başkanlığı, Çanakkale Savaşları'nın kazanılmasında kıt imkanlara rağmen önemli rol oynayan tayyareciler için video klip hazırladı...

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü 01:34

Sunay Akın'dan Türk Bayrağı'nın Öyküsü

Bir ışık vardır; insanın insan olma tarihinde elden ele taşınan. Ve önemli olan, ışığı taşıyan el değil, ışığın kendisidir. Yaşadığımız bu güzel topraklarda o ışığın adı Cumhuriyettir. Cumhuriyetin ışığı hiç sönmeden, el..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu 01:49

Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fransız siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanına suikaste azmettirme suçundan soruşturma başla..

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü 05:55

Maya Azucena'dan Uzun İnce Bir Yoldayım Türküsü

Maltepe’de Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlamaları kapsamında sahne alan Grammy ödüllü sanatçı Maya Azucena ney eşliğinde ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü söyledi. Azucena'nın Türkçe performansı dinleyenleri mest etti..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı 01:15

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı

Pkk'dan Hain Saldırılar: 4 Şehit, 16 Yaralı MARDİN'in Mazıdağı İlçesi'ne bağlı Sultançifliği Köyü yakınlarında, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı inf..

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması 07:10

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması Gaziantep Valisi Yerlikaya, Gaziantep'te düzenlenen DEAŞ operasyonu hakkında açıklama yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...

3 Daiş Musul'dan El Bab'a geçecek Büyük Savaş Abdullah Ağar 06:33

3 Daiş Musul'dan El Bab'a geçecek Büyük Savaş Abdullah Ağar

3 Daiş Musul'dan El Bab'a geçecek Büyük Savaş Abdullah Ağar..

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra 02:25

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Kopmalık Müthiş Bir Fıkra Ahmet Mahmut Ünlü, halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Türk vaiz ve hafız. İstanbul'un Fatih ilçesi Çarşamba semtinde bulunan İsmailağa Cemaati'nin önde gelen..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj 00:10

The Simpsons'dan Trump'a 10 Saniyelik Mesaj

The Simpsons 16 yıl önce yayınladığı bir bölüm ile Donald Trump'ın başkan olacağı ve ekonomik kriz yaşanacağı anlatılmış ve bu görüntüler Donald Trump'ın başkan seçilmesinden sonra çokça paylaşılmıştı. Geleceği gördüğü s..

  • Cowboy tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 01:03

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 19 Mayıs ilçesindeki serasında gül yetiştiren Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye geneline 40 bin dal kesme gül gönderdi..

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel 1 Ocak 2017 09:23

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel

Fatih Tezcan'dan şok deşifre hedefte Cumhurbaşkanı mı var Abone olarak bize destek olursanız seviniriz. Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..