#Tugay arızalı müzik dinle

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi 01:15

FETÖ'den Yargılanan Tuğgeneral Arslan Ankara'da Toprağa Verildi

Ankara'da tedavi görürken hayatını kaybeden Manisa'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında tutuklanan Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Yavuz Ekrem Arslan, toprağa verildi. 15 Temmuz darbe girişimine karıştığı i..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Sağlık Ocağının Çöp Kutusuna İşeyen Kadın 02:07

Sağlık Ocağının Çöp Kutusuna İşeyen Kadın

Kolombiya'da her hangi bir sağlık ocağına gelen kadın çok sıkışınca tuvalet alınmıyor yada tuvalet arızalı anlayış göstermek yerine çöp kutusuna işiyor..

  • JET TV tarafından
  • 5.267 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Salak Ustası 04:17

Dünyanın En Salak Ustası

Bir evin banyo bölümünde arızalı tesisatı düzelmeye çalışan usta vanayı kapatmadan işe koyulunca evi sel aldı...

  • Cowboy tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otobanda iki Araçla Yol Alan Kamyonet Sürücüsü 00:22

Otobanda iki Araçla Yol Alan Kamyonet Sürücüsü

ABD'nin Arkansas eyaletinde seyir helindeki kamyonetin, üzerindeki arızalı 2 otomobili taşıması araç içi kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı 00:10

Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı

Arızalı araba camını tamir eden tamirci, camın motorunu çalıştırmak için çok ilginç bir çözüm bulmuş. Tamirci işi üçlü priz ile halletmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

EF - Masum Değil 03:34

EF - Masum Değil

Yönetmen:Cenan Çelik Yapımcı:İbrahim Tilaver Uygulayıcı Yapımcı:Tugay Çolak Yapım Sorumlusu:Batuhan Akyüz Işık şefi:Mert Mustafa Çoban Set:Cinetechno Grip Edit,color:Ozan Okay Saç makyaj:Eylem Tek Ulaşım:Gökhan Özbalta..

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı 01:13

Paramparça 95. Bölüm 2. Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 95. bölümü ile 13 Mart Pazart..

Arzu Okay Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun 01:14

Arzu Okay Büyüyünce Ne Olmak İstiyorsun

Günah filminden bir kesit. Arzu Okay, Tugay Toksöz, Ahmet Mekin......

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı 01:12

Paramparça 97. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 97. bölümü ile 27 Mart Pazart..

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği 04:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de Askerlerle İftar Yemeği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nı ziyaret ederek askerlerle iftarda bir araya geldi...

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı 01:14

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı

Kayseri'de 1'inci Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen Erciyes-2017 tatbikatı başladı...

Askerlere Anne Sürprizi 00:51

Askerlere Anne Sürprizi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlere anneler günü nedeniyle bir sürpriz yapıldı. Huzur evindeki yaşlılara anneler günü kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmesi için tugay komutanlığından ç..

  • En Yeniler tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 00:40

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Edirne'de, Yunanistan'a kaçmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelileri yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı hudut birlikleri, Uzunköprü Çakmak köyünde yaptıkları kontrollerde..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da 01:04

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da

Genelkurmay Başkanı Akar ve Komutanlar Şanlıurfa'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Suriye sınırdaki birilikleri denetlemek üzere Şanlıurfa'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi..

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı 01:05

Komandolar 'Dombra'yla Suriye'ye Uğurlandı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 10. Komando Tugay Komutanlığına bağlı birlikler, görev değişimi için Suriye'ye uğurlandı...

Gaziantep'te 70 asker zehirlendi 00:33

Gaziantep'te 70 asker zehirlendi

İstanbul Maltepe'den Gaziantep'in İslahiye ilçesine taşınan 2. Zırhlı Tugay'ın askerleri gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelere kaldırıldı...