#Tuhaf sesler Çıkaran kedi

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:06

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

San Marino 0-6 Çek Cumhuriyeti 26 Mart 2017 maç özeti, eleme grubuna kötü bir başlangıç yapan Çek Cumhuriyeti yavaş yavaş form tutuyor. Norveç’i 2-1le geçtikten sonra, Çek Cumhuriyeti bugün de San Marino maçında hata yap..

Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı 01:26

Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı

Survivor 2017 de konsey alanında olay çıktı.Her seferinde olay çıkaran Sabriye bu defada yine kriz çıkmasına neden oldu.o anlarda yaşananlar videomuzda ,iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Dosya İzle 2:05:13

Gizli Dosya İzle

Yönetmenliğini ve senaristliğini James Vanderbilt'in üstlendiği filmin başrollerinde Cate Blanchett, Robert Redford, Dennis Quaid, Topher Grace, Elisabeth Moss yer alıyor. Film Amerikan askerlerinin Irak'ta yer alan Abu-..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Ver Bir Teklik Yeniden Falına Bakayım 00:48

Ver Bir Teklik Yeniden Falına Bakayım

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü...

Sen Zaten Yanmışsın Bırak da Ben Yanmayım 01:20

Sen Zaten Yanmışsın Bırak da Ben Yanmayım

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü...

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü 00:44

İnsanın Hayatı Parayla Ölçülür Mü

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu 01:03

Cüneyt Arkın'ın Kaçış Oyunu

Ölen babasının onurunu kurtarmak için, başlık parası karşılığında kendini satışa çıkaran bir köylü kızıyla, sözlüsü olduğu gencin dramatik öyküsü. Filmin Adı: Namus Borcu Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Cüneyt Arkı..

Cem Yılmaz'dan Ebru Şallı'ya İmalı Gönderme 01:21

Cem Yılmaz'dan Ebru Şallı'ya İmalı Gönderme

Cem Yılmaz Kendisini Takipten Çıkaran Ebru Şallı ya Şoke Eden Gönderme../ Etkisiz Eleman....

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Fenerbahçe Rövanşı Aldı 03:26

Fenerbahçe Rövanşı Aldı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 23. haftasında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 67-64 yendi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23. maçında 15. galibiyetini elde etti. Yunan temsilcisinin ise 3 maçlık galibiyet ..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Eskişehirspor 6  1 Samsunspor Maç Özeti İzle 00:52

Eskişehirspor 6 1 Samsunspor Maç Özeti İzle

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un gollerini 33' (penaltı) ve 77' Erkan Zengin, 40' Hakan Çinem..

Motorla Ters Yönden Makas Atmak 01:37

Motorla Ters Yönden Makas Atmak

Tehlikeli kenya yolunda ters yönden girip tehlikeye davetiye çıkaran adamın amacının ne olduğu bilinmiyor. Karşı yönden gelen araçlara işaret yaparak gidiş güzergahının rahatlamasını sağlayan adam bu anları gopro kameras..

  • JET TV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm 42:30

Haberci Türkiye Renkleri 20.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Ege'nin sularından ekmek çıkaran deniz işçileri, ahtapot avcıları ve midye çıkarıcıları konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kuşum Aydın Yeni Şarkılarıyla Dönüyor 05:17

Kuşum Aydın Yeni Şarkılarıyla Dönüyor

Yeni bir single çıkaran kuşum Aydın yeni şarkılarıyla dönüyor...

  • ANKA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Anket Film izle 1:42:02

Anket Film izle

THE CLEARSTREAM AFFAİR – ANKET 2014 TÜRKÇE DUBLAJ HD İZLE Ülke içindeki karışıklıklar piyasaları çok etkilemektedir. Bu etkilemeden dolayı borsalar ve ülkede etkilenmektedir. The Clearstream Affair – Anket 2014 filmi de ..

  • Tv Series tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Saniyede 300 Bin TL Çöp Etmek 00:28

4 Saniyede 300 Bin TL Çöp Etmek

Jipiyle artislik sürüş,drift yapıyım derken 4 saniyede 300 bin tl zarar çıkaran adamı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilan Çıtak Babası İbrahim Tatlısesin Kulaklarını Fena Çınlattı 01:22

Dilan Çıtak Babası İbrahim Tatlısesin Kulaklarını Fena Çınlattı

Güzel havanın tadını çıkaran Dilan Çıtak sevgilisi Levent Dörter ile görüntüleniyor. Yeni albümünün heyecanını yaşadığını dile getiren Çıtak kardeşi İdo Tatlıses’in de yeni şarkısıyla bomba gibi geldiğini söyledi. Babası..

  • ANKA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti 04:17

Almanya 7 - 0 San Marin Maçının Özeti

Almanya ile San Marino, 2018 Dünya Kupası elemelerinin C Grubu'nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Panzerler, 11. dakikada Draxler, 16 ve 29'da Sandro Wagner, ve 38'de Amin Younes'in golleriyle ilk yarıyı 4-0 ön..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 30.Bölüm - Ali Kemal Gerçek Ailesini Öğreniyor! 05:54

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Ali Kemal Gerçek Ailesini Öğreniyor!

Cevdet'in yazdığı mektupta Vasili ve Veronika, Ali Kemal'in gerçekte kendi oğulları olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorlar. Cevdet hakkındaki hakikatin çıkması, Vasili'yi harekete geçirir. İlk olarak İzmir'e geldiği günden beri..

  • ANKA tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce