#Turgut dinçer umut müzik dinle

Deli Gönül 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:41

Deli Gönül 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 9. Bölüm 1.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia! 03:42

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia!

Asuman Dabak'la Hayat 6.Bölüm'de; Hanife Hanım, Umut'un hiç görmediği babası ile ilgili neler biliyor?..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı 00:45

Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman 00:43

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur..

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme! 14:54

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme!

Artık Susma'nın 13. Bölümünde; Annesini ve babasını arayan Murat Şar için umut dolu bir gelişme yaşandı. Canlı yayına telefon ile bağlanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Yalçın Dümer, çok kritik bilgiler verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti 00:56

Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti

Tuba Büyüküstün ile bir kafede görüntülenen işletmeci Umut Evirgen, kendisini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesini gasp edilmesi ve tehdit edilmeleri ile ilgili yargılandığı davada beraat etti...

  • ANKA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır, Sadullah cinayetinden cezaevine giriyor! Elif'in verdiği söz, Bahadır için büyük bir umut oluyor!..

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:36

3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Harap olmuş bir dünyadan kaçış için tek umut, ışıltılı bir adadır; ama sadece bunu hak ettiğini kanıtlayan %3 için...

Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü'nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor! Mesut, oğlu Tunç'un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. ..

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında 02:24

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında

Senin için ölecek biri varsa o benim!' Oyuncu Tuba Büyüküstün 36 yaşına bastı. Umut Evirgen, sevgilisinin yeni yaşını Intagram paylaşımıyla kutladı...

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi 01:07

Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi

Beşiktaş yeni transferleri Umut Nayir, Güven Yalçın, Enzo Roco, Dorukhan Toköz için imza töreni düzenledi. Toplantıda Fikret Orman'ın Güven Yalçın'a Türkçe sorulan soruyu Türkçeye çevirmesi salondakileri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım 19:47

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım

Saçlarımın hazin öyküsünü artık bilmeyen neredeyse yok. Bir kuaför hatası sonucu yanmasının üzerinden tam 2 yıl geçti. Tüm süreci mümkün olduğunca videolarımda ve Instagram’da paylaştım ki aynı durumla karşılaşan, saçlar..

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız 00:28

Gelin Çiçeği Uğruna Varını Yoğunu Ortaya Koyan Kız

Düğün bitiminde gelinin attığı çiçeği yakalayan kızın ilk evlenen olacağı inancı bazı kızlar için gerçekten büyük bir umut olmalı...

  • JET TV tarafından
  • 184 görüntüleme
  • 5 yıl önce
inovasyon eğitimine katıldıktan sonra evimizdeki değişim 00:14

inovasyon eğitimine katıldıktan sonra evimizdeki değişim

Umut Hocam inovasyonu “ değer yaratan yenilik ! “ olarak tanımlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyanın İlk Başarılı Rahim Nakli Yapılan Derya Sert Anne Oldu 01:58

Dünyanın İlk Başarılı Rahim Nakli Yapılan Derya Sert Anne Oldu

Dünyanın ilk başarılı rahim nakli yapılan Derya Sert anne oldu. Türk doktorlarının bu başarısı doğuştan rahmi olmayan kadınlara anne olabilmek için de umut oldu...

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi 06:26

Palamut Küstü, Fiyatlar Yükseldi

Zonguldaklı balıkçılar, 10 liradan tezgahlarda yerini alan palamudun kısa süreli durgunluk dönemine girdiğini ifade etti. Balık avından boş dönen teknelerin eksikliklerini tamamlayan balıkçılar, durağanlığın ardından pal..

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aracına binmeye fırsat vermediler 02:28

Aracına binmeye fırsat vermediler

AVCILAR'DA DÜN BİR GALERİCİ TAM DA ARACINA BİNMEK ÜZEREYKEN KURŞUN YAĞMURUNA TUTULDU. 17 MERMİDEN 12'Sİ UMUT VARAN'A İSABET ETTİ. ''DÜŞMANIMIZ YOK'' DİYEN AİLESİ SALDIRGANLARIN BİR AN ÖNCE BULUNMASINI İSTEDİ...

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet 01:39

Çay bahçeleri Afrikalılara emanet

Kimi Senegal’den kimi Zanbia’dan kimi Sudan’dan bir umut geldi. Onların hayalleri Karadeniz’in çay tarlalarında yeşerdi...

Bursa’da derede altın arıyorlar 02:50

Bursa’da derede altın arıyorlar

Uludağ’ın etekleri bu aralar 19. yüzyılın Kaliforniya’sını andırıyor. Dere kenarında dolaşan umut avcıları güne 10 gram altına yaklaştıklarını savunuyor...

Kanserli hücreleri yok ediyor 01:59

Kanserli hücreleri yok ediyor

KANSER TEDAVİSİNDE YENİ UMUT..

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..